SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim İçin Burası Bir Hayaldi"

0
Güncellendi - 2018-10-04 18:44:41
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un genç sol kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç, "Demir Grup Sivasspor maçını kazanıp, daha da yukarılara çıkmak istiyoruz" dedi.

Geçen sezonun ikinci yarısında Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olduğunu anımsatan genç oyuncu, "İkinci devreyi burada geçirdim. Benim için biraz alışma süreci oldu. Tabi ki benim için zor oldu. Ailemden, yaşadığım şehirden, memleketimden küçük yaşta ilk defa ayrıldım. Ama geçen yıl buradaki ağabeylerimin, hocalarımın ve personellerin yardımıyla uyum sorununu çok çabuk atlattım. Bu yıl öyle bir sorun yok. Şuanda bir sıkıntı ya da problem yok, tamamen performansıma odaklanmış durumdayım. Hocamın da bana güvendiğini düşünüyorum. Bana forma şansı da veriyor. Bende iyi değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.   

Eskihellaç, Medipol Başakşehir ile zorlu bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Rakibimizin kalitesi belliydi. Öne geçtik ama koruyamadık. Deplasmanda alınan 1 puanda bizim için iyidir. Takım olarak ve ben kendim performansımızı daha da yukarıya çıkartmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, hedeflerine ilişkin, "Herkesin bir hedefi vardır. Benim için burası bir hayaldi. Burada olmaktan aşırı derecede mutluyum. Burada performansımı hocalarımın istediği seviyeye getirip, sürekli forma şansı bulan, kendini seyrettiren, beğendirten bir Mustafa olmak istiyorum. Daha sonra da inşallah daha yukarılar olur" açıklamasında bulundu.

Eskihellaç, Süper Lig ile ilgisi ise "Bu yıl biraz daha yakın geçiyor. Takımlar puan sıralamasında birbirine çok yakın. Kendi sahamızda çok daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ligin en iyi takımlarından birisi olduğumuzu düşünüyorum kendi sahamızda. Bizim için tabi ki her maç zor. Demir Grup Sivasspor maçını kazanıp, daha da yukarılara çıkmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Hekimoğlu Trabzon takımından transfer edilen 21 yaşındaki Mustafa Eskihellaç, orta sahanın solunda forma giyiyor.

Geride kalan sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 karşılaşmada 25 dakika görev alan genç oyuncu, sezon başı kampındaki çalışkanlığı ve performansıyla teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Her geçen gün performansının üzerine koyarak yoluna devam eden Mustafa, bu sezon geride kalan 7 haftada 4 karşılaşmada görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kodalmm (5 yıl önce)
    Biraz moral destek olmak lazım, moral bozmak değil,
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bencede geldiğinden beri performans gösteremedi.oyuna son anlarda girmesine rağmen hiç çaba göstermedi.Bence takımda kalıcı olmaz.ben hiçbir ışık göremedim bundan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (5 yıl önce)
    Senin yerin neresi acaba sözcü bey çok merak ediyorum. Mümkünse sen futbol filan takip etmeme. Başka bir spor dalıyla ilgilen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sözcü (5 yıl önce)
    Hayalden ötesi de olamaz hiç bir ilerleme yok adam yokluğun da son dk larda oyuna giripte topa vuracak mecalin yok az güç çalış senin yerin 3.lig
    0
    0
    Yanıtla