SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birliğimizi, Beraberliğimizi Daim Edelim"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kurban Bayramı dolayısıyla Valilik tarafından resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı'nda  düzenlenen törene Vali Hulusi Şahin, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Hulusi Şahin,  düzenlenen programda katılımcıların bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’nin kutlama konuşmalarının ardından söz alan Vali Şahin; “Hepimizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun. Ailelerimizle bu güzel günleri sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla geçirelim inşallah. Mutluluklar, sevinçler paylaşarak çoğalır. Birliğimizi, beraberliğimizi daim edelim. Sizlerin burada bir arada olmaları, birlik, beraberlik açısından Malatya’da güzel bir örnek oldu. Önümüzde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü var. O etkinliğimize de hepinizi bekliyoruz. Birlik, beraberlik mesajını her yere, herkese duyuralım. Ardından da Kayısı Festivalimiz var. Birlik beraberlik mesajını dosta düşmana ilan edeceğiz. Bayramlaşma organizasyonuna emek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bayramlaşma programında yapılan diğer konuşmalarda da birlik ve beraberlik mesajları verildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mirza (1 yıl önce)
    Reis imdat
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Vekil sıfatına layık olmayan insanlar tarafından yönetiliyoruz nerden nereye geldiler çok anlamsız
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Miktad (1 yıl önce)
    Sevgili malatyahaber.com yöneticileri , öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum; gereksiz kişileri ve onlarin gereksiz konuşmalarını yayinlama gereği duymadiginiz için.(Gerçi bir tanesini tam sansürleyememişsiniz yarısı kalmış orada ama olsun ) Bu tür halkla buluşmalarda , protokol da bulunanlarin eğer ceket giymislerse en üsteki düğmeyi kapatmalari gerekir !!! MAKAM bunu emreder . Ama bu kişilerin makam dan anladiklari Mevki olduğu için çok da görmemek lazım! Aşağıda yorumlardan birinde birsey dikkatimi çekti ; hemsehrilerimizden biri neden imam yok yada müezzin yok yazmis yorumunda . Ben cevap vereyim çünkü gerek yok . Orada Şehrül Emin Muhterem Selahattin Baskan var. Kendisi yeri geldiginde bir imam , yeri geldiginde bir düşünce insanı , hatta bazen sanat eleştirmeni , zaman zaman uzman bir tarihçi oldugu için başka birinin varlığına gerek yok .Allah başımızdan eksik etmesin kendisini! Herkese iyi bayramlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ADALET (1 yıl önce)
    Slogan güzel resim güzel de kiminle birlik beraber olacaksınız. Aranızda halk yok doğru dürüst muhtar yok kiminle kimin için birlik oluyorsunuz. Bakıyorsun hep seçilenler ikili ilişkiler sıcak tutup mevki makamı evladiyelik olanlar. Bırakın halkı aranızda düz memur yok yav bir tane müezzin yok. İmama gerek yok resimde herkes kendi çapında uzman. Dün basında sosyal medyada ağır iddalar diye haber var. Bu gün haberin tarafları karşılıklı tokalaşıyor. Önce halk ile birlik olun belki aslınıza döner geçmişinizi hatırlarsınız. Güçsüz iken adaletin herkes için eşit olması bir ülkenin temel taşıdır dediğiniz günleri hatırlarsınız. Bir ülke ne hale geldi Sadece bir üst basamağın hesabını yaptınız. Allah hepinize can sağlığı versin Türkiye şartlarında en fazla 90 yaş Kalanı hesaplayacak matematik var hepinizde. Rabbim son nefesimize kadar Allah için doğruyu söylemeyi adil olmayı Allah korkusunu nasip etsin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Simdiye kadar Oy vermedim ama artik oylarim size beter olsun bu millet şimdi iğne kendilerine batinca kudurdu gözleri açıldı hepsinin oyum size calık ve diğerleri sonuna kadar destekleyecem sizi elinizden geleni yapin hepsine müstehak :)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Biz bir suriyeli ile uğraşmıyoruz bide senin gibi bu millete cefayı zevk görenler var
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Merhabalar yazacağım yorumun haberle bir alakası yok. Farklı bir sehirde yaşayan gurbetciyim. Yaşadığım şehirden malatya arasi 1000 km. Gelirken 4 ilden ve ve yaklasik 15 ilçeden gecip geldim yemin ederim en küçük ilcenin yollari bile bizim cevreyolundan cok cok daha iyi durumda. Buyuksehire ait yollar berbat, Yeşilyurt ilcesine bagli yollar berbat, karayollarina ait yollar onlarda berbat. Millet sizin birlik ve bareberliginize degilde yaptiginiz yapamadiginiz hizmetlere bakar. Sahipsiz malatya. Bu sehri yonetenler hic mi cevreyolunu kullanmiyor, her yer yama.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Rıfkı (1 yıl önce)
    Peki bu son bir kaç gündür Öznur hanım nerelerde? Normal zamanlarda Malatya nın yolunu dahi bilmeyen Ankara'daki villasından uzaktan kumanda büyücü aracılığı (Geleceği gördüğünü söyleyerek attığı adıma giydiği kıyafete yattığı yere dahi yön veren büyücü olduğunu iddia eden kişi) ile MTÜ yü yöneten Milletvekilinin kardeşi olan yönetici bu sıralar sanki ilk atandığı gün gibi meydanlarda poz verme çabasında. Peki bu çaba bu güne kadar yapılanları unutturur mu veya bunun üzerini örtebilir mi? Malatya Bunları Hak ediyor Mu? Yolsuzlukla yönetilen mobinglerle baskılarla, cahiliye devrindeki gibi kölelik esası ile yönetilen bu kurumda yapılanları unutmak bu kadar kolay mı acaba. Personelleri sadece kendisine hizmet etmek için kullanan, öncelikle daha kurum kurulur kurulmaz yapı işleri daire Başkanlığına valilikte ki görevi sırasında yaptığı yolsuzluk dolayısıyla ceza alan Ömer A. Yı atayan ve geçen süre ile bu kişiyi kendi yapacağı yolsuzluklardan kullanıp sonrasında Genel sekreter yapan, bir temizlik görevlisini nizami bir şekilde kendisine büyücülük yaptığı için öğretim görevlisi yapan ve rektör danışmanlığı görevi ile daha da şereflendiren bir yönetici. Bunları yök ün tepkisi ve talimatları ile görevden uzaklaştıracak yaptığı usulsüzlükleri unutturabilecek mi, daha da ötesi kendisinin istifa edip gitmesi gerekirken küs olduğunu iddia ettiği ablasının da destekleri ile neden ısrarla halen burada tutuluyor. Yeşilyurt ta büyüyoruz denilen inşaatta yapılan ihale bedelleri neden açıklanmıyor ve bu inşaatlar ihaleler olmasına rağmen 1 yılı aşkın süredir neden ilerlemiyor duruyor, neden kullanılan malzemelerin kaliteleri ölçülmüyor, yarın orada okuyan öğrencilerin başına bir şey gelse bunun sorumluluğu kime ait olacak. Milletinvekilleri neden korkuyor sesleri çıkmıyor. Sanki hiç böyle bir kurum yokmuş gibi sessiz duruyor tüm yöneticiler.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hac Farizasını ifa etmek üzere Suudi Arabistandalar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hırsızların Hayali (1 yıl önce)Rıfkı isimli kullanıcı yorumuna
    Yazık. Malatyahaber.com insanları kurumlara , yöneticilere karşı kin ve nefret suçu işleyerek kışkırtmaya devam ediyor.sosyal medya kanunu çıktı kulislerde kapatılacağı dillenmeye başlandı. Menfaat leri doğrultusunda haber adı altında kurumları karalamayi habercilik sanan kendini duayen gazeteci olarak akleden ismet yalvaçin son çırpınışları.onlarca dava dosyaları ile ismet yalvaç ve avareleri başbaşa yargıya hesap vereceksiniz Vatandaş sıkıldı bu fitne ve nifak tohumları ekmenizden. Kapatilacagi belli.malatyahaber.com dan bu millet ve devlet kurumları kurtulacak.
    Editörün Notu: Bazen de, ahlaksızlıkta sınır tanımayanların doldurduğu 'fosseptiğe' basınca, ister istemez sıçrıyorlar sağa sola böyle.. Yetmedi, illa 'eniştem' ve diğer hikayeleri de yazın diyorsun yani!
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Sizin nikinizden de anlaşılacağı üzere daha çok hayal kurarsınız, foyanızı sürekli meydana çıkaran Malatya haberden niye rahatsızlandınız,.?Zikriniz ve fikriniz şaşkınlıkla nikinize vurmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ancarlı (1 yıl önce)
    Aman ne romantik . Hep formalite hiç samimiyet yok . İş olsun
    %94
    %6
    Yanıtla