SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beton Mikseri Çarptı, Savurdu.. 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-05-06 01:12:11
Beton Mikseri Çarptı, Savurdu.. 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • Çevre Yolu'nda beton miksarı otomobile çarptı.. Kanalboyu'nda da ambulans otomobille çarpıştı..

Malatya’da beton mikserinin otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya -Elazığ Çevre Yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Elazığ istikametinden kent merkezi istikametine ilerleyen Bircan Kul yönetimindeki 34 AR 6515 plakalı otomobile aynı yönde ilerleyen Ş.İ. idaresindeki 44 DG 170 plakalı beton mikseri arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil yol kenarında bulunan yön levhasının direğine çarptıktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Bircan Kul ile araç içerisinde bulunan Fevzi Kul, Zeliha Kul yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıların ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı kaza sonrası hurdaya dönen otomobil bulunduğu bölgeden çekici yardımıyla kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

AMBULANSLA OTOMOBİL ÇARPIŞTI..

Bu arada,  ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Battalgazi ilçesine bağlı Üçbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sivas Caddesi istikametinden Yunus Emre Caddesi istikametine seyir halinde olan Burak Yıldırım idaresindeki 44 BL 446 plakalı ambulans, karşı istikamette seyir halinde olan Ahmet Özcan yönetimindeki 34 RH 4745 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Özcan yaralandı.

Yaralı otomobil sürücüsü ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (Son 2 fotoğraf bu kazadan)

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    beton mikseri değil trafik mikseri bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltylı (6 yıl önce)
    Beton mikseri ve belediyenin harfiyar kamyonları trafikte terör estiriyorlar adamlar şehir içinde makas atarak gidiyorlar bunlara çok ağır cezalar gelmeli psikolojileri bozuk adamları şoför yapmayacan eyy belediye
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (6 yıl önce)
    Bu beton mikserlerine bir düzen getirecek kimse yokmu Allah aşkına, beton şantiyeye yetişecek diye alabildiğine sürat, birbirleri ile yarış hele yollara dökülen beton, yolları kirletmeden gittikleri yok, beton döktükleri inşaatın etrafına yaydıkları artıklar pisliklerde cabası lütfen bir yetkili çıksinda bunlara dur desinnnnnnn
    0
    0
    Yanıtla