SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Günde Evlere 500 Teslimat

0
Güncellendi - 2020-03-25 02:15:43
Bir Günde Evlere 500 Teslimat
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik Şirketi evlerinden çıkamayan, 60 yaş üstü yaşlıların, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar ile engelli vatandaşların siparişlerini alarak evlerine teslim ediyor. Sipariş vermek isteyen vatandaşlar 0549 768 65 65 ve 0530 465 44 44 numaralı telefonları arayarak siparişlerini verebiliyorlar.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın "Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli çalışmaları yapıyoruz" açıklamasının ardından çalışmalara başlayan Esenlik Şirketi 500’ün üzerindeki siparişi vatandaşların evlerine teslim ederek vatandaşların evlerinden çıkmadan ihtiyaçlarını karşıladı. Ayrıca başlatılan bu uygulamadan evinden çıkmak istemeyen diğer vatandaşların da yararlanabileceği belirtildi.

Esenlik Şirketinden alışveriş siparişi vermek isteyen vatandaşlar WhatsApp Çağrı ve Sipariş Hattı: 0549 768 65 65 numaralı telefonu arayarak siparişlerini verebiliyorlar. Sipariş sevkiyat saatleri ise; 11:00-13:00 /14:00-16:00/ 17:00-19:00 olarak belirtildi. Ayrıca vatandaşlar www.esenlik.com.tr sitesini ziyaret ederek canlı destek uygulamasından faydalanabilecek.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ..

Koronavirüs (KOVİD-19) salgınının yayılmamasını önlemek adına evden dışarıya çıkamayan yaşlılar başta olmak üzere tüm vatandaşların ihtiyaçlarını ‘Siz İsteyin Biz Getirelim’ projesiyle yerine getirmeye başladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da, “ İnsanı hizmeti tüm hizmetlerinin merkezine alan bir çalışma prensibine sahibiz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerle kıymetli hemşerilerimizin refah ve huzur seviyesini artırıp, hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştık. Hayata geçirdiğimiz projelerimizin çok değerli ödüllerle taçlanması, doğru hizmetler ürettiğimizin açık bir göstergesidir. Ülkemizde ne yazık ki hızla yayılmaya başlayan Koronavirüs (KOVİD-19) salgınının bertaraf edilmesi adına başlatılan ‘Evde Kal’ çağrısına kulak verip, dışarıya çıkamayan yaşlı ve engelliler başta olmak üzere tüm hemşerilerimizin temel ihtiyaçlarını ‘Siz İsteyin Biz Getirelim’ projesiyle yerine getirmeye başladık. 0 553 178 33 33 nolu numarayı arayan vatandaşlarımızın market alış verişleri personellerimiz tarafından Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Gıda Markette yapılıp, araçlarla evlerine teslim edilmeye başlanmıştır. Vatandaşlarımızın projemizden memnuniyetlerini bildirmeleri hem bizleri hem de personellerimizi mutlu etmiştir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; hizmetlerimizin karşılığında bir dua, bir tebessüm bizim için yeterlidir. Vatandaşlarımızın kalbine ve yüreğine dokunan hizmetler her zaman önceliklerimiz arasındadır. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar bu projemize devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte el ele verip mutlaka atlatacağız. Halkımız zorunlu olmadıkça evinden çıkmasın, onların her türlü şartta yanlarındayız.“ diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • tatar (4 yıl önce)
    74 yasinda malatyada yasiyorsun malatyahabere girip bu yorumu bu haberin altina yapabiliyorsun ama herkesin telefonla siparis aldigi yerden siparis yapamiyorsun. Sevgili malatya haber bu trole prim vermeyin. Bu ve bunlarin hepsi TROL her habere olumsuz birsey yazmak icin ortaya dusuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (4 yıl önce)
    Çok güzel bir hizmet. Emeği geçenleri tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit (4 yıl önce)
    74 yaşındayım böbrek hastasıyım saat 3 civarı belediyenin verdiği telefondan sipariş verdim tekrar tekrar aramama rağmen siparişi getirmediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)Halit isimli kullanıcı yorumuna
    Halit bey merhaba yeni kurulan sistem olduğu için yoğunluk var bizde aradık bize geldi ya yanlış numara yada meşgul olmasın telefon
    0
    0
    Yanıtla