SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Gün Geçti Gelmediler"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezde içme suyu borusunun patlaması sonucu boşa akan su şikayete neden oldu.

Hamidiye Mahallesi Antepli sokak 1. ara Can Apartmanı önünde asfaltın altından su çıkmaya başlayınca konunun belediyeye bildirildiği ifade edildi.

Sokakta esnaf olan Hakan Karaaslan, “Yaklaşık 24 saat oldu. Konuyu belediyeye bildirdik. Hala suyun kesilmesi için boru tamirine gelinmedi” dedi.

Hakan Karaaslan, suyun bir esnafın bodrumuna da dolduğunu iddia ederek, “Belediyeyi birçok kez aradık. ‘Sıraya koyduk. Gelip sorunu gidereceğiz’ dediler. Ama 24 saate yakındır gelmediler” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Abdulvahap Gülşen ise içme suyunun israf olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız