SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birbirine Kenetlenen, İnanan Bir Takım Var"

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor’un 2020-2021 sezonunun 4.haftasında sahasında Fraport-TAV Antalyaspor karşısında aldığı 1-0’lıkgalibiyet camiada yüzleri güldürdü.

Sezona iyi başlayamayan ve ilk 3 haftada 1 beraberlik,2’de mağlubiyet ile hanesine sadece 1 puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor, ligin 4.haftasında sahasında konuk ettiği Akdeniz ekibi Fraport-TAV Antalyaspor’u Benjamin Tetteh’in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. 2020-2021 sezonunda ilk galibiyetini alan sarı siyahlılar, uzun bir sürenin ardından galibiyeti hazırladı.

İÇ SAHADA GALİBİYET ÖZLEMİ SONLANDI

Geride kalan sezonu istediği gibi geçiremeyen Yeni Malatyaspor, son iç saha galibiyetini geride kalan sezonunu 28.haftasında İzmir temsilcisi Göztepe’ye karşı 2-1’lik skorla almıştı.

2019-2020 sezonunun 28.haftasında 20 Haziran’da Göztepe karşısında 2-1 galip gelen sarı siyahlılar, sonrasında oynadığı 3 iç saha maçında 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

2020-2021 sezonunda ilk iç saha maçını Göztepe ile oynayan Doğu Anadolu Temsilcisi sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sarı siyahlılar, ligdeki hem ilk galibiyetini hem de ilk iç saha galibiyetini 4.haftada Antalyaspor karşısında almış oldu.

2019-2020 sezonu

30.hafta Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği: 0-0

32.hafta Yeni Malatyaspor-Beşiktaş: 0-1

34.hafta Yeni Malatyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü: 0-1

2020-2021 sezonu

2.hafta Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-1

4.hafta Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-0

“DAHA İYİ OLACAK BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı ve orta saha oyuncusu Adem Büyük, Fraport-TAV Antalyaspor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Büyük, rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermediklerini ifade ederek, “Bizim pozisyonlarımız vardı. Bir gol attık, direkten dönen toplarımız var. Kritik ofsayt pozisyonları var ama neticede 1-0 kazandık, mutluyuz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Semih Kaya ise, Fraport-TAV Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyet için mutlu olduklarını ifade etti.

Kötü giden süreci atlattıklarını düşündüklerini dile getiren Kaya, “Önümüzdeki maçlarda, Antalyaspor karşılaşmasındaki gibi oynayacağımıza inanıyorum. Birbirine kenetlenen, inanan bir takım var. İyi bir arkadaşlık var. Daha da iyi olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Kaya, galip gelebilmek için öncelikle gol yememek gerektiğini belirterek, “Antalyaspor maçında bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. İyi defans yaptıktan sonra maçı bir şekilde kazanıyorsun. Biz bunu yaptık” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • pasa44 (3 yıl önce)
    Buradan yönetime sesleniyorum. Kiralık ve jübilesi gelmiş futbolcularla bir yere varamayız. Önümüzdeki yıl Tff 1.2. 3. ligdeki ve alt yapıdaki genç ve yetenekli futbolcularla uzun vadeli sözleşmeler yapılmalıdır. Aksi taktirde böyle yamalı bohça takımlar çabuk dağılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Yazılı ve Görsel basında Hoca açıklıyor,Antalya maçı,Yönetim açıklıyor Antalya maçı,tamamda,iyi oynadık güzel ama sanki şampiyonmu olduk.Avrupa KUPALARINAMI GİTTİK,fazla abartmadan,büyütmeden.ayağımız yere bassın,çalışarak üstüne koymak lazım,lig yeni başlıyor,bu maç ölçü olmamalı, daha çok çalışmalıyız, yoksa bu galibiyetin bir anlamı olmaz,nitekim sıradan bir maçtı kazandık,takım olmalıyız.......................yoksa güzel günlere kavuşamayız..............
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Malatyaspor biraz takım olmaya başladı...ama bütün takımlar nerdeyse yeniden kuruldu...en az değişiklik başakşehir ve GS de...hangi takımın nasıl seyredeceği 10.haftadan itibaren belli olur..inşallah Malatya ilk 8 de olur en kötü ihtimal? Alanya, Karagümrük,GFK, Kasımpaşa fena değil..Antalya da iyi takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Yapılan yorumların seyri bile değişti ya ALLAH 'ımla çok şükür.ümit ediyorumki SPOR ve FUTBOL kamuoyunda Bu sezon Yeni MALATYASPOR olumlu anlamda çok konuşulacak, Bu takımın oluşturulmasında başta sayın BAŞKAN Adil GEVREK' e Transfer komitesine,yönetime ve emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.Haydi Malatyam el ele güzel günlere İNŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Gerçek takım olup herkes kenetlenince başarı gelir. Allah yolunuzu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İşte özlenen tablo işte ekmek yediği yere duyulacak aidiyet.Futbolcular olaya böyle yaklaşırsa yöneticiler maddi sorun yaşatmazlarsa taraftar da bu bütünleşmeye elinden geldiği kadar destek verirse,aşılamıyacak engel tadı alınmadık zafer kalmaz. Bütün çabamız şehrimizin takımının bizleri gururlandıran başarılara imza atmasıdır.Yolun açık olsun Malatyam
    0
    0
    Yanıtla