SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavga Cinayetle Sonuçlandı.. 1 Ölü, 2 Yaralı

Bıçaklı Kavga Cinayetle Sonuçlandı.. 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı, yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti. Ölen 24 yaşındaki şahsın, 2 yıl önce yine bir cinayete kurban giden Ekrem Kaya'nın yeğeni olduğu öğrenildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında İskender Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Said Halim Paşa Sokak üzerinde husumetli oldukları ileri sürülen iki grup arasında tartışma sonrası bıçaklı kavga çıktı. Kavgada, bıçak darbesi sonucu baba oğul İsmail Kaya ile Baki Kaya ve E.Ç. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılardan baba oğul Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diğer yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet bıçak buldu. Hastanede tedavilerine devam edilen yaralılardan göğüs bölgesinden bıçaklanan Baki Kaya öldü.

Baba- oğulu bıçaklayan Ersin U. adlı şahsın polis tarafından, olaydan sonra sığındığı bir binada yakalandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada,  cinayete kurban giden Baki Kaya’nın, “Cingen Eko” lakabıyla bilinen ve 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Ekrem Kaya’nın (34) ağabeyinin oğlu olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 ay önce)
    Kimse yorum yapmasına gerek yok Malatya da olan olayları yapanları herkes biliyor ne iş yaptıklarını nelerle uğraştığını Malatya mafya ve her türlü kötü olayları yapanla doludur!!! İş adalet ve kolluk kuvvetlerinde eski Malatya yok kötü Malatya var!!
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sosyalist (1 ay önce)
    Bu devran böyle devam ettiği sürece biz suanki günleri mumla arayacağız.Adalet kavramı öyle bir hal almış ki yapanın yanına kar kaldığı bir noktadayiz.Bu sebeple herkes yol kesen Herkes çakal herkes mafya olmuş.Hirsizligin,mafyaligin,kara para aklamanin,vergi kaçırmanın,devleti soymanin hirsizligin,fuhusun,edepsizlik ve tebiyesizligin gurur verici bir durum mus gibi lanse edildiği bir toplum olduk son 15 yılda torpille ise girenler gururlanarak anlatıyor devlet memuruyum embesil aldığın her aylık haram yediğin her lokma haram senden daha vasıflı olan adam boşta dururken senin dayın var diye ise giriyorsun.milletin vekili milletin kendisi ile aynı statüde olmadığı bir memlekette yaşıyoruz.Kendilerine zam yapmaya gelince cömertler ama milletine gelince cimriler bu millet her şeyi hak ediyor kendi oyu ile seçtiğin adamın önünde el pençe durursan sana yapılan herseyde revadir.Sen seçtin kardeşim sen o adamın senin önünde el pençe durması lazım sen odama o işi verdin.Beyninizi kullanın Allah vermiş size bedavadan beyin kullanin diye yük olsun diye değil.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    Çok acil olarak şehrin belirli yerlerine psikolajik destek birim yerleri açılmalıdır
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Sosyalist (1 ay önce)
    Malatya'da tas kayıp depremden sonra yıllardır Malatya'da görülmemiş neydigu belirsiz tipler yuvası olmuş.Bu güzelim şehri bu hale getirenler utansın herkes mafya olmuş Malatya'da valilik emniyet uyuyor sıkı yönetim şart kardeşim adamlar dışarda serseri serseri dolanıyor insanlar aileleri ile dışarda yürümeye haya eder oldu sinkafli sözler cümleler ağızlardan düşmüyor nerede kaldı bizim örf adetlerimiz sosyal çürüme var ülkenin tamamında yazık insanlar çıplakligin adı özgürlük olmuş.Kim kimi nerede ne yaparsa artık Allah sonumuzu hayrede.Emniyet yetkilileri Allah aşkına sokaklara çıkın bu devlet size oturun diye para vermiyor adamlar hayvan gibi araba kullanıyor ceza kesin kardeşim bende araç kullanıyorum hatam varsa banada kesin bu şehri bir an önce hizaya getirilmesi lazım aksi halde geçen hergun her saat her dakika daha kötüye gidecek ve dönüşü olmayan bu gidisat sanki normal bir seymi gibi gelmeye devam edecek.Sayin valimiz il emniyet müdürümuz kolluk kuvvetlerimiz el atin el atin el atin.Bundan sonra Olan herşey vebali işini hakkı ile yapmayanlarindir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Melekbabalı (1 ay önce)
    Yaralanan kişi çingen ekonun abisi İsmail... Öldürülen de İsmail'in oğlu....
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Hakkı (1 ay önce)
    En ağır ceza verilsin
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (1 ay önce)
    Yorumların hepsi klişe yorumlar yok düzensiz göç yok bilmem ne.degil abi sorun tvlerde sosyal medyada mafyalarin itibarli gösterişli hayatları ve ona özenen gençlik.ve iddia ederek konuşuyorum uyuşturuca yol verilmesi.devletin bu işlere tövbe etmesi Allah'tan korkması lazım . Eskiden de vardı evet ama bu kadar serbest bu kadar aşikar değildi.simdi yolda birbirini gören ne kullanıyorsun diye soruyor içtiği sigaranın markasını sorar gibi
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Haci (1 ay önce)
    Ben bu olay özelinde değil,genel olarak yaşanan ve giderek artan olaylar üzerinden yorum yapacağım. Malatya artık özellikle sosyolojik açıdan derhal ele alınacak gerekirse olağanüstü hal ilan edilecek bir séhir haline gelmiştir.Malatya gerçekten değişen insan profili açısından mıdır?Deprem nedeniylemidir ?Nedir?Herşeyi ile 180 ⁰ degişmiş bir şehir oldu.Bakıldığında Malatya hem depremi yaşıyan diğer şehirlerle hemde Doğu ve G.Doğu şehirleri ile kıyaslandığında ,sanki nüfusuna göre kıyaslanmıyacak oranda intihar,cinayet,adam yaralama,trafik kazası,trafik kural ihlali,hırsızlık olaylarını yaşamakta bu sayı da mualesef artmaktadır.Şehir daha depremin maddi ve manevi yükünü üstünde taşıyorken normal olarak şehirde bu tür olayların azalması,insanların birbirlerine destek vermesi beklenir .Ancak tam tersine Malatya neredeyse her konuda dikkatsizliğin,boşvermişliğin hakim olduğu ;,azalmış olan dürüst ve saygılı insanlarında artan bu tip.insanlarla birarada yaşamasi artık çekilemez bir hal almaya başladığı bir şehir olmuştur. Bu haliyle cezaların caydırıcı olmadığı da ortadadır.Uzun dönemde Eğitimle,kısa dönemde ise Emniyet birimlerine verilecek sert yetkilerle bu işin çözülecegini düşünüyorum.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • ARAŞTIRDINIZ MI ? nereden bu kanıya vardınız ,aklınız fikriniz memleketi kötülemek ,sanki tüm Türkiye süt liman ama Malatya cehennem bırakın bu yorumları,evet bu büyük sorun ama sadece Malatya nın gibi düşünmeyin ülke olarak buna kafa yormalıyız....
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Kesinlikle yazdığınız gibi olmalı. Bu şehir de, çocuk yetistirilemez.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Nuri (1 ay önce)
    Doğudan bu şehre gelenler şehre adapte olamıyor Çoğu mafyaliga özeniyor ve çoğu ya cezaevi ya mezarla ömürleri bitiyor İşin kötü yanı çoğu Malatya'nın gençlerini de yoldan çıkarıyor Bu işlerin sonu hep böyle iki gün elinize güç geçer çevrenizde onlarca kişi olur ama sonu hep kötü bitiyor Özeneceksnz efendi delikanlıca ilime bilime değer verip yaşayın gerisi hep böyle biter
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 ay önce)
    Türkiye de cezalar caydırıcı olmadığı sürece bu şekilde gder polis yaklasin adliyeye varmadan serbest kalsın serbest kalan kişi vay b diyor bak bn bir suç işledim serbest kaldm n oluyor suçlu ya prim vermkden başka bsy değil oysaki kişi de bicakmi silahmi yakalandı bir yıl tutuklama olacak vde denetimli serbestlik de olmayack ayda bir yda iki ayda bir görüş izini verilsin ciknca DHA bıçak silah taşrmi eline bile almz daha, yani bnce şahsî fikrim nasıl ki alkollü araç kullanan kişinin ehliyet i ilk defa yakalnca 6 ay el konuluyor tekrar edilnce iki yıl konuluyor suçlar da öyle olması lazm n diyyim bska Allah hakkımızda hayırlısını versin.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya (1 ay önce)
    Malatya depremle birlikte maddi gücü olan bir çok Malatyanın terk ettiği şehir ve depreme kadar malatyada görülmemiş bir çok insanın gidenlerin yerini aldığı özellikle adli olaylar ve trafik kazaları ile anılan bir şehir, özlüyorum 80 li ve 90 lı yılların fazla göç almamış komşuluk ilişkilerinin daha iyi olduğu betonlaşmamış yeşil malatyayı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İhsan (1 ay önce)
    Sn emniyet müdürü asayişi biraz daha denetimleri sıklaştır nedir bu hergün cinayet vatandaş psikolojik tramvaya geçiriyor
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bir ay önce el bombası yakaladı polis, gel gör ki adliye serbest bıraktı. her gün yakalanan tabanca tüfeğin hesabı yok. İş adliyede bitiyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • emın olkı sen uykundayken emnıyet müdürü ve emnıyet personeli senin uykun ıcın calısıyor..yorum polisi elestırmek karalama ıcın yapma
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Hasmalatyalı (1 ay önce)İhsan isimli kullanıcı yorumuna
    Adamlar yakalamış daha ne yapsın hemşerim herkesin başına polis mi versinler
    %58
    %42
    Yanıtla