SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beşiktaş'a Karşı 7 Net Gol Pozisyonumuz Vardı"

0
Güncellendi - 2017-11-27 04:51:50
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş karşısında 7 net gol pozisyonu yakaladıklarını ancak bu şansları gole çeviremediklerini söyledi.

Beşiktaş maçı sonrası açıklamada bulunan Bulut, “Son haftalarda iyi oynadığımız futbolu, Beşiktaş karşısında da güzel bir şekilde devam ettirdik. Ama maalesef Aytemiz Alanyaspor ve Medipol Başakşehir maçında kaçırdığımız çok net pozisyonlar var. Kaliteli Beşiktaş karşısında 7 tane net pozisyonumuz var. Beşiktaş topa daha çok sahip oldu ama sonuna kadar, 90 dakika boyunca üst düzey mücadele eden bir Evkur Yeni Malatyaspor vardı. Kompakt ve agresif oynayan ve gol pozisyonuna giren bir takım vardı ama maalesef yakaladığımız şansları gole çeviremiyoruz. Ama doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Tabi bu önümüzdeki maçlarda böyle devam etmeyecek. Goller en kısa zamanda gelecek, goller gelince Evkur Yeni Malatyaspor çok daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

Bulut, bir gazetecinin ‘gol yollarında sıkıntılar yaşıyorsunuz, alternatif oluşturacak mısınız?’ sorusuna, “Forvet olarak elimizde Khalid Boutaib var. Khalid birinci forvetimiz, arkasında da Mustafa Batuhan Altıntaş var ama Batuhan’da da hafif bir sakatlık oldu. O yüzden takımda yer alamadı. İki ve üçüncü forvet oynayabilecek Eren Tozlu ve Adem Büyük var. Ama Adem’in kanatta takıma daha çok katkısının olduğunu düşünüyorum, o yüzden kendisini kanatta kullanıyorum. Kompakt oyunumuzda bizim merkezde başından beri sıkıntılarımız oldu. Orada da oturmuş bir sistem bulmaya çalıştık ve bugün oynadığımız şekilde 4-5-1 sisteminde sahaya çıktık. Azubuike ve Aytaç Kara sakatlıklardan çıktı. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında Aytaç Kara 90 dakika sahada kaldı. Uzun zaman sakatlıktan sonra takıma katıldı. Bugün erken çıkarttık, güç olarak biraz düşmüştü. Azubuike’de aynı şekilde. Riske etmek istemedim. Çünkü önümüzdeki 4 maçta bütün futbolcular bize lazım. Hem sarı kart hem de arka adalesinde bir sakatlık oldu, zaten yorulmuştu, o yüzden Diallo’yu oyuna sokarak, o pozisyonda kullandık. Nacer’i de oyuna alarak 4-2-3-1’e döndük. Pozisyon bulup, gol atma yoluna gittik. Maçı kazanmak için sistemi değiştirdik ama maç 0-0 tamamlandı, 1 puan aldık” şeklinde yanıt verdi.

Takımın genelinin iyi oynadığını ifade eden Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“75.dakikada bir kanat oyuncusunu çıkarıp, bir kanat oyuncusu sokmak istemedim. Dening ile konuştum. Daha öncede Dening ile ilgili bir açıklamam oldu. Antrenmanlarda daha çok çalışması lazım, daha iyi çalışması lazım, son 10 gündür iyi çalışıyor. Beşiktaş maçında da eline gelen fırsatı iyi değerlendirdi. Dening iyi futbolcu, hücum anlamında iyi ama defans anlamında kendisini daha iyi geliştirmeli, bizim oynadığımız sistem, elimizdeki olan kadronun defansa da yardım etmesi gerekiyor.”

Bulut, bir gazetecinin ‘Evkur Yeni Malatyaspor’un bu elindeki mevcut kadroyu göz önünde bulundurarak, gelebileceğiniz en üst nokta bu mu?’ sorusuna ise “Oyun olarak, iyi oynuyoruz. Son 3 haftadır üstün olan, pozisyonlar yaratan bir Evkur Yeni Malatyaspor var. Tek eksiğimiz gol atamamamız. O goller geldikten sonra zaten devamı gelecektir. Ona yönelikte her hafta çalışıyoruz. Galibiyetler inşallah en kısa zamanda gelecek.” yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • hali (6 yıl önce)
    bu erol takim kurmaktan neden bu kadar aciz acaba denig ve mina neden oynamiyor yoksa yabancilara karsi bir hastaligimi var yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Takım son 5 maçta 2 gol atabilmiş.Bu da bizi ligde tutmaya yetmez.Hala 2.lig de oynadığımızı zannedenler için çok iyi bir durum bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    AYRICA 90 DAKİKA BOYUNCA SAHADA RUH GİBİ GEZEN ÖNÜNDEN GEÇEN TOPA VURMAKTAN ACİZ BOUTAİB ÇOK ETKİSİZDİ. BUNUN YERİNE EROL HOCA DENİNGİ OYNATSA ÇOK DAHA İYİ OLURDU. HERKESİN GÖRDÜĞÜ YANLIŞLIĞI EROL HOCA NASIL GÖREMİYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL???
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    DÜN SAHANIN YILDIZI SADIKTI. DEFANSIN RESMEN SİGORTASI. BİR TEK TOP BİLE BIRAKMADI BİR SEFER OLSUN RAKİBİNİ KAÇIRMADI. ÜSTELİK DİREKTEN DÖNEN TOPLA GALİBİYETİ KAÇIRDIK. DEFANSTAN TOP ÇIKARTIYOR İLERİDE GOL KAÇIRIYOR BİR FUTBOLCU DAHA NELER YAPABİLİR Kİ? HELAL OLSUN SANA KARDEŞİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (6 yıl önce)
    Hocam, tebrik ediyorum, futbolcularımızda özveri ile oynayıp, takım otonom izlettiler, defans ve orta sahada düzelmeler güzel, yalnız forvet problemiz devam ediyor, abutaib ve Adem iyi oyuncular, Topa sağlam basmıyorlar. Sağlam vurmuyorlar, abutaibin güç kazanıp, mücadele etmesi lazım, bu özelliği geliştiği taktirde, aranacak bir futbolcu olacak, 2 haftadır adende düşüş var, Topa sağlam basıp, rakibi kovalaması laım, tabii siz en iyisini bilirsiniz. Size güveniyoruz. Size ve takımımıza başarılar diliyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Bıravo hocam tebrikler iyidik ama atamadık hocam bide bu ademi nasıl idare ediyorsun ? Valla ben deli oldum
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Sen bu deningi oynatmazsan hoca işin zor bir oyuncu defans özelligi dönüşleri yok diye nasıl oynatılmaz anlamış degiliz ona bakarsan süper ligde böyle tarz oyuncu cok ama oynatiliyor. Dening bir an önce ilk onbire girmeli arti diallo azubuikenin yaninda oynatilmali murat aytac yedek birakilmali ikinci yari acil 4 transfer gerekli bunun 1 tanesi forvet 2 tanesi defans 1 tanesi ortasaha oyuncusu olmali pektemek, veli kavlak, mehmet topal, gibi oyuncular alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    Sacmalama yın tüm hava toplarını aldı . Diğer oyunculara indiriyor pres yapıyor. Orta sahadan oyun kurucu ve destek yok..Bugün şanssızlık 6 gol iyi bir performans buatip iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Erol hocayı tebrik ederim.Beşiktaşı iyi okumuş.Ayrıca gelen seyirciyi de tebrik etmek lazım stat dolu ve 90 dakika tezahürat yapıldı.Ancak Maçı kale arkasından pozisyonları çok net görme imkanım oldu.Mualesef gol yollarında hiç iyi değiliz. Gol atmayı bilmiyoruz.iyi bir golcü ye ihtiyacımız var.Yönetim ne yapıp etmeli 2.Yarı iyi bir santrafor bulmalı.Beşiktaştan alınan bu bir puan çok değerli.Tebrikler Malatyasporum.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Boutaib derhal kadro dışı bırakılsın.İlk maçlardaki gayretinden eser yok.son derece lakayt hareket ediyor.gereksiz kartlar görüyor.sahada adeta misafir gibi dolaşıyor.Dening gibi bir futbolcumuz varken neden yedekte oturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boutaibe kötü diyenler,futboldan zerre kadar anlamıyorsunuz.Adam ,Bir yorumcunun dediği gibi tüm hava topların aldı.Şutlarını attı.Attığı her şut gol olmadı diye şimdi kötü futbolcumu oldu.Aldığı her topu gole çevirecek diye bir şey Yok.Karşında Beşiktaş gibi her futbolcusu neredeyse bir Malatyaspor değerinde bir takımla oynuyorsun bu takım yorgun olabilir.Ama yedeklerinin ölüsü bile maç alabilir.Boutaib bu maçta gol atamadı diye hemen sattınız.Şimdi gelelim Deninge.İyi bir futbolcu ama Hoca diyorki,adam geriye koşmuyor,yardımcı olmuyor,bu konuda çalışması gerekiyor diyor.Ama siz boş durmuyorsunuz.Klübün başkanına hakaret ediyorsunuz,Teknik direktörü küçümsüyorsunuz velhasıl hiç birşeyi beğenmiyorsunuz.Muhtemelen maçlara gelen biri de değilsiniz.ama maşallah hemen boutaibi yedeğe çektiniz.Bence en iyisi akıl vermeyin,takıma destek verin.Çünkü takımın desteğe ihtiyacı var.çok kritik haftalara girildi..Bu nu da yapamıyorsanız.Bari yanlış yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla