SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Benjamin Tetteh Gitmiş.. Hem de Bedelsiz!

Benjamin Tetteh Gitmiş.. Hem de Bedelsiz!
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu Benjamin Tetteh'in televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaştığı bildiriliyor.

Uzun süredir Hull City'nin gündeminde olan Tetteh'nin bedelsiz olarak transferinin gerçekleştiği iddia ediliyor. Yeni Malatyaspor, Benjamin Tetteh için 5 milyon euro bonservis beklentisi içindeyken İngiliz Championship Ligi ekibinin 24 yaşındaki golcüyü bedelsiz kadrosuna katması Yeni Malatyaspor yönetiminde şok etkisi yarattığı belirtiliyor.

Benjamin Tetteh:

Benjamin Tetteh geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da 27 maçta 8 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. Gana Milli Takımı ile de 2 maça çıkan genç golcü bu karşılaşmalarda gol atma başarısı gösteremedi. Tetteh’in güncel piyasa değeri 2.30 milyon Euro olarak ifade ediliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MEHMET NAİM YAZ (1 yıl önce)
    Eğer haber'e konu benjamin TETTEH olayı doğru ise derhal divan kurulu cumhuriyet başsavcılığı 'na suç duyurusunda bulunup gelişen sürecinde takip edip kamuoyu nada bilgi verilmesi elzem olanıdır.Birileri perde arkasında vurgunmu vuruyor. işin ucunda milyolarca EURO varsa yeni Malatyasporun bütün yöneticileri şüpheli olarak soruşturma ve yargılamaya açık bu konuda da TFF de harekete geçerek sonucu takip etmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan Karabulut (1 yıl önce)
    Olağanüstü birşey olduğunda halay çekiyorsunuz. Nerede bu Malatya halay ekibi? Koca takımı yediniz bilirdiniz. Malatya'nın itibarını da yerle bir ettiniz, sırada ne kaldı ki hâlâ Malatyalılar uyuyor. Bari halay ekibi halay'a dursun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cengiz 44 (1 yıl önce)
    Belki de parayı aldılar bedelsiz havasi verdiler niyemi eee okadar yemişlerki kuluoy borç batağı icindeyken ne gerek var para geldi desinler yiyin batan gemi oldu takim. Yaziklar olsun sebeb verenlere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alo (1 yıl önce)
    Bu takıma fazla.Dogrusunu yapmış.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)Alo isimli kullanıcı yorumuna
    Burada doğru birşey yok.Burada tetteh dışında yanlış iş var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Kulübü batıranlar hakkında,yeni spor yasasına göre suç duyurusuna bulunacak bir Allahın kulu yok mu Malatya da?Yazıklar olsun!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • helvacı (1 yıl önce)
    bu adili sen başımıza bela ettin çakır yaktı bizi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)helvacı isimli kullanıcı yorumuna
    SayinÇakır ve cemal bey isimli Darendeli bir kuyumcu adil gevregi başımıza bela etti, bilinçli olarak el altından serbest bırakılmış olmasın
    %88
    %12
    Yanıtla
  • baba (1 yıl önce)
    Malumların son dümeni, son taksidi bilerek ödenmedi aksi takdirde kulüp bonservis alacak ama o da sgk borçlarına sayılacaktı. 2 milyona işi bağlamıştır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Ben şahsen buna inandım dersem kim buna inanır.
    %92
    %8
    Yanıtla