SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı YMS'nin Gündeminde

0
Güncellendi - 2020-09-05 05:08:53
Beşiktaş'ın Eski Yıldızı YMS'nin Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, bir dönem Beşiktaş’ın da formasını giyen 28 yaşındaki Kamerunlu santrafor Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak istiyor.

Transferde büyük oynayan Yeni Malatyaspor, Porto ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kamerunlu ileri uç oyuncusu Vincent Aboubakar’ı transfer etmek için harekete geçti. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan golcü oyuncu için Beşiktaş ve Alanyaspor’un da devrede olduğu öğrenilirken, sarı siyahlı yönetimin bu transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Yıldız futbolcu için Süper Lig kulüpleri sıraya girerken, transferinin birkaç gün içerisinde netlik kazanabileceği öğrenildi.

Beşiktaş, Lorient, Valenciennes ve Porto takımlarının formalarını giyen Vincent Aboubakar, santrafor olarak çıktığı 219 karşılaşmada 95 gol, 35 asistlik bir performans sergiledi.

Porto formasıyla 125 karşılaşmada 58 gol, 16 asistle oynayan Kamerunlu golcü, Valenciennes formasıyla çıktığı 81 karşılaşmada 15 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koydu. Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 19 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Süper Lig’de oynadığı 27 karşılaşmada 12 gol kaydedip, 4’te asist yapan golcü oyuncu, 63 kez Kamerun Milli Takımı’nın formasını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • hakan (4 yıl önce)
    arkadasla adil bizimle dalga geciyor abubakar teklif yaptık dedi gözümüzü boyadı menejeri acıklama yaptı kesinlikle öyle birsey yok dedi artık istifa zamanı gelip gecmekte oyalama taktikleri görürsünüz bu transferde bos cıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Dogru söza haci ammi ne desin
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzonsporlu (4 yıl önce)
    Bu yorum adil gevrek hayranlarına ve bu yönetimi destekleyenlere gelsin Bir defa bu adil gevrek hayranlığı nereden geliyor?Adil gevreki eleştirenleri düsman gibi göstermeyi bırakın.Yanliş transfer politikasi nedeniyle yönetimi eleştirenler bende dahil olmak üzere adil gevrekten neden özür dileyelim.Ayrıca biz özür dilenecek birşey yapmadık yada söylemedik biz bu takım düşer dedik zaten takımımız yönetim yüzünden bağıra bağıra düştü.Ayrica bir şeye daha dikkat edin biten sezon parasızlık hikayeleri ile gündeme gelen yönetim şimdi transfere nereden para buluyor oyunculara parasını vermezse onlar da oynamazlar yada bırakır giderler takım yine düşer.Malatyaspor geçen sezon hariç hep iyi transfer yaptı zaten ama onları bonservissiz sattıysa yada oyuncuyu piyasa değerinin altında sattıysa buda yöneticilerin iş bilmez insanlar olduklarını gösterir zaten.Bırakın şu adam kayırmayı takıma sahip çıkın.Bu takımı ben lige çıkardım bende düşürürüm diyen ilk yarı 24 puan topladık bu takım zaten küme düşmez diyerek iyi oyuncuları satan yönetim iyi değildir ve iyi de olmamalı zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen git kendi takımına bak, kibirli başkanını eleştir. Biz kendi başkanımızı elestiririz de alkışlarızda... Şimdiye kadar Anadolu'da saygı duyulan Trabzonspor, başkanınız sayesinde nefret kazanıyor. Bir Anadolu takımının futbolcusunu ayartip kacirmanin izahı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)Trabzonsporlu isimli kullanıcı yorumuna
    Trabzonsporlu geçen yıl hatırı sayılır kişilerle gilhermeyi aldınız eee bu yılki hedefiniz kim? tabi yine hatırı sayılır kişiler ile. Tabiki burada Adil Gevrek'te hatalıydı 40 bin Euro'ya serbest kalma bedeli nedir yahu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kibrinizden sebep şampiyonluğu BAŞAKŞEHİR'e verdiniz.Siz Kendi işinize bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş boş konuşma 3 büyütülmüşler düzeyinde takım kuruluyor şuan senin düşmanlık yaptığın Adil Gevrek bu takımı 2. ligden aldı avrupaya kadar getirdi . Sonrasında ne olursa olsun kümede tuttu . GÜMBÜR GÜMBÜR geliyoruz sen git trabzonunu tut
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Abubakar ikinci bir dia olur adam sürekli sakat, tetteh bundan genç ve daha faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bırakın bu aboubakarı .Artık kral tetteh var.Bu yılın süper ligdeki en iyi transferini malatyaspor yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Adil Başkana laf söyleyenler acaba kendilerinden utanıyor mu,yada özür dilemeyi düşünüyorlar mı? Benjamin Tetteh ve Adem Büyük,büyük Malatyaspor taraftarına hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Ya hayal edemedigimiz seyleri basaricaz , yada borc batagi hayirlisi insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Yuru be malatyam kim tutar seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Vallahi olursa rüya gibi olur.Şayet sakatlığı yoksa.İşte her takımın almak istediği santrafor.Kaldı en az Mina gibi verimli stoper.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    müzmin sakat değil mi bu? tetteh ile anlaşıldı diyolar aynen o daha iyi bundan. dia gibi oynamadan para kazanmasın yattığı yerden. aman diyim başkannn
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Benjamin Tetteh ile anlaşıdı yazıyor başka sitede
    0
    0
    Yanıtla