SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berk Adana Demirspor'a Kiralandı

0
Güncellendi - 2018-07-13 19:36:34
Berk  Adana Demirspor'a Kiralandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kanat oyuncusu Berk Yıldız’ı Adana Demirspor'a kiraladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarının başlaması ile birlikte hareketli saatlerin yaşandığı Yeni Malatyaspor'da geçen sezon Elazığspor’dan transfer edilen Berk Yıldız, Adana Demirspor’a kiralandı.

Adana Demirspor’a imza atan genç futbolcu, ilk açıklamasında, yeni takımında başarılı olarak Yeni Malatyaspor’a tekrar dönmek istediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor camiasıyla vedalaşan Berk, “Bugün itibariyle Adana Demirspor’a kiralık olarak imza atmış bulunmaktayım. Kulübüm tecrübe kazanmam için böyle karar almış, ben de seve seve buraya geldim. Adana Demirspor hedefleri olan büyük bir camia. İnşallah ben de bu kulüpte başarılı olur ve yeniden takımıma dönerim” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Kel ölür,Sırma saçlı olur.Kör ölür,Badem gözlü olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Berk gözü pek atak bi oyuncuydu bi kaçkez oyuna girdi. Fena değildi aytaçtan iyi olurdu neden kiraya verildi
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Siz neyin peşindesiniz.Oynatmayacaksınız niçin aldınız.
    0
    0
    Yanıtla