SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Haftada 491 Olay, 509 Şüpheli..

Bir Haftada 491 Olay, 509 Şüpheli..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir haftada 491 asayiş olayı meydana gelirken, 509 şüpheli hakkında işlem yürütüldüğü açıklandı. Malatya’da son bir haftada uyuşturucudan 12 şüpheli tutuklandı.

Malatya Valiliği tarafından Emniyet ve Jandarma bölgelerinde 1-8 Ağustos tarihleri arasında son 1 haftada meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin istatistikler kamuoyu ile paylaşıldı.

Malatya’da son bir haftada toplam 491 asayiş olayı meydana geldiği, bunun 418 olayın aydınlatıldığı, 509 şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtilirken, 92 bin 587 kişinin sorgulandığı ve 470 yoklama kaçağının tespit edildiği aktarıldı. Asayiş olaylarında 13 adet tabanca, 4 kuru sıkı tabanca ve 6 adet av tüfeği olmak üzere 23 silah ile 445 fişek ele geçirildiği belirtildi.

Malatya’da son  bir haftada 61 narkotik olayının meydana geldiği, 89 şüpheli hakkında işlem yapıldığı ve 12 şüphelinin tutuklandığı kaydedilirken, narkotik olaylarda topla 90 gram Metamfetamin, 17 bin 600 adet uyuşturucu hap, 150 gram esrar, 190 kök kenevir, 43 kannabinoid ve 2 gram skunk ele geçirildi.

Trafik denetimlerinde ise son bir  haftada 35 bin 602 araç, 387 servis aracı, 1.777 motosiklet ve 3 bin 826 alkol denetimi yapıldığı, denetimler sonucunda 449 aracın trafikten men edildiği ve 5 bin 201 sürücüye cezai işlem uygulandığı kaydedildi.

Toplam 6 kaçakçılık olayında 7 kişi hakkında işlem yapıldığı da aktarılarak, 35 bin 60 adet makaron, 219 adet elektronik sigara likiti, 151 kilogram tütün, 9 adet kaçak cep telefonu, 51 adet elektronik sigara ve 1 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İş güç (1 hafta önce)
    İş yok güç yok ekonomik sosyal problemlerin bir sonucudur bu olay. Sosyologlar iyi takip etmelidir. Mültecilerin sayısının ülke nüfusunun şimdilik %20 si kadar oluşu da bu tür problemleri arttırdı. Şu saç traşı hep aynı olan tipler var onları toplayıp dağda Çobanlık yaptirilirsa hem ekonomiye katkı hem de asayiş sorunundan kurtuluruz.
    %89
    %11
    Yanıtla