SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bitlis'te Feci Kaza.. Malatyalı Baba- Oğul Hayatını Kaybetti

Bitlis'te Feci Kaza.. Malatyalı Baba- Oğul Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, otomobilin yol kenarında duran tıra çarpması sonucu, Malatya Valiliği emekli memurlarından Vahap Hopoğlu ile oğlu Hasancan Hopoğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

AFAD İl Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre, 29 AS 687 plakalı tır, Adilcevaz-Patnos yol ayrımındaki kavşakta kontrolden çıkarak devrildi.

Bu sırada, yol kenarında durarak devrilen tırın sürücüsüne yardım etmeye çalışan Ahmet Fidan'ın kullandığı 29 AAP 732 plakalı tıra, Özgür Keskin yönetimindeki 34 GJL 740 plakalı otomobil çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine, kaza yerine, 112 Acil Sağlık, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobildeki Hasancan (28) ve Vahap Hopoğlu (67) hayatını kaybetti, sürücü Keskin ise yaralandı.

Sıkıştığı otomobilden AFAD ekiplerince çıkarılan Keskin, ambulansla Adilcevaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Vahap Hopoğlu (aşağıdaki fotoğrafta) ile oğlunun,  bir yakınlarını ziyarete gitmek için kaza yaptıkları otomobilde oldukları belirtildi. 

3 çocuk babası Vahap Hopoğlu, Malatya Valiliği'ne bağlı çeşitli birimlerde uzun süre görev yaptıktan sonra geçtiğimiz yıllarda emekli olmuştu. Hopoğlu, merhum Avukat Fahri Hopoğlu'nun kardeşi, Dr. Gülen Hopoğlu'nun ise kayınbiraderiydi.

Baba- oğulun cenazesinin, 26 Ocak ‘da Şehir Mezarlığı’nda Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

malatyahaber.com- Bitlis, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Turan ASLAN (3 ay önce)
    Rabbim rahmetini esirgemesin başımız sağ olsun geride kalanlara sabır versin can adamdı. Çok üzüldüm..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emine doğandemir (3 ay önce)
    Vahap bey ile birlikte Valilikte görev yaptık. Kaza sonucu oğlu ve kendisin vefatına çok üzüldüm. Eşini genç yaşta kaybetmişti. 3 çocuğunu büyüttü. Ve bir çocuğuda kendisi ile kazaya kurban giderek bu fani dünyada ayrıldılar.Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Çok üzüldüm.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deli (3 ay önce)
    Tır şoförü aracın tam yolun sağına almamış araç yolun ortasında gibi tedbir ve dikkat edilmiyor, Sonrası bu vahim kazalar, nasıl olsa cezada yok. taksirli suçlara giriyor. Ucuz olan insan hayatı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • CANANİ (3 ay önce)
    İlkokul ve mahalle arkadaşım Vahap ve oğluna Allah tan rahmet diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay Bahçeci (3 ay önce)
    Vahap bey kendine has renkli kişiliği olan şakacı samimi bir arkadaştı kendisine de oğlu Hasancan a da çok üzüldüm kendilerine allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 ay önce)
    Allah ikisinede rahmet etsin, mekanları cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla