SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birini Gönderdik; ismet Paşa'nın Yüreğine Su Serpti Memleketinde.."

A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin TBMM'deki grup toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, 31 Mart'ta partisinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, Malatya'da elde ettiği oyla 'İsmet Paşa'nın yüreğine su serptiğini' belirtti.

Özel, konuşmasında şunları söyledi:

“Afyonkarahisar milletvekilimiz ve önceki grup başkanvekilimiz Burcu Köksal, Adıyaman Milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere, Kastamonu Milletvekilimiz Hasan Baltacı, Kırıkkale Milletvekilimiz Ahmet Önal. İllerinde tek milletvekiliydiler. Kimi bir dönem, kimi 4 dönem milletvekilliği yaptı. O ilin sesini Türkiye’ye duyurdular. Bu zor coğrafyalarda her iki kişiden birinin oyunu alarak, kendilerine verdiğimiz görevi hakkıyla yerine getirerek, bu gruptan ayrıldılar ama o illerin belediye başkanı oldular. Adıyaman, Afyonkarahisar, Kastamonu, Kırıkkale ittifaklarının kurucuları ve belediye başkanlarına selam olsun.

Bir de birini (Veli Ağbaba) yolladık; gitti, çalıştı, 18 olan oyu 38 yaptı. 5 parti yüzde 20 oy aldığımız seçimden 10 ay sonra bütün Türkiye’nin gözlerini yaşarttı. İsmet Paşa’nın yüreğine su serpti memleketinde ama Özal’ı sevenlerden oy aldı. Milliyetçileri ayırmadı, muhafazakarları ayırmadı, Malatya ittifakını kurdu. Malatya’nın evladı Veli Ağbaba’ya teşekkür ediyorum. Her işte bir hayır var; Veli Ağbaba olmadan da bu grubun pek tadı, tuzu olmazdı.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Bayrak (1 hafta önce)
    Bayrak inmez ezan susmaz
    %47
    %53
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)
    malatya yeniden chp kalesi olacak ,imamoğlu geleceğin cumhurbaşkanı chp türkiyede yükselen değer olacak.malatya bundan geri kalmaz ,akp den kaçışlara hazır olun 1-2 yıl sonra küsmeler başlar.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Takoz (1 hafta önce)
    Ak partiye oy veren malatyalilar aralarında para toplar borcu kapatırlar..Bunlar sizlerin agir hasarli ve orta hasarli evlerinizde sağlam diyecekler para yom pul yok.Sizler oy vermeye devam edin.Malatyalimarin en huzel lafı bundan iyisi varmi var tabi sizlerin gözü kararmış takım tutar gibi parti tutarsanız onlarda malatya çantada keklik der sizlere hizmet vermezler.Baksaniza gelir gel.ez kada tahtalar mevzusu başladı.Vah malatyam vah.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Berk (1 hafta önce)
    Tabi ay sonu geldimi bankamatık işçileri var
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 1vatandaş (1 hafta önce)
    Şayet bu paralar Malatya ya kullanılsa idi 2 tane daha lüks Malatya yapardık. Beytül maldan çalanlara haram zıkkım olsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (1 hafta önce)
    Belediyenin borcu yarım milyar dolara çıkmış. Yeni başkan açıklama yapıyor ve diyor ki, çalışan maaşlarını dahi kredi alarak ödedik, Ankara'ya sorduk ordan da çözüm bulamadık. Hatta belediyenin arsası binası kaldıysa satalım el mahkum bari biraz para gelsin demiş ama hala bazı arkadaşlar bu önceki tüm beceriksizlere ve sorumsuzlara sanki kendi evlatlarıymış gibi sahip çıkıyor. Allah tüm Malatyalıların yardımcısı olsun, güç kuvvet versin de hak ve hukuku farketsinler inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (1 hafta önce)
    Sn. Ağbaba'nın verilmiş sadakası vardı. Adam seçilseydi 18 Milyar TL borç ile karşı karşıya kalırdı. Sonra troller başlardı Veli şöyle böyle diye.. Her şer de hayır aramak lazım
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Vedat Kadem (1 hafta önce)
    İyi ki Veli bey seçilmemiş. Bütün suçlarını Veli bey üzerinden CHP ye atacaklardı.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba gelseydi Belediyenin önüne bu parayı yiyenleri getiriri orda halkın içinde hesabını sorardı, şimdi ne olacak borc açıklandı ama hesap soran olmayacak
    %67
    %33
    Yanıtla
  • turan (1 hafta önce)
    Veli Ağbaba'yı Allah korumuş.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 hafta önce)
    Bu kadar borçla belediyeyi alsaydı işi zordu verilmiş sadakasi varmış kim gelirse gelsin bu borçla belediyeyi düzeltemez hizmet getirmez
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali Kollu (1 hafta önce)
    Malatya'yı Allah korumuş bence. Ağbaba belediye başkanı olsaydı belediyenin kesin 20 katrilyona yakın borcu olurdu, depremin üstünden bir buçuk yıl geçmesine rağmen şehirde göstermelik birkaç bina dışında herhangi bir çalışma olmazdı. Hatta biraz daha düşünüyorum şehrin geceleri zifiri karanlık olurdu, çünkü sokaklar aydınlatılmazdı. Hırsızlık, yağma, talan başını alıp giderdi; hırsızlar şehirde cirit atardı. Ufak bir yağmur yağdığında şehrin caddeleri göl olurdu, belediye çalışanlarının üçte biri bankamatik memuru olurdu işin yolunu bile unuturdu. Hatta ve hatta Ağbaba Malatya'nın sokaklarını doğru dürüst bilmiyor, navigasyonla yön arardı. Zaten Ağbaba değil miydi deprem zamanı ortada görünmeyip seçim zamani ısmarlama bir şekilde ortaya çıkan. !!!!!
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Yorumların tam olarak Malatya yı anlatıyor. Tespitlerin çok güzel. Ama verdiğin işin yanlış. Sakın o isimler Ahmet çakır, öznur çalık Mehmet çınar, Selahattin Gürkan..vs olmasın...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Guzel ve ince bir yazi olmus ama okuyanlarin yarisi yanlis anlamis :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • süper yazmışsın.anlamayanlar olabilir.sami er e laf söylüyor arkadaşımız.allah bence agbabayı korumuş.17 milyar borç ne yav.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • senin olmayan beynin ile yorum yapabilme kabiliyetin olduğuna şaşırdım. Deprem zamanı bir tane ampul partisinden gelen varmıydı gözüne dizini dursun köroğlu kör dedikleri bu olsa gerek
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ali Bey çok güzel yazmışsınız ama maalesef bu ironiyi dahi anlamayacak bir kitle var :))
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Veli ağbaba olmadı, 20 senerir akp belediyesi ama borç zaten 17 milyar, tuhaf tuhaf konuşuyorlar yahu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Köyün Delisi (1 hafta önce)Ali Kollu isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey sonuna ( İRONİ ) diye ekleseniz iyi olurdu. Bir de sizi kınıyorum. Orantısız zeka kullanmışsınız!!!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hakan (1 hafta önce)
    Malatya’nın verilmiş sadakası varmış ağababa kazansaydı Malatya 30 yıl geriye giderdi. Sayın editör eleştirileri yayınlarsanız sevinirim.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Pırasa (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bir hesaba bak bakalım 17 katrilyon borcu hangi belediye becerip 20 yıl geriye gitmiş. Yeni başkan malamat ettiğine göre iş çok büyük.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • İstanbul, Ankara ve İzmir belediyeleri tek çivi çakmadan belediyelerini batırmış durumdalar. Al sana örnek.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Net düşüncem (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Veli Ağbaba'nın verilmiş sadakası varmış ki sizin gibi insanların belediye başkanı olmamış.Siz Veli Ağbaba'yı tırnak ucu kadar hak etmiyorsunuz emin ol. Ülke senin gibilerin yüzünden bu halde.Size dürüst adam lazım değil, siz soyguncu ve vurguncuları hak ediyorsunuz..
    %76
    %24
    Yanıtla
  • 30 yıldir hekimhani yönetiyor CHP bir arpa boyu ilerleyenedik hekimhanda ,bizde hekimhanda hak ediyoz merak etme
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Soygun,vurgun diyice aklıma İBB geldi.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Deniz (1 hafta önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    İbb ve İmamoğlunun yaptığı tek bir yolsuzluk yaz? İftira atmasan, yalan konuşmadan tek bir yolsuzluğunu ya, ? Hadi bekliyorum sayın Ali..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aynı havayı (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı havayı suyu biz de kullanıyoruz ama sizler neden böylesiniz. Şehir zaten depremden önce bile en az 50 yıl geriye gitmişti son 20 yılda. Belediyenin borçlarına ve Sami beyin isyanına bakınız. Ayrıca resmi rakamlara göre daha şehirde 30.000 den fazla yıkılması gereken alan var. Diğer illerde bu rakam toplasan 500 ü geçmez. Ben suçluyu biliyorum Gılıcdarolu
    %34
    %66
    Yanıtla
  • belediyeye torpille girmişsin heralde
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa 44 (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Allah'tan seçilmemiş yoksa bu Rant ve yolsuzluk sonrasında Malatya halkına 17 milyar lira borç bırakan bu halka nasıl hizmet edecekti Yeni gelen başkana Allah yardım etsin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Chp nin Akp den aldığı belediyelerin durumu ortada.hepsi batmış.5 sene sonra iyi bak borçlar nasıl azalmış nasıl tasarruf yapıp borç ödeyip hemde hizmet edecekler göreceksiniz.paralar tarikata malum vakıflara değil doğrudan halka gidecek.o bile bir sürü tasarruf yapmasını sağlayacak
    %72
    %28
    Yanıtla