SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bina Belediyemiz Uhdesine Geçti"

0
Güncellendi - 2020-06-21 21:03:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yıllardır atıl şekilde bekleyen Yimpaş binasının Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devir edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Malatya -Elazığ karayolu Şehir gösteren mevkiinde bulunan ve yıllardır atıl şekilde bekleyen Yimpaş binasında, AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP İl Başkanı İhsan Koca, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, diğer ilgili ve yetkililer inceleme yaptı.

Atıl şekilde yıllardır bekleyen Yimpaş binasında inceleme yaptıktan sonra açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, binanın belediye uhdesine geçtiğini belirterek, “Yıllardır atıl vaziyette bulunan Yimpaş binası Büyükşehir Belediyemiz uhdesine geçmiştir. Pek yakında bu alan hemşehrilerimizin istifadesine en güzel şekilde sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O yaptığınız Battalgazi belediye binasına yazık değilmi buraya yapılırdı,maalesef ak partiyi bu belediyeler bitiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Daha önceden market olan kısım yine aynı amaçlı değerlendiriıebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Memoli (3 yıl önce)
    Vay beee
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Başkanım maske takmaz. Covid-19 taksin. O vatandaş üstü bir insan. Ona virüs bulasmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed Kılınç (3 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar Sayın Bakanımızın klasik duruşu öyledir. Neden bunu sıkıntı ediyorsunuz ki anlamış değilİm. Kiminle konuşsa o nezaketliğini hiç bir zaman bozduğunu görmedim Duruşu ve fıtratı öyle. burdan bi ekmek çıkmaz saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (3 yıl önce)
    Sayın Bakanımızın, Selahattin Başkanımızın huzurlarındaki duruşu gerçekten çok manidar olmuş. Bu fotoğraf Malatya'nın siyasi iklimini yorumlamamızda bizlere önemli bir vesika olacaktır. Sayın Belediye başkanımıza birifing vermek için sıra bekleyen bir memur gibi bir görüntüyü ben hazmedemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (3 yıl önce)
    Bakanlık yapmış bir beyefendinin belediye başkanının huzurlarında elpençe durması siyasilere olan güvenimizi (gerçi güvendiğimiz falan da hikaye ama) sıfıra indiriyor. Bu kadar özgüven sorunu yaşayan siyasi böyüklerimizin yaptıklarında hiçbir hikmetin olmadığını yaşayarak öğreniyoruz. Bu nasıl bir fotoğraf Allah aşkına. İnsanın kendisine saygısı yoksa bu yüce milletin verdiği bakanlık makamına biraz saygısı olur. Sanki brifing vermeye hazır bir belediye işçisi gibi durması bizim aslında hiç hak etmemelerine rağmen bunlara ne kadar büyük değer ve önem verdiğimizi gösteriyor. Bu aziz millete üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Yıllar önce bu bina Battalgazi Belediyesi için kendisine önerildiğinde red eden ve Battalgazi Belediyesine Sivas caddesindeki yeni bina için 50 trilyon para harcayan Selahattin Gürkan 7 yıl sonra kabul etmediği binayı neden alıyor. Milletin parası işte böyle öngörüsüz belediyeçilikle har çur ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (3 yıl önce)
    Belki yeri değildir bilmiyorum ama yinede yazacağım. Büyüksehirde çalışıyorum. Pandemi sürecindede sürekli çalıştık. Hatta hafta sonu mesaiyede kaldık. Ama maalesef şirket Devletten parasal destek alabilmek için bizi pandemi sürecinde çalışmamıs göstermiş. Yani bırakın yaptığımız mesaileri maaşımızı bile hakkıyla alamadık. Devletin verdiği desteği aldık. Belediyede devletin bir kurumu değilmi. Evlat babaya niye yanlıs bilgi veriyor. Hakkımız neden verilmiyor. Sonrada diyorlarki niye hakkımızda mesaj yazıyorsunuz. Sizinde 4 çocuğunuz olsun. Eviniz kira olsun. Bırakın mesainizi maaşınız bile tam yatmasın. Sizde yazmazmısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Sonunda bina yıkılmadan kullanılacak gerçekten çok yazık oluyordu vatandaşın hizmetine sunuluyor olması çok güzel ama orası okul olarak dönüştürülse sanki daha iyi olurdu hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sayın başkanım orayı kamu yararına bizim yararimiza kullanın kamuya ait yerlerin birilerine kiralanmasini oldum olası onaylamadim çünkü şahısların tek amacı var para para para onların para kazanmasını da bir şey demiyorum ama bu parayı kamuya ait mekanlardan değil başka alanlardan kazansinlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Varan 1 - fotoğrafa bakin,bize maske takın diyenler,takmadigimizda ceza kesenler maskesiz. Varan - 2- Cevreyolumda daha evvel işkur a kiraya verilen, Sonra da ak parti il ve ilçe yönetimine kiraya verilen bu şanslı bina kimin acaba....?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya'da maske zorunluluğu var. Sayın Başkan ve etrafındaki bazı kişiler neden takmamış acaba? Başlıkta bina ile belediye arasına virgül konulması gerekliydi. Anlam bütünlüğü !.. Bu arada vekilimiz sayın Tüfenkçi herzaman olduğu gibi tüm resimlerinde parmaklar kilitli.. :)
    0
    0
    Yanıtla