SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bir Oyla Biz Esasında Türkiye'de Sessiz Devrim Yaptık"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Namık Gören, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve parti mensupları Hekimhan ilçesini ve bazı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler

Hekimhan’a giderken Yazıhan’da tarlada çalışan kadınların yanına gidip sohbet eden Tüfenkci ve AKP Heyeti, Hekimhan ilçe merkezinde partililerle bir araya geldiler.

İlçedeki esnafların ziyaret edildiği Hekimhan Programında Tüfenkci, Hekimhan Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti. Tüfenkci ve AKPliler, Kocaözü, Yeşilpınar Mahallelerindeki vatandaşlarla da bir araya geldi. Tüfenkci, Malatya 1.Organize Sanayi Bölgesi iş adamlarıyla bir araya gelerek sanayicilerin taleplerini dinledi. Tüfenkci, Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Bingöllü vatandaşlarla da bir araya geldi.

AKP İl Başkanı Namık Gören, “Zor coğrafyaların insanlarıyız. Bu bölge, bu coğrafya zor bir coğrafya. Bu coğrafyada bulunmak, bu coğrafyada durmak, bu coğrafyada durabilmek,  bulunabilmek bir takım zorluklar içeriyor.  Burada durabilmek için birlik olmak lazım, dirlik olmak lazım, güçlü olmak lazım. Elhamdülillah bugün Hekimhan’ı birlik içinde, dirlik içinde gördüm. Rabbim hepinizden razı olsun. Birlikte yol yürüyeceğiz, birlikte hareket edeceğiz. birlikte 14 Mayısı atlatacağız. Ardından inşallah yıkılan bir şehrimiz var. Yıkılan şehrimizi onarmak için tekrar birlikte sırt sırta vererek mücadele edeceğiz. Kıymetli arkadaşlar bu her seçimin kendi içinde bir ehemmiyeti, bir önemi vardır. Bu seçimin ehemmiyetini ve önemini anlatabilmek için size sadece bir şey söylemek istiyorum; Şu an da dünya üzerindeki strateji dergilerinin kabul görmüş strateji dergilerinin büyük bir çoğunluğu, ‘2023 yılının en önemli olayları nelerdir?’  başlığını attığında, hemen 1. sıraya Türkiye’deki seçimleri yazıyor. Bu seçim gerçekten çok önemli bir seçim,  bu seçim ülkemiz açısından önemli. Bu seçim ülkemiz kadar dünyada ki bütün mazlum milletler açısından önemli.” İfadelerini kaydetti.

AKP Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkçi, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek iyilik hareketi olarak yola çıktığımızda Türkiye’nin karanlık dönemlerinden aydınlığa çıkması için bir lamba yaktık. O günden bugüne de sizlerin de verdiği her bir oy ile çeşitli engelleri aşarak bu millete hizmet ettik. Hani diyorlar ya ‘biz 20 yıldır size oy veriyoruz, ne oluyor’,  diye. Hatırlayın;  herkes böyle bir şey söylüyorlar. Sizin bir oyunuz var ya,  20 yıldır verdiğiniz bir oyla bizde vesayet odaklarını teker teker devirerek geldik. Sizin vermiş olduğunuz bir oyla bizler yolları duble yol yaparak geldik. Sizlerin vermiş olduğu bir oyla biz şehir hastanelerini her ilin hastanelerini yenileyerek Malatya’nın da 13 ilçesine entegre hastaneler yaparak geldik.  Sizin önemsemediğiniz hani, ‘Biz oy verdik de ne yaptınız’ dediğiniz var ya,  o bir oyla üniversite kapılarında sürünen kız kardeşlerimizi o üniversitenin rektörü yaparak geldik. Biz sizin bir oyunuzla mahkeme kapılarında sürünen kız kardeşlerimizi o mahkemenin hakimi yaparak yaptık. Onun için sizin bir oyunuz ne oldu, diyenlere ben bunu izah etmek istiyorum.  Hani adam diyor ki, ‘Bir oy verdim ne oldu?’ Bir oy verdiniz, biz Türkiye’de adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı lider yaptık, İsrail’e karşı one minut diyebildi. Biz sizin bir oyunuzla, bir oy verdiniz, ‘Hani ne oldu?’ diyordunuz, Cumhurbaşkanımız Birleşmiş Milletler ’de ‘Dünya Beşten Büyüktür’, sizin bir oyunuzla bunu dedi.  Hani sizin bir oyunuz vardı ya,  ‘Muhtar bile olamaz’ dedikleri adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan yaptık, Cumhurbaşkanı yaptık.  Hani Cumhurbaşkanını seçemezler dediler, 3654 garabetini çıkartmışlardı,  hatırlıyor musunuz? Sizin o bir oyunuzla Cumhurbaşkanını bu millet seçti.  ‘Bir oy verdik, 20 yıldır ne yaptınız?’ diye, sizin bir oyunuzla biz 81 ile üniversite yaptık. ‘Biz bugüne kadar oy verdikte ne oldu?’ diyorsunuz, biz sizin oyunuzla İHA’ları yaptık, SİHA’ları yaptık. Kendi motorlarımızı yapar hale geldik, uzaya füzemizi fırlatır hale geldik, sizin bir oyunuzla Altay  Tanklarını yaptık, helikopteri yaptık, Hürkuşu yaptık, sizin 1 oyunuzla biz Kızılelmayı yaptık. Dolayısıyla bağımsız ve güçlü Türkiye’yi ulaştırma adına sizin önemsemediğiniz bir oyla biz esasında Türkiye’de sessiz devrim yaptık. Onun için sizin bir oyunuzun çok çok önemi var. ‘Biz bugüne kadar size bir oy verdik, siz ne yaptınız?’ dediniz, biz bugüne kadar verdiğiniz her bir oyla her sene 1 milyon gencimize iş ve aş sağladık.” Dedi.

PÜTÜRGE'DE..
AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini ifade ederek, “Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız. Muhalefet, bir oy için onlarla masaya oturmaktan sıkılmıyor, onlara şirin görünmeye çalışıyor. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak için 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’ye güçlü bir destek istiyoruz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olan Tüfenkci, çalışmalarını Pütürge ilçesinde sürdürdü. Tüfenkci, ilçede Yazıca, Üçkaya, Çamlıdere, Kozluk, Başmezra ve Tekederesi mahalleleri ile bu mahallelere bağlı mezraları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatarak, “Türkiye’mizde Malatya’mızın da etkilendiği bir deprem yaşandı. Tabii seçimden öncede sonrada en önemli gündem maddemiz deprem” dedi.

Kenti ve ilçeleri yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade eden Tüfenkci, “Binalarımızı, çarşılarımızı, pazarlarımızı hep beraber inşa edeceğiz. Bize güçlü bir destek verirseniz her yeri yeniden ayağa kaldıracağız. Çadır ve diğer ihtiyaçların ardından konteynerler çeşitli bölgelere yerleştirildi. Hak sahiplikleri belirlendikten sonrada kalıcı konutları yapacağız. Nasıl ki 24 Ocak 2020 depreminden sonra kalıcı konutları yaptıysak, 6 Şubat depremi sonrasında da konutlarımızı yapacağız. Yeter ki sizler bize 14 Mayıs’ta güçlü bir destek verin” diye konuştu.

Tüfenkci, Türkiye’nin ikinci yüzyılına girdiğini ve milletin sandıkta önemli bir seçim yapacağına dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız. Muhalefet, bir oy için onlarla masaya oturmaktan sıkılmıyor, onlara şirin görünmeye çalışıyor. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AKP’ye güçlü bir destek verirseniz sizleri en iyi şekilde temsil edip, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacağız ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”

Tüfenkci’ye ziyaretlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de eşlik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Avşar bey (1 yıl önce)
    Şimdi bumu Malatya yi temsil edecek zaten aday listesinden belli Malatyalı ya verilen değer.deprem mağdur etti kayısı mağdur etti Malatya maddi manevi çöktü farkindamisiniz kayısıyı ağzınıza niye almıyorsunuz meyveyi bosverin ağaçlar yandı millette ilaç atacak para yok.Kayisi desteği fındığın desteğinin yarısı kadar yok böylemi sahip ciktiniz? Elazığ depreminden sonra neden önlem almadınız 3 yıl gecmisti Bu kadar insanı mağdur edin bide gidip oy isteyin... Allah aşkına Malatya halkı depremde nerede...? gittiği yerlerde ne durumdalar biliyormusun? Daha Malatya'da giden kişi sayısını bilmiyorsunuz kalan ne kadar insan bilmiyorsunuz. Derdiniz kendiniz düzeniniz vatandasin halini bileniniz soraniniz yok. Malatya halkida ha bunlara ha ittifaklarina oy vermişsiniz fark yok genel secimde gereken cevabı vermeli tek yürek olmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Eski yuzler elkaldir al maasini yeni yuzler HUDA PAR 3 vekil secilmeden dusunceleri ortaya cikti Turk bayraginin ismini degistirmek Turkiyeye eyalet bolmek Kadinlarin calismasi yasak ve Serahati getirmek ve BIRDE diyorlarki HUDA PAR Bizim ortagimiz degildir diyorlar Ekmek olmus 5 tl sebzeler 30 tl Peynir. 250 tl Zeytin 200 tl Kiralar 4000 tl 7000 tl Dollar 19550 Avru 22000 tl olmus millet issiz ve ac
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bülent tüfenkçi ne yaptın malatyaya nasıl hizmet ettin yav o sıcak yatağınızdan çıkmadınız bari şu an bile olsa altıncı sıra adayı Ramazan Özcan kadar çalış bari o kadar yap hitabetini düzelt konuşmayı bile yapamıyorsunuz doğru düzgün oylar mhp'ye kusura bakmayın inanç ölmeztopragi meclise göndermeyeceğiz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ay44 (1 yıl önce)
    Ulkede sesiz bi devalasyonda oldu gecen seneye gore hersey 3 kat oldu.Ama bu insanlar herseyi hak edyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çok şey değişti (1 yıl önce)
    Çok şükür çok şey değişti. Eskiden doktor öğretmen dövemiyorduk. Şimdi rahat rahat hepsini dövüp hakaret edebiliyoruz sayenizde. Hamdolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    İhsan koca gibi rahat olan Bülent seninki ve onunki garanti zaten öyle yapıyorsunuz.gecen Sivas'a gittim akşamın 22.00 da bile akp kiler çalışıyor.yatanlar adam kayiranlar kendini Malatya nin sahibi görenler kaybedecek.hep kendi aranizda belediye sırtından yemek yedirmeler.hep hep hep kendinize calistiniz kusura bakma bu sefer reis te malatyada yanlış tercih yaptığının farkına varacak.
    %100
    %0
    Yanıtla