SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir İnsan Malatya'dan Geliyor Ve.."

0
Güncellendi - 2020-05-10 11:18:36
A- A+ PAYLAŞ

Türk televizyonculuk tarihinin efsane dizilerinden Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncularından Pınar Altuğ (dizide Meltem), ünlü olmanın zorluklarını anlatırken, şimdi 11 yaşında olan kızı Su’yu bebeklik dönemlerinde görmek isteyen çok sayıda hayranının çat kapı eve geldiklerini, bu durumda aşırı rahatsız olduklarını söyledi.

Pınar Altuğ, bu konuda örnek verirken, kızı henüz 2 aylık bebek iken, kendisinin evde olmadığı bir sırada, Malatya’dan geldiklerini ve bebeği görmek istediklerini söyleyen iki kadının, kızı Su’yu alıp götürme korkusu yaşattığını anlattı.

Altuğ, telefonda konuştuğu kadınlara çığlık çığlığa bağırarak evden çıkmalarını, aksi takdirde polis çağıracağını söylediğinde, Malatya’dan geldiklerini söyleyen kadınların “Aman be, bebeğini yemedik ya…” diyerek evi terk ettiklerini söyledi.

Armağan Çağlayan’ın Youtube programında anlattı

Çocuklar Duymasın’ın Meltemi Pınar Altuğ, Malatya’dan geldiklerini söyleyen kadınların kendisine bebeğini kaçırma korkusunu yaşattığını söylediği olayı, Youtube üzerinde yayın yapan 196Sekiz adlı kanalda geçtiğimiz günlerde yayınlanan Gör Beni adlı programda, Armağan Çağlayan’ın sorularını cevaplandırırken anlattı.

Ünlü olmanın zorlukları, magazinde çok yer almanın çocuğuna etkileri konusunda gelişen diyalogda Pınar Altuğ ve Armağan Çağlayan arasındaki konuşma şöyle aktı:

Armağan Çağlayan - Siz de geçmişten magazinden çok çekmiş insanlardan bir tanesisiniz. Kızınız da var… Mesela kızınız da ünlü olsun ister misiniz?

Pınar Altuğ – Magazin haberlerde, yaşadığımız apartmanın fotoğrafını yayınlayıp, oturduğumuz evi göstermek için daire içine alıp, bir de ok çekip bu evde oturuyor diye yazıyorlardı. Bu çok fena bir şey. Çünkü gece yarısı kapım çalıyordu. ‘Pınar Hanım merhaba bilmem nereden geldik, bir kahvenizi içebilir miyiz?’ diye…’Tabii ki ‘gelemezsiniz’ diyorduk. Ama hikâyem var… (…) Bir gün de, Su iki aylık filan, böyle uyku arasında kuaföre kaçtım. Yeni annelik durumu ya, sık sık evi arıyorum, yardımcı kadına ‘Her şey yolunda mı?’ diye soruyorum. Yolunda dedi, ama o arada yardımcı kadın, ‘Birileri geldi, arkadaşlarınız olduğunu söylediler, biz sonra uğrarız dediler, gittiler’ dedi bana. Bir saat sonra ‘arkadaşlarınız yine geldi’ dedi. ‘Beni aramadan eve kim gelebilir… Hani olabilir de çok samimi olduğumuz biri olması lazım, onu zaten kadının tanıması lazım. Kızım içerde uyuyor o arada ve evde sadece bir kadın var ve kapım açık… Kimmiş onlar, telefona ver bakayım dedim. ‘Pınar Hanım merhaba, biz Malatya’dan geldik’, ‘Eee buyrun’ dedim, ‘Pınar Hanım biz sizi bir görelim dedik, bir de bebeği görelim ded…’ demeleri ile birlikte, o lohusalık manyaklığı ile nasıl bağırıyorum biliyor musunuz telefonda… Çığlık çığlığa, ‘Şimdi oraya polis yolluyorum, evimden çabuk çıkın’ diye…

Çünkü düşünürseniz, kadını itebilir, bir damlacık kadın… Eğer kötü bir niyet varsa, içeri girebilir, çocuğumu alabilir ve gidebilir…”

Armağan Çağlayan - “Ne garip değil mi? Bir insan Malatya’dan geliyor ve şu hakkı kendinde görebiliyor: Ben zile basarım ve eve girerim. Çok garip…”

Pınar Altuğ – “Evet. Korkunç. Ben böyle söyleyince bir de bana kızdılar: ‘Aman be, bebeğini yemedik ya…’ deyip gittiler...”

Armağan Çağlayan- Gerçekten mi, e bir de yeseydin bari…

Pınar Altuğ – Şimdi geriye dönüp baktığımda gülüyorum ama o zaman ne kadar korktuğumu anlatamam.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Şaban Serezli (4 yıl önce)
    Allah demiş şu şu saatlerde kendi evinizde bile başka odaya kapı çalmadan müsaade istemeden girmeyin diye.. Had bilmezlik Malatya'da çok maalesef. Sanıyorum evliliklerin akraba arası olduğundandır.. Ben bir tek Malatyada gördüm hastanelerinde "ziyaret saati" yok.. Her gelen giriyor. Yoğun bakıma bile ziyaretçi girildiğini kendi gözümle gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (4 yıl önce)
    Ulusal ve yerel kanallarda çıkan haberlerden tekrardan modumuzu yakaladığımızı ve covid in bittiğı her halinden belli oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Zaten kötü niyetli olsalar ilk gittiklerinde yaparlardı yapacaklarını. Ya kaysı götürdüler ya da çeyrek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülşah (4 yıl önce)
    Malatyada cocuk kitligi mi var gelip senin cocugunu gormek isteyecekler sen gurban ol malatyanin yuregi guzel insanlarina
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı yurtsever (4 yıl önce)
    Baştan sona yalan ve uydurma bir hikaye. Kadın gündemde kalayım, kızımı da ünlü yapayım derdinde. Malatyalı iki kadın hiç tanımadıkları bir eve böyle elini kolunu sallayarak hem de iki kez neden gitsin? Asla biz Malatyalı hanımların tarzı değil, yalan külliyen yalan. İki cumhurbaşkanı yetiştirmiş, onlarca iş adamı ve sanatçı yetiştirmiş, halkı görmüş geçirmiş oturmasını kalkmasını bilen insanlardır Malatyalılar. Kınıyorum bu kadını, sanatçı da demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı ÇAM (4 yıl önce)
    Malatya Haber Yetkilisi, bugün haber bulamadınız galiba? Hiç bir değeri olmayan bir şey koymuşsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan erkara (4 yıl önce)
    Insanların evlatları tabiki özeldir ama pınar hnm malatyalilari aşağılamak güzel olmamış bizim buralarda adettir sevdiğin insanlara bebek görmeye gitmek emin olun malatyamiz 4 -4 lik bir şehir plakasina bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız 44
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Suç bizim Malatya.dan gidenlerde, ne işiniz var orada, hiç mi bebek görmediniz. Görseniz ne yapacaksınız. Gidin evinizde oturun, eşinizi dostunuzu ziyaret edin. Akarabalarınızı, hastalarınızı ziyaret edin...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Mlatyayi kullanarak cocugunu da ünlü yapacak baska yermi kalmadi sari patates.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    bunun bebegi de ne bebekmiş..Malatya dan bile görmeye gitmişler,,,böyle kendi reklamını yapıp arada Malatya insanını aşagıyalacağına, kapını bakıcına tanımadığı kimseye actırmazsın olur biter Pınar Hanım...sizde bunu haber yapıyorsunuz ya tebrik ederim sayın editör
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık arkadaşım teşekkür ederim çok doğru bir şekilde anlatmışsınız burda malatya halkını aşağılar gibi bir konum yaratmış pınar hanım gündemde kalmak için malatyanın insanına söz söylemek onun ne haddine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayşe (4 yıl önce)
    Haber niteliği dahi taşımayan bu konuşmayı haber yapan malatya haberi kınıyorum, ayrıca malatya yı basit bir şekilde gündeme almasınlar,corona tedavisinde Türkiye de ilk plazma tedavisi TÖTM de yapıldı bunu konuşsunlar, biz malatyadan geldik dediler diye gerçekten malatyada dan mı gelmiş oluyorlar, ispatlayabilirler mi, hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (4 yıl önce)
    Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene ne mutlu MALATYA lıyım diyene
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (4 yıl önce)
    Bunlar nasıl yorum böyle! İzmir'den, Ankara'dan v.s geldik deseler ne değişecekti? Kaldı ki her Malatya'dan geldim diyen Malatyalı mı oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • MK (4 yıl önce)
    Bulunmadik hint Kumasi ya o yüzden Ta malatyadan gitmisler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati ilker (4 yıl önce)
    Bizim olduğumuz yer bizimdir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya yı onure eden bir habermiş sanki Malatya haber kendini magazine bağlamışl biz gurbetteki Malatyalılar daha önemli haberler bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mac (4 yıl önce)
    Malatya lı ancak bu kadar güzel özetlenir hasetlik ve komşusunun malına nazar ile bakma da ilk üçü bırakmayan Malatya lı yı cidden güzel özetlemiş Pınar Hanım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sefa Büyük (4 yıl önce)Mac isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır ne hasetliğini gördün Malatya lıların aman dikkat et Malatya kılar nazar etmesin sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiyede haset deyince akla gelen ilk şehirdir Malatya. Boşuna Kendini yorma Sefa
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli Bekir (4 yıl önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Kişi kendinden bilir işi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (4 yıl önce)Mac isimli kullanıcı yorumuna
    Evliya Celebi bile yazmis. Adam dur su malatya ya iftira atayim demis olamaz ya. Gercek bu. Ne yapsaniz degismez.
    0
    0
    Yanıtla
  • SONGÜL (4 yıl önce)Mac isimli kullanıcı yorumuna
    Ne demek MALATYALI ancak bu kadar güzel özetlenir hasetlik bir tek MALATYA' yalı olanamı ayit yada nazar ile bakmak gibi pis nefis dedikleri ALLAH KARKUSU olmayan sizin gibi dar kafalı insanlara ayit bir düşüncedir kimseye oralı yada buralı diye yermeye kimsenin hakkı yoktur ve kimse bu hakki kendinde göremez ünlü yada değil insanın insana üstünlüğü yoktur ünlü yada değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bu armağan Çağlayan ve pınar Altuğ kişiliğin bu aşağılayıcı açıklamaları karşısında suç duyurusunda bulunulması lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Malatya'dan geldiyse sahiden de bebeği yemezlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bende uzayda geldim desem uzaylimi oldum MALATYALI öyle yapmaz ona inanmak büyük hata Bir gün metroda bir genç ordaki yolcularla ağiz dalaşina girdi ben türküm sizi keserim diye metroda bağiriyor yanina vardim sakin ol ayip değilmi dediğimde seni anlamiyom diyor ben italyanim dedi Neden türküm dedin diye sordum korkmalari için diyor bu da ona benzer bir olay malatyayi böyle basit aptalca olaylar içinde kulanmak kadar yanliş Mertlik insanlik dürüstlük diyari canim MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (4 yıl önce)
    Allah aşkına buda habermi başka habermi bulamadınız.Bizene Pınar Altuğ dan.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsm ozdemir (4 yıl önce)
    Evet Malatya'da gelmişse görebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (4 yıl önce)
    Malatyadan gelmişse zırt pırt kapını çalmaya hakları var ayıp etmişsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben malatya lıların böyle huyu olduğunu bilmiyordum. Bir Malatyalı olarak.
    0
    0
    Yanıtla