SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Bina Çöktü, İş Makinesi Altında Kaldı' İhbarı Alarma Geçirdi

'Bina Çöktü, İş Makinesi Altında Kaldı' İhbarı Alarma Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ağır hasarlı bir binanın kontrollü yıkımı sırasında iş makinesinin enkaz altında kaldığı ihbarı polisi alarma geçirdi. Olay yerine giden ekipler, ihbarın asılsız olduğunu tespit etti.

Olay, saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Zaviye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tasasız Sokak'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bir binanın kontrollü yıkımı sırasında binanın bir kısmı kendiliğinden çöktü. Yaralanın olmadığı olayda iş makinesinin enkaz altında kaldığı yönünde ihbar yapılınca bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yıkım işlemlerinin yapıldığı sokakta inceleme yapan ekipler, ihbarın asılsız olduğunun belirlenmesiyle bölgeden ayrıldı.

Sokak sakinleri apartmanın yıkım işlemleri sırasında çöktüğünü ve ihbarın asılsız olduğunu söylediler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ordan geçiyordum (8 ay önce)
    Olay yıkım sırasında yan tarafta bulunan evde ki bayanların bir anlık paniği sonucu gerçekleşti.Binanın bir kısmı kendiliğinden düşünce iş makinesi ve yakınlarının binanın altında kaldığını sanıp çığlık çığlığa 112 yi aradılar. Etraf toz dumandı, kadınlar çığlık çığlığa...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (8 ay önce)
    Genel başkaniniz buyuk taaruzu bile kutlamadi keşke sizdeki bilinç o genel başkanda da olsa
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kadir (8 ay önce)
    Değerli Malatyalılar böyle şeyler yaparak kendimize zarar veririz. İş yükünün çok fazla olduğu bu dönemde sağlık personeli itfaiye emniyet güçleri gibi kurumları gereksiz ihbarlarla oyalamak kendimize zarar verir. Lütfen duyarlı olalım.Yalancı çoban hikayesi durumuna düşeriz sonra.
    %85
    %15
    Yanıtla