SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bimekan'lara Büyükşehir Geçici Barınma Sağlıyor

'Bimekan'lara Büyükşehir Geçici Barınma Sağlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Soğuk hava ve en son olarak kar yağışının etkilediği Malatya'da, 'bimekan' olarak adlandırılan, sokakta yaşayan vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi tarafından geçici olarak barınma yeri sağlandığı bildirildi.

Kış mevsiminde sokakta kalan evsizlerin, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlıklarına bağlı ekiplerce, uygun pansiyon ve otellere yerleştirildiği, geçtiğimiz Kasım ayından bu yana toplam 110 evsize 1- 3 gün arasında konakladıkları bu olanağın sağlandığı öğrenildi. Son kar yağışıyla birlikte halen toplam 6 evsiz vatandaşın belediyece barındırıldığı belirlendi.

Evsizlerle ilgili, vatandaşların 4445144 no.lu Büyükşehir Çağrı Merkezi telefonunu arayarak talepte bulunulabileceği kaydedildi.

Malatya'da evsiz vatandaşların, geceleri genellikle başta kamu hastaneleri olmak üzere, kapalı banka AVM'leri ile özel hastanelere barınmak için girmeleri sık sık sıkıntıya ve şikayetlere yol açıyor

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ahmet (1 yıl önce)
    zahmet olmuş ensesi kalın milletin efendilerine
    %100
    %0
    Yanıtla