SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı TOKİ'de Polis Denetimi

Beydağı TOKİ'de Polis Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekipleri, Beydağı Mahallesi TOKİ konutları yolunda asayiş uygulaması yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Beydağı Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutları yolundaa asayiş uygulaması yaptı. Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada durdurulan araçlarda kapsamlı aramalar yapılırken, sürücülerin ise alkol ve GBT sorgulamaları yapıldı.

Bir süre yol kontrolü yapan ekipler daha sonra mahalle aralarında şüpheli şahıslar üzerinde sorgulama yaptı. Durdurulan şahıslar üzerinde üst araması yapan asayiş ekipleri parklarda da uygulama gerçekleştirdi. Halkın can ve mal güvenliğinin korunması adına asayiş uygulamalarının belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

iha

polisuygulama1polisuygulama2

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız