SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi Viyadüğünde Zincirleme Kaza

Beylerderesi Viyadüğünde Zincirleme Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kamyonet, otomobil ile minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yeşilyurt ilçesi Beylerderesi Viyadüğünde V.Ö. idaresindeki 44 ES 141 plakalı otomobil, C.E. yönetimindeki 42 AD 882 plakalı minibüs ve M.G. kontrolündeki 44 EB 879 plakalı kamyonet ile İ.A. idaresindeki 23 DE 677 plakalı kamyonet çarpıştı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan H.T. ve M.Y.G. ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erkan (1 yıl önce)
    Kazanın sebebinide köprüye buldunuzya akıl tutulması bu olsa gerek.Kardeşim kazaların %99 sebebi insan hatası başka birşey değil.Türkiye'de yollar çok güzel olduğu halde kaza eksik olmuyor.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Isviçrede çok işlek yollar km lerce s çizerek gililir italyada otbanlar 2 araç zor geçer çok dar ve keskin viraj almanyada dağ köylerinde tırların çok olduğu yolarda öndeki aracın farları karşıda geliyormuş gibi arkadaki araca yansır o kadar zor ve kötü yollarda kaza binde bir olur o da maddi hasarlı olur bizdeki eğtimsiz bilinçsiz maddeci kişiler olduğu sürece bu kazalar bitmez meclis izlemekle yetiniyor miletin vekilleri seçim zamanı nasîl da millet için oyu aldımı kendileri için çalışan vekiller yasa yapın yoksa bu günahla iki dünyada da yeriniz olmaz yüzünüz gülmez
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Aslanbey (1 yıl önce)
    Ya Bu köprü yıkılacak ya bu köprüye eş bulunacak baş yolu yok Sayın Malatyamızın Devlet Büyükleri Sayın İş adamları Ya Birlikte El ele vereceğiz ya sırt sırta vereceğiz başka Malatya yok .
    %71
    %29
    Yanıtla