SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilal Erdoğan Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2022-01-05 17:11:52
Bilal Erdoğan Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı AKP İl Başkanı İhsan Koca ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için Malatya’ya gelen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan ile bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ziyarette Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgiler vererek son dönemde Malatya’da yapılan çalışmaları aktardı. Başkan Gürkan, 26 Temmuz tarihinde UNESCO tarafından dünya kültür mirası listesine alınan Arslantepe Höyüğü ile ilgili çalışmaları da TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan’a aktararak Malatya için tarihi önemini ifade etti.

Ziyarette Başkan Gürkan, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan’a kayısı ve Arslantepe Höyüğünden çıkarılan dönemin kılıcının replikasını hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Ne mutlu bize bundan sonra pandemi olmaz yokluk olmaz kaysılar bol olur Bundan daha iyi ve güzel haber olurmu Malatyanın bayramı oldu Yine bekleriz kurbanlar keseriz
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (2 yıl önce)
    koca belediye başkanı soyadı haricinde nokta kadar vasfı olmayan birine şehirde yaptığı çalışmadan dolayı sunum yapıyor ayıp gerçekten ayıp yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Kaç tügvalıya maaş bağlandı acaba veya tügvanın yurtlarına neler peşkeş çekti
    0
    0
    Yanıtla
  • faho (2 yıl önce)
    sayın Gürkan ,sizin başka işiniz yok mu sıfatı olmayan birine Malatya hakkında bilgi veriyorsunuz hem de hediyelerle...merak ediyorum sıfatı olmayan ben gelsem bana da aynı davranışı gösterecekmisiniz, yapmayın bu çocuk kim ki ....
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Bilal efendi bu kadar önemli bir kişiyse,mavi halı ve mehter yada bando eşliğinde karşılasaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Bilal'ın sağ yanındaki AKP Milletvekili Bülent Tüfekçi değil mi? o nun adı neden bültende yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (2 yıl önce)
    TÜGVAya yine </span>nereler peşkeş çekilecek acaba? Şehzademiz neler istiyor biz de bilelim? Arslantepenin tapusunu da verebiliriz. 
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Damat ve şehzadeler devrinde yaşıyoruz. Yapılanlar normal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Bilgi vermesi çok yerinde olmuş.tek hatası oturarak bilgi vermesi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Belediye başkanımızı tebrik ediyorum sonuçta gelen Koskaca reis-i cumhur tayyip erdoğan hazretlerinin veliahtı ve şehzadesidir acaba kırmızı halıda serildimi yoksa çok büyük ayıptır
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)Gökhan isimli kullanıcı yorumuna
    Ipek halı mavi
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Hangi sıfatla Gürkan bey Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgiler vererek son dönemde Malatya’da yapılan çalışmaları BİLAL Bey'e anlatmış.
    0
    0
    Yanıtla