SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Vatandaşların Bizden Beklentilerini İyi Biliyoruz”

“Vatandaşların Bizden Beklentilerini İyi Biliyoruz”
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'in ‘Başkanım Yanımda’ Projesinin dördüncü durağı Kiltepe, Kaynarca, Çavuşoğlu ve Melekbaba mahalleleri oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’inde katıldığı toplantıya yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, ilçede ilk kez hayata geçirilen bu proje ile talep, istek ve önerilerini iletti.

Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi önünde düzenlenen toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, yeni dönemde yapılacak hizmetler, rezerv alan uygulamaları, kentsel dönüşüm projeleri ve geleceğe dönük yatırımlar tüm boyutlarıyla ele alınıp, muhtarların ve vatandaşların sorularına detaylı yanıtlar verildi.

Başkan Geçit, iş ve çözüm odaklı çalıştıklarını hatırlatarak, “İlçemizin her mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye getirip, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunların çözümü noktasında kaybedecek zamanımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in de katılımıyla dördüncüsünü düzenlediğimiz istişare toplantımızda Kiltepe, Kaynarca, Çarmuzu ve Melekbaba mahallelerimizde yapacağımız sosyal ve fiziksel dönüşümü yetkililerle birlikte ele aldık. Diğer toplantılarımız gibi çok verimli geçti. Vatandaşlarımız taleplerini paylaştı, bizlerde yapacağımız hizmetleri anlattık, iletilen talepleri yerine getirmek için çalışmalara hemen başlayacağız. Bizim tek amacımız herkese ve her kesime en iyi hizmetleri ulaştırmaktır. İletilen talepleri doğru, planlı ve sistemli çalışmalarla çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Birlikte hareket ediyoruz, dayanışma içerisindeyiz”

Mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, “ Böylesine güzel bir projeyi başlatan İlhan Geçit Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Malatya’yı topyekün ayağa kaldırmak için Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyemizin yanı sıra tüm kamu kurumlarıyla birlikte hareket ediyoruz, dayanışma içerisindeyiz. Yaşanılan deprem felaketlerinden dolayı her mahallemizin sorunları var, bunları çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçimler bitti artık hizmet etme zamanıdır. Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları olarak görüşü ve fikri ne olursa olsun herkesin Belediye Başkanıyız, herkese eşit mesafedeyiz. Biz hep birlikte kalıcı çözümlere odaklandık. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini iyi biliyoruz, iletilen talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in ev sahipliğinde gerçekleşen mahalle toplantısına; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AKP Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, Mahalle Muhtarları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, AFAD, MASKİ, MEGSAŞ, MOTAŞ, AKSA Doğalgaz ve Fırat EDAŞ Yetkilileri katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • orhan ince (2 hafta önce)
    seçimden 3 ay geçti hangi beklenti giderildi sahiden
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlx (3 hafta önce)
    Yorumlara bakıyorum da hep şikayet. Valla kimse şikayet etmesin. 5 yıl birlikteyiz bu yöneticiler ile. Adamların şehri ayağa kaldırmak için aceleleri yok. Çünkü depremde burda değillerdi, sıkıntı çekmediler, çadırda kalmadılar, konteyner de ikamet etmiyorlar. Ne demiş atalarımız: tok ne anlar açım halinden.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Paşa 44 (3 hafta önce)
    Başkanlar hala seçim öncesi gibi sürekli gelecek zaman kipi kullanıyorlar. Önceki dönemde yapılan parkları gezip poz veriyorlar, parmağınızla haritayı işaret etmekle olmuyor bu işler. Sizden önce başkanlar, Beylerderesi Şelale Parkı, Battalgazi Sahili, Şehir Kütüphanesi, Yüzüncü Yıl Parkı, gibi büyük projeleri yaptılar, o projeleri unutturacak büyük projeler yapmazsanız silinir gidersiniz. Bir de Allah rızası için yerinde dönüşümde milleti perişan etmeyin, eski alanlarını kırpmadan verin. Dua almak da beddua almak da sizin elinizde. Mazlumun ahını alan iflah olmaz. Hadisi Şerif de ne diyor: Kolaylaştırın, güçleştirmeyin, müjdeleyin, nefret ettirmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 hafta önce)
    Sayın büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe (Yeşilyurt ve Battalgazi )belediye başkanlarımız lütfen biran önce şu imar yasası neyse uygulamaya koyun, millet yerinde dönüşüm yapmak istiyor daha neyi bekliyorsunuz, zaten bir buçuk yıl geçmiş hiç bir şey yok, bir an önce başlanması gerekiyor, bunlar başlanırsa gidenlerin bir kısmı tekrar dönerler diye düşünüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (3 hafta önce)
    sayın başkan depremden sonra gelenler tekrar birer birer malatyayı terk etmeye başladılar neden terk ediyorlar geldiklerinde malatyada hiç bir şey olmuyacağını anlıyorlar swçilwli 2 ay oldu hiç yaprak kırpırtamadı malatyayı ve malatyalıları sevin ve şu memleket elikanlı gibi hizmet edin edemiyorsanız allahınızı severseniz istifanızı basın gidin. içine kapanık sosyal aktivite yok çarşı merkezinde canlılık yok trafik allak bullakmemlekette insanları kaçırtmayın gidenlerde halbur üstü insanlar allah sonumuzu hayır ede
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mert (3 hafta önce)
    hiçbir şey bilmiyorsun!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (3 hafta önce)
    Başkanım Yanımda ne demek? Ne böyyük bi adamsınız. Makam mevki böyle şaşırtıyor. Selo da böyleydi. Belediyem yanımda diyebilirsiniz ama ona da gerek yok. Boş lafları bırakın, reklamcılara para pompalamayı bırakın. İş yapın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (3 hafta önce)
    Beklenti değil artık icraat zamanı artık. En kötü şey bilmediğini bilmemektir. Bir siyasi profesyonel ekip diyordu. Malatya'da navigasyonla bile bulamayacakları yere bu kadar yabancılar mahallelere nasıl bir hizmet verecekler acaba. Bir de belediye toplantısı mı? Seçim çalışması mı? Hayırdır ilçe başkanları filan. Bildiğiniz bu kadar. Hadi size kopya vereyim. Bari seçilmiş meclis üyeleri ile yapın. Birde bu akp'lilerin her birinin 3-4 görevi var o kadar maharetliler. Meclis üyesi, kolları başkanı, encümen, belediye çalışanı, muhtar akraba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumali (3 hafta önce)
    Yahu adamlar çalışacak iş yapacak ama vatandaş olarak bizler sorunlarımızı ihtiyaçlarımızı iletmiyoruz ki adamlar ne yapsın.... Vatandaşa niye soruyosun senin gözün kulağın aklın fikrin düşüncen yok mu yapabiliyosan yap kime neyi soruyosun iş yap iş...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (3 hafta önce)
    Nesine dediğini biliyorsanız eğer elinizi çabuk tutun milletin evini verin para almadan evi yıkılmış eşyası gitmiş insanların evlerini ve eşyalarını devletimizin karşılaması lazım çünkü dünya bu yönden dünyaca uygulama bir kanun var deprem sel bir şeyi geçtikten sonra mesela 7 noktayı yediye diyelim sınıfta geçtikten sonra dünya ülkeleri herkes yardım ediyor o ülkenin evlerinin yapılıp vatandaşlara ücretsiz dağıtılması için onun için devletimiz milletin evlerini ücretsiz her şeyiyle teslim etmesi lazım sosyal devlet ve gereği yapılması gereken de budur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 hafta önce)
    1.5 sene olmuş hala milletten ne bekleniyor diye soruyorlar. Utanmalisiniz! Çünkü anca boş lafff.
    %77
    %23
    Yanıtla