SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Sağınıza Baksanız, Bir Solunuza Baksanız.."

0
Güncellendi - 2018-05-13 05:23:19
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 24 Haziran’da geçtiğimizde güçlü Meclis’imizle, güçlü hükümetimizle artık Türkiye’ye kolay kolay operasyonları Allah’ın izniyle çekemeyecekler. “ dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Darende ilçesinin Şendere Mahallesini ziyaret ederek, burada yapımı tamamlanan aşevi ve taziye evinin açılışını yaptı. Tüfenkci’ye Vali Vekili Regaip Ahmet Özyiğit,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser,  AKP İl Başkan Vekili Mahmut Ünal Özer, AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çakır ile kalabalık bir topluluk katıldı.

-“Türkiye’ye artık operasyon çekemeyecekler”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Biz 15 Temmuz’u yaşamış bir ülkeyiz. O gün 15 Temmuz’u bu insanlara yaşatanlar esasında şimdide çok çeşitli kampanyalarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Türkiye geçmesin, uygulaması başarılı olmasın diye elinden gelen gayreti gösteriyorlar. İstiyorlar ki. Türkiye’ye istedikleri zaman operasyonlar çeksinler, istiyorlar ki istedikleri zaman ekonomi de dövizi yükseltsinler, faizi yükseltsinler, bu millete bedel ödetsinler. Ama İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 24 Haziran’da geçtiğimizde güçlü Meclis’imizle, güçlü hükümetimizle artık Türkiye’ye kolay kolay bu operasyonları Allah’ın izniyle çekemeyecekler.

Türkiye’nin etrafını bir terör koridoru oluşturmaya çalışanlar, Türkiye’yi teröre mahkum etmeye çalışanlar, Türkiye’nin ekonomisini iflas ettirmeye çalışanlar Hükümetimizin almış olduğu tedbir ve teşviklerle ne ekonomimizi batıra bildiler, nede terörü bu milletin başına bela ettiler. Allah’ın izniyle teröründe belini kırdık, inlerine Cumhurbaşkanımız gireceğiz dedi, girdik ve İnşallah 24 Haziran’da sonrada artık bu topraklarda terörün esamesi okunmayacak.” İfadelerini kaydetti.

-Levent Vadisi’ne yol yapılacak

Levent Vadisi’nden Darende’ye giden güzergahın yapılması noktasında çalışmaların olduğunu belirten Bakan Tüfenkci, “Levent Vadisinde levent Yolunun yeniden yapılması noktasında projesi yapılıyor.  Yolu 2019’a göre planlamıştık, ama seçimler erkene alındı. Biz Levent Yolunu yapmış olacağız.” dedi.

Bakan Tüfenkci, Battalgazi Devlet Hastanesi’nin yapımının yakın zamanda ihale edileceğini, İnönü Üniversitesi bünyesindeki inşaatı süren Onkoloji Hastanesi’nin bitiminden sonra yine İnönü Üniversitesi bünyesinde bir Kardiyoloji Hastanesi’ni de Malatya’ya kazandıracaklarını ifade etti.

Malatya’da önemli hizmetlerin geldiğini ve gelmeye de devam edeceğini vurgulayan Bakan Tüfenkci, “Malatya’da AK Parti ne yaptı? Malatya’da milletvekilleri ne yaptı? Malatya’da büyükşehir ne yaptı?” sorularını birilerinin sorabileceğini belirterek, “Esasında dönüp bir sağınıza baksanız, bir solunuza baksanız, Malatya’da AK Parti’nin hizmetlerini görebilirsiniz. Büyükşehir tarafından 10 ilçemizde alt yapıyı yenilemek için çalışmalar başlattık.” dedi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Hakkını yemeyin içlerinden en beyefendisi
    0
    0
    Yanıtla
  • tarık (6 yıl önce)
    sen ticaret bakanı olacaksın ve malatyanın 20 yıldır tek bakanı olacaksın ve kayısı için zerre kadar birşey yapmayacaksın senin tarım il müdürğn masa başında sahayı gezmeden yalan yanlış rekolte açıklayacak üretici 3-5 ihracatcının insafuna kalacak sonrada reisin arkasıba sığınıp oy isteyeceksin yok yaw geçti o artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Oyu Üç partiye birden vececm?
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (6 yıl önce)
    TAMAM yeter artık BIKTIK sizden
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (6 yıl önce)
    Ne kadarda yolundalar işleri düşene kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    AKP vekilleri şimdi bakalım ne yapacaksınız.Kayısıya gereken önemi verdiniz mi oy nasıl istiyeceksiniz. Bu güne kadar Reisin sayesinde seçildiniz.Şimdi Reis münafık desede oy reise size oy yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Malatyali (6 yıl önce)
    MalatyaHaber e bak ya... Tum haber basliklarinda nerdeyse akp var. Hepinize helal olsun bari tarafsiz bir siteyiz filan demeyin artik
    0
    0
    Yanıtla
  • ne alaka arkadaş ya bi iki haber öncesinde de chp var dikkatli bakın. hem bu yalanu Malatya habere niye atıyosun demekki beklediğin kişilerde ses seda haber olacak bi gelişme yok
    0
    0
    Yanıtla