SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bireysel Hatalar Yaptık, Maçı Kaybettik"

0
Güncellendi - 2019-03-03 20:15:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Şuan kaybettiğimiz bir şey yok. İlk altının içerisindeyiz. Hem de kupada yarı finaldeyiz. En kısa zamanda kendimizi toparlayıp, yeniden çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Sahalarında 2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir karşılaşması sonrası açıklamada bulunan Bulut, "Lider Başakşehir karşısında maalesef istemediğimiz bir yenilgi aldık. Oyunun genelinde kalemize çok fazla rakibe pozisyon vermedik. 43.dakikada yediğimiz bir penaltı golü var. Penaltı pozisyonu tartışılabilir. Herkesin yorumu farklı, benimde o konuda yorumum farklı. İyi, net bakıldığı zaman ben farklı yorumlarım, hakem farklı yorumlar, bir başkası farklı yorumlayabilir. Bence penaltı verilmese de kimse bir şey söylemez çünkü Arda ayağını, ikili bir mücadele var omuz omuza birbirine takılan iki futbolcu var. Fırat hoca penaltı verdi. Sonuçta bir şey söyleyemeyeceğiz. Bugüne kadar söylediğimiz maçlarda da değişen bir şey yok. O yüzden bu sisteme uyup, aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Bulut, Başakşehir karşısında birçok bireysel hata yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Üç gün önce 120 dakika oyunumuz var, rakipten daha fazla koştuk. Rakip, ayağında topu çok iyi tutan bir ekip. Biraz daha az hata yapmış olsaydık, oyun kurmada, defans anlamında bazen çıkarken kaptırdığımız toplar var. Rakibe de o 2-3 fırsatı verdik, birisini penaltıdan kazandılar, birisini de defansın arkasına sarkarak ikinci golü attılar. Onun dışında kalemizde fazla bir pozisyon görmedik. Bizim ise yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekirdi. Bir de maalesef bazı futbolcularımız göstermeleri gereken performansın altında olanlar futbolcularımız maalesef fazlaydı. Çok bireysel hatalar yaptık. Bu bireysel hatalardan dolayı daha önceki maçlarda da puanlar kaybettik ama sonuçta futbol hatalar oyunu. Hata yaptık, maçı kaybettik. Bu maç bizim için bugün burada bitmiştir. Önümüzdeki Sivas maçına odaklanacağız. O da önümüzdeki hafta Cuma günü. İyi hazırlanıp, oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz"

Bulut, bir gazetecinin 'Ligin ikinci yarısında 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet, müthiş bir düşüş söz konusu, bunu neye bağlıyorsunuz?' sorusuna, "Düşüş demeyelim de, elimizdeki sakat oyuncuların sayısı maalesef çok olduğundan dolayı istediğimiz pozisyonları doldurup,

istediğimiz performansı da sahada veremedik. Bunu da bazı futbolcuların performansı düşük olduğunda zaten sıkıntı yaşıyoruz. İlk yarıya baktığımızda lige nasıl başladık, futbolcuların performansı neredeydi, ikinci yarıya başladığımızda aynı futbolcuların performansı alamadık. Bu tabi bizim gibi bir Anadolu takımını; kendisini geliştirmeye çalışan bir ekipte o düşüşler olduğu zaman tabi çok etkiliyor" cevabını verdi.

Bulut, bir diğer gazetecinin 'Kamara'nın son durumu nedir?' sorusuna, "Ben de bekliyorum. Tedavi oldu, koşulara başladı. İlk koşusunu yaptı. Diz bölgesinde bir ağrısı var. O da şuttan kaynaklanan bir ağrısı oldu. Biz de dönmesini bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda hem o hem diğer arkadaşlarımız bize döndüğünde bu ekibin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Şuan kaybettiğimiz bir şey yok. İlk altının içerisindeyiz. Hem de kupada yarı finaldeyiz. En kısa zamanda kendimizi toparlayıp, yeniden çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hocaya birisi ezberletmiş bireysel hata mazeretini.Adem ve Guilherme sahada.savaştan gelen 8 tane sakat var.daha bunun bireysel hatasımı var.bütün takım tel tel dökülüyor.beş kuruşluk futbol oynadığımız yok.halen mazeret üretiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış (5 yıl önce)
    hepiniz ne kadar çok biliyorsunuz maşallah. sağ bek seth değilde chabeke olmalıymış.maçı izlemişsiniz belli ama defansın 5'li diziliş olduğunu nasıl farketmediniz futbol dahileri...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Erol hoca'dan bu kadar !! Bir defa elinde kadro derinliği yok,altarnatif topçu yok,Saysan bu sezon 5 maçı geçmeyen dia'yı kulübede bekletiyorsun neden ?? Çünkü başkanın transfer politikası yetersiz ara transferde sadık gitti yiğithan'ı aldın adam sakat,Kamara'yı aldın adam sakatlandı,Bifouma yine sakat tek barış faydalı oldu ara transferde gelenlerden !! Geçen senede,Bu senede başarının sırrı bu kadro ve yönetime rağmen erol bulut hocaydı o'da zaten sezon sonu bırakıyor bakalım başkan bu transfer politikası ile hangi teknik adam'la başlayacak bir daha ki sezona göreceğiz ama çekirge misali bir sıçra,iki sıçrar üçte düşersin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (5 yıl önce)
    Erol hoca herr nimet fatih terime bakılınca bi sitemi var en azından ama kadro derinliği yok bülenti aldı saatli bomba camara yok ama inşaAllah düZelecek takım kupaya asıalalım,ha şu boutalibi beğenmeyen sözde futboldan anlayan arkadşalar arar oldunz değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Takım tertibinde Erol hocaya saygı duyuyorum ama sağ kanatta tercihi yanlıştı Sağbek cakabe sağ açık perera olmalıydı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Takım tertibinde Erol hocaya saygı duyuyorum ama sağ kanatta tercihi yanlıştı. Sağbek cakabe sağaçık perrera olmalıydı...
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (5 yıl önce)
    Benim gordugum kadariyla Ertac'ta fernole gibi eline gecen topu eliyle bizim oyunculara verse topun bizde kalma orani daha cok olur ama sut cekince genellikle top rakip tarafin eline geciyor sonra bizimkiler topu geriye cok getiriyor topu alan firlamali one ve oyunda hiz cok onemlidir suratli olan herzaman kazanir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Hocam 2 tane sagbek ile Arda'yı düşündük ama en tehlikeli viscayı Bülent ile başbaşa bıraktık. .hayırlısı olsun yinede takım bizim tam destek..
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (5 yıl önce)
    Her taraf sahtekar dolmuş kimse müdahale etmiyor edince cezalandırılıyor 2.sırada takım maç kazanamıyor futbolcu satılıyor yerine alınanlar sakat para emeğe taraftara şehre yazık rezil olmak istemiyoruz gereken neyse biranönce yapılsın hakemler ayarlı makina gibi Allahtan korkun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (5 yıl önce)
    Erol hocam takım oynamıyor. Sebebini ben bilmiyorum ama bence sen biliyorsun. Takıma oynattığın bu korkak, zevk vermeyen, defansif futbol anlayışı ile maçlardan hiç zevk alamıyoruz. Stadta bütün taraftarlar hep bir ağızdan takımın iyi futbol oynamadığını konuşuyorlardı. Senin kulaklar duymadı mı? Organize tek bir atak yapamadan maçı bitirdin. Savunma yapmayı takımın ruhuna işlettin.artık hiç atak yapamıyor takım. Yazık değil mi? Ne taraftarda ne futbolcu da şevk bıraktın savunma yapa yapa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (5 yıl önce)
    Hocam en büyük eksikliğimiz 4...4...2 şeklinde oynasa daha verimli olur kanısındayım ve lütfen uzun top her maç için uygun değil. Orta alandan top dağıtılacak gole gitmeyi deneyin.uzun top ğer zaman yetmiyor. Ortada adem ve Donald top dagitsin. İlerde sadece Alecsic ve eren veya kamara yeterli.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    kardeşim yazdım yaa adamlar iddia oynamışlar ilk yarı 2 maç sonucu 2 yedirirlermi takım kimin umurunda adamlar para kazanıyor.VAR sistemi hakemlerine ne paralar veriliyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Haklısın Hocam böyle söylemen gerekiyordu oysa yönetimle aranızdaki sorunlar oldukça fazla bekleyip görecez beklerken bu taraftara yaşatılanlar unutulmayacak ve bu takım taraftarını kazanması gerekirken kaybetmeye devam edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (5 yıl önce)
    Trt sporda penaltı olmadığını Arda'nın hakemi aldattığını söyledi yani direkt sarı kart.Başakşehir olunca VAR çalışmıyor soyunma odasına 0-0 gidilmesin diye herşey yapılmış VAR daki günahkarlar bir yerden emir aldı galiba.
    0
    0
    Yanıtla