SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Futbolcunun Daha Yeni Malatyaspor'la Olan Sözleşmesi Feshedildi

Bir Futbolcunun Daha Yeni Malatyaspor'la Olan Sözleşmesi Feshedildi
A- A+ PAYLAŞ

Ligden çekilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'nda görüşmelerini ve kulislerini sürdüren Yeni Malatyaspor, kaleci i Abdulsamed Damlu’nun ardından profesyonel futbolcusu Cengizhan Akgün’ün  de sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Cengizhan Akgün’ün sözleşmesi, karşılıklı anlaşarak sonlandırılmıştır. Kulübümüze vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyaspor, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kaleci Abdulsamed Damlu’nun sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla sona erdirmişti.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 ay önce)
    Piyasa değeri olan oyuncuları parayamı dönüştürüyor bu yönetim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    Yönetim artık cebini doldurma peşinde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (7 ay önce)
    zaten sahada varlığı bile belli değildi.darısı diğer gereksizlerin başına.
    %50
    %50
    Yanıtla