SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Birlik Beraberlik İçerisinde Yeni Bir Akçadağ İnşa Edeceğiz”

“Birlik Beraberlik İçerisinde Yeni Bir Akçadağ İnşa Edeceğiz”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde temaslarda bulunan AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “6 Şubat’ın izlerini silmeye kararlıyız, tek bir vatandaşımızı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yeni bir Akçadağ inşa edeceğiz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberinde AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz , AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile birlikte ziyaret ettiği Akçadağ’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremler de işyerleri hasar alan esnaflar için Emlak konut tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan “Akçadağ Çarşısı” için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Yeni çarşı projesi kapsamında 19 dönümlük bir alan üzerine 72 adet işyerinin yanı sıra 100 adette kalıcı konutun inşa edileceğini belirten Milletvekili Ölmeztoprak, esnaf ziyareti sonrasında Kotongölü Mahallesi’nde bulunan konteyner kenti ziyaret ederek vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Başpınar Mahallesi lökomarlar mevkiinde 9 Haziran’da TOKİ tarafından temeli atılan 316 kalıcı konut inşaatında 7 ayda yüzde 90 fiziki tamamlanmaya ulaşıldığını ifade eden Milletvekili Ölmeztoprak, yapımı hızla süren konutların 2024’ün ilk aylarında hak sahiplerine teslim edilmesini hedeflediklerini belirtti.

İlçe genelinde devam eden köy evleri çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşan Milletvekili Ölmeztoprak, “2 bin 173 köy evinin bin 50’sinde çalışmalar hızla sürüyor. İnşallah Akçadağlı hemşehrilermiz ile birlikte tüm mağduriyetlerinin giderildiği seneleri hep beraber göreceğiz, yaşayacağız. Başta direktifleri ile şehrimizi asla yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm bakanlıklarımıza ve bağlı birimlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TANER (2 ay önce)
    Tanınmayan bir aday gösterdiler. Geçen seçim de Öznur Çalık kendi aday gösterdi kaybetti. İnşallah bu seçimde kaybedecek
    %100
    %0
    Yanıtla