SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Kez Daha' Olan Çevre Bakanı Kurum Malatya'yı Ziyaret Edecek

'Bir Kez Daha' Olan Çevre Bakanı Kurum Malatya'yı Ziyaret Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yegane önceliğimiz milletimiz. İlk işimiz de depremzede kardeşlerimizin mutluluğu. Bugün ekibimizle, Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantımızı gerçekleştirdik. İnşallah cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya giderek sahada incelemelerde bulunacağız, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane, arı gibi çalışacağız” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, görevi devralmasının ardından “asrın felaketinin” yaşandığı deprem bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalara başladı. Bakanlıkta bakan yardımcıları ve genel müdürler ile bir araya gelerek Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı gerçekleştiren Bakan Kurum, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yegane önceliğimiz milletimiz. İlk işimiz de depremzede kardeşlerimizin mutluluğu. Çünkü asrın felaketinde asrın dayanışmasını gösteren aziz milletimize sözümüz var” diye konuştu.

“Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız”
Bakanlık ekibiyle, Deprem Bölgesi Yeniden İnşa Toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydeden Bakan Kurum, “İnşallah cuma gününden itibaren Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'ya giderek sahada incelemelerde bulunacağız, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” dedi.

“Yaralarımızı tamamen sarana kadar deprem bölgesinde olacağız”
Bakan Murat Kurum, açıklamasında, “Allah'ın izni, devletimizin gücü, milletimizin duasıyla dün afet bölgelerinde şehirlerimizi nasıl yeniden ayağa kaldırdıysak aynı anlayışla deprem bölgesini de süratle ihya edeceğiz. Yaralarımızı tamamen sarana kadar, kötü günlerin izlerini silene kadar daima deprem bölgesinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacak, kardeşlerimiz yeni yuvalarına en kısa sürede kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Ankara, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Seyda (1 gün önce)
    Özel uçakla geliş, malum ekipce karşılanma,vip araçlarla gedik tesislerine intikal,yeme içme faslı,halkın gazını alma,ses ve görüntü kirlilikği,aynı yoldan Ankara'ya gidiş.Bir varmış bir yomuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 gün önce)
    Kaysı yemeye geliyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Zede (2 gün önce)
    Malatya'da ne oldu ki?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • KERNEKLİ (2 gün önce)
    Basın açıklaması yaparken Malatya nın deprem bölgesi bölgesi olduğunu söylemeyen Bakan şimdi neye geliyormuş acaba Kaysı yemeyemi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyam (2 gün önce)
    Bu arkadaştan umudu olan var mı cidden
    %67
    %33
    Yanıtla