SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilborddaki Afişleri Tahrip Eden Şahıs Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-02-28 04:19:45
Bilborddaki Afişleri Tahrip Eden Şahıs Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçimlerle ilgili olarak bilbordlara asılan afişleri tahrip eden bir şahıs, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından sonra Mehmet Buyruk Caddesi Karayolları civarındaki bilborddaki afişlere bir kişinin zarar verdiği ihbarı üzerine belirtilen yere polis ekipleri gitti. 01.00 sıralarındaki olayda, afişlere zarar veren bir kişinin polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, kendilerine ait tanıtım afişlerinin yırtıldığını, Mehmet Buyruk Caddesi'nde afişleri tahrip edilmiş bilbord önünde yaptığı açıklama ile duyurmuş ve tepki göstermişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    HER taraf iktidar partisinin adaylarının fotoğraflarını asan veya dikenler ne olacak.Kavşaklarda çimlerin üstünde ve bilbordlarda yetmedi üstgeçit ve binalarda AKP NİN ADAYLARININ reklamı var.Bu memlekette başka parti yok mu? Büyükşehir ve merkez iki ilçe belediyelerin çalışanları AKP'nin işçiliğini yapıyor.Bu adaletmi hak mı?diğer tarafta muhalefetin çok az sayıda reklamı tahrip ediliyor.Sayın valim yetkiniz ve imkanınız varsa çimlerin üstüne ve şehrin her köşesine dikilen veya konulan bu iktidar partisi adaylarını reklamlarının özellikle BİLBOARDLARA PARA ÖDENİP ödenmediğine bizlerin parasıyla tek parti reklamı yapıldığına mani olun.(biraz zor olacak,AKP HERKESİ sindirmiş.) PARTİLİ cumhurbaşkanı olur mu? OLursa böyle olur işte....
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Bana göre ,Göstermelik bir haber !, Afişlere zarar veren kişiyi ödüllendirilmiştir, Peki yakalanan kişinin ismi neden yok !, Düzen bozuk ,nereye bakarsanız bir haksızlık mutlaka gözüküyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Halka.ornek.olsun.mutlak.ceza.verilsin.mutlaka. Menfati.icin.yapmistir
    0
    0
    Yanıtla