SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Bu Ülkede Bütün Kavgaları Bitirdik"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, "Biz bu ülkede terörü bitirdik, bu ülkede yaşanılan sağcı-solcu çatışmasını bitirdik. Üniversitelerde yaşanılan kavgaları bitirdik, biz maşayla değil maşayı tutan elle hesabımızı gördük, o elin peşine düştük" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, beraberinde parti İl Başkan Yardımcısı Kamil Biter ve partilerle birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

İlçede ilk olarak AKP Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kahtalı, partililerle istişarelerde bulundu.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Kahtalı, hizmette ayrım yapmadıklarını ifade ederek, "AK Parti olarak Batı'ya hangi çalışmayı, hangi yatırımı yapıyorsak Doğu'ya da aynı yatırımı, aynı çalışmayı yapıyoruz. Malatya merkezde hangi yatırımı yapıyorsak Hekimhan'a da aynı yatırımı yapıyoruz. Bugün Hekimhan'ın ulaşımının nereden nereye geldiğini herkes çok iyi biliyor. Yaptığımız tüneller sayesinde herkes ilçemize rahatlıkla gidip gelebiliyor. Hekimhan'a eğitimden sağlığa her alanda birçok yatırım yaptık, elimizden gelenin en iyisini yaptık. Tarımsal anlamda verdiğimiz önemli destekler var, altyapıdan üst yapıya kadar Hekimhan'a büyük hizmetler verdik. Hekimhan bir maden bölgesi, madenin gün yüzüne çıkarılıp ticarete kazandırılması için önemli çalışmalarımız var. Allah nasip ederse özel sektör burada 3 milyarlık bir yatırım yapacak.  2021 yılında Tarım ve Orman Bakanlığımız hayvancılıkla uğraşan üreticilerimize 12 milyon TL destek verdi.  Bunlar hakikaten çok önemli rakamlar" şeklinde konuştu.

2023 yılında Türkiye'yi çok önemli bir seçimin beklediğine vurgu yapan Kahtalı, "Cumhurbaşkanımız 20 yıldır bu ülkeye hizmet ediyor ve Allah'a şükürler olsun ülkemiz 20 yıl içerisinde büyük mesafeler katetti. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımların en az 4-5 katı ülkemize kazandırıldı. Cumhurbaşkanımız Türkiye siyasetinin yanı sıra dünya siyasetine de damga vuran, adını dünya siyasetine altın harfler ile yazdıran çok büyük bir lider. İşte son olarak tahıl krizinin çözülmesinde büyük çaba sarf etti ve dünyayı aslında bir gıda krizi ile karşı karşıya kalmaktan kurtardı. Nerede bir sorun olsa nerede bir arabulucu gerekse Cumhurbaşkanımız elini taşın altına koyuyor ve o sorunu çözüyor. Bugün bütün dünya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi dilini ve siyasi yaklaşımını mercek altına almış vaziyette. Dünyada geçmişteki krizler aslında böyle liderler olmadığı için bence yaşandı. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Ülkemiz son yaşanılan hadiselerle birlikte dünyada nasıl bir güç olduğunu da kanıtlamış oldu" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ihracatını sürekli arttırdığını kaydeden Kahtalı, "Biz son iki yıldır üretime dayalı bir ekonomi modeline geçtik. Evet enflasyon var ama bizim ihracatımız da sürekli artıyor, sürekli büyüyen bir ülkeyiz. Ülkemizde 30 milyon sigortalı sayımız var. İhracatımız 250 milyar dolar civarında. Bizim 19 milyon öğrencimiz var, 13 milyon 700 bin emeklimiz var, sağlıkta 1 milyon 300 bin çalışanımız var. Biz bu ülkede terörü bitirdik, bu ülkede yaşanılan sağcı-solcu çatışmasını bitirdik. Üniversitelerde yaşanılan kavgaları bitirdik. Biz maşayla değil maşayı tutan elle hesabımızı gördük, o elin peşine düştük. Ben şahsen 81 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Cumhurbaşkanımıza bir borcu olduğunu düşünüyorum. Ben kendi adıma söylüyorum bir birey olarak,  ülkemizin  önünü açtı, ülkemizi kalkındırdı. Gelecek nesillerimize umut verdi, tüm mazlum coğrafyalara Allah'tan aşağı yardım ediyor. O yüzden 2023'te el ele verip Cumhurbaşkanımızı yeniden başa getireceğiz. İnşallah 2023'te 6'lı masayı ve onları yönetenleri tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Kahtalı daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Şeker gibi vekil. İnsanlarla ne güzel alay ediyor. Biten ülke. Bitmeyen sizin hırsınız. Bu kadar parayı ne yapacaksınız. Sorsanız kefenin cebi yok dersiniz. Acaba kefenlere cep mi dikildi bizim haberimiz yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Az önce yorumları okudum da . bir yorum çok hoşuma gitti.vekillerimiz hiç birseye elini surmese konuşmada hep evinde otursalar .akp nin oyları artar.bir vekilin adının şekerle birinin mutahitlerle ihalleler le anılması ne kadar üzücü.yerinizde olsam Malatya'nın nüfus u ne kadarsa ev girer stokladiginiz şekeri dağıtır hellalik isterdim reisin gözüne anca öyle girersiniz.bakin vekillerimiz belediye başkanlarımız biz sizi elestiriyoruzki duzelesiniz bunlar sizin için Altın öğütler değerini biliniz.yoksa milletin önünde tercihler çok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    KPSS de 94 puan alanı mülakatta 54 puan vererek eliyorsunuz.Onun yerine KPSS de 64 puan alana mülakat da 94 puan vererek kamuya atıyorsunuz. Bu neyin kavgası acaba. Belediye Özel kalem müdürlüğüne sınavsız, puansız aldıklarınızı kamu ya yatay geçişlerle memur yapıyorsunuz. Sınavda yüksek puan alanların gireceği kadroları bu şekilde doldurma neyin kavgası acaba
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suphi (1 yıl önce)
    Bana göre yeni kavgalar ortaya çıkardınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Hangi kavgayı bitirdiniz mesela
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Bı tane vatandaş da çıkıp demiyor ki şeker ne alemde nereye gitti tonlarca şeker
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Siz yatın kalkın , reis e dua edin , yoksa size 1 oy veren adam çıkmaz şu koca memlekette . Biz oyumuzu sizi bilmeden reise verdik . Yıllarca kimin ne olduğunu da iyi gördük . O yüzden siz gidene kadar reis kusura bakmasın oy vermem.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)
    "Evet enflasyon var ama bizim ihracatımız da sürekli artıyor " demişsiniz. Allah razı olsun 20 yılın sonunda bizi Çinli fakirlere benzettiniz. Size de nasip olur inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    He. Köşe üstüne köşeler... Sn. Erdoğan olmazsa sizin olmayacağınız da bir gerçek. Bu nedenle her konuşmanızda adını anmak ve biat ettiğinizi papağan gibi tekrarlamak zorunda kalmak ne acı! Sizden önce üniversiteler anarşi yuvasıydı hee. Dilin kemiği yok ki. Sizden önce tuvalet de yoktu, buzdolabı da yoktu, herkes mağarada yaşıyordu. Sizden önce hiçbir şey bulunmuyordu, ekmek kuyruğu vardı! Siz gelir gelmez çözdünüz (mü) acaba? Şimdi anarşi yok. Ankara ve Reyhanlı'da bombalar patlamadı, Suriye'de şehit vermedik! Ormanlar yağmalanmadı, hazine arazileri satılmadı. Liyakat var. Sınav soruları çalınmadı! Şeker 1 yılda 5 katına çıkmadı! (Gözlerinden kıvılcım çıkartandan daha iyi bilirsin hesabı. Yani şeker yüzde 500 arttı).
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    üç beş ton patatesi olanlari sotokculari yakaladık diye haber yandaş medya şeker sitokcularini neden haber yapmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)Ruba isimli kullanıcı yorumuna
    Helal sana Ruba, taşı gediğine oturtmuşsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Şeker kavgasına son verdin değil mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bir tost (1 yıl önce)
    Hiç konuşmasanız-evde otursanız yada hep tatile gitseniz hiç bişeye karışmasanız reis alır süpürür oyları Zarar veriyorsunuz hep
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Samimi tost (1 yıl önce)Bir tost isimli kullanıcı yorumuna
    Dolar, enflasyon, artan kiralar, araba fiyatları, geçim zorluğu.... Bunların hepsi vekiller yüzünden..
    %88
    %12
    Yanıtla