SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birahane Cinayeti Davası Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da birahane işletmecisinin bıçaklanarak öldürülmesi davasında yargılanan sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.

Malatya'da 7 Ocak 2005 tarihinde Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede çıkan kavgada, iş yerinin işletmecisi Hüseyin Şimşek (29), bıçaklanması sonucunda tedavi altına alındığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

Olayın zanlısı olarak yargılanan Arif B., davanın görüldüğü Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşmada tahrik altında adam öldürme suçlamasıyla, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.155 saniye