SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Vatandaşlarımızın Emrindeyiz"

0
Güncellendi - 2018-09-28 04:03:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık Samanköy, Kendirli, Tepeköy, Topraktepe ve Dilek Mahallerini ziyaret etti.

Çalık, beraberindeki partili heyet ile birlikte Yeşilyurt ilçesine bağlı Samanköy, Kendirli, Tepeköy, Topraktepe ve Dilek Mahallerini ve muhtarlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla geniş katılımlı toplantılar yapan Çalık,  burada sorun ve talepleri dinledi.

Çalık, kendisine iletilen yerel sorunları Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Belediyesi’ne iletirken, sorunların çözümünün takimcisi olacağını ifade etti. Çalık, kamu kurumları ile ilgili sorun ve talepleri de yine kurum yöneticilerine arayarak, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesini istedi.

24 Haziran seçimlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Çalık, “Vatandaşlarımızdan bize iletilen taleplerin en kosa sürede yerine getirilmesi için üzerimize ne düşüyorsa beraberce yapacağız. Biz vatandaşlarımızın emrindeyiz. Vatandaşlarımız her zaman Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu. Milletvekilleriniz olarak 7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz. Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynanıyor, bu oyunları da en iyi vatandaşımız görüyor.  Eli kanlı terör örgütleri PKK FETÖ ve, DEAŞ ile nasıl mücadele ettiysek, şimdi ekonomik darbe yapmak isteyenlerle de aynen öyle mücadele edeceğiz. Bunu nasıl yapacağız? Milletimizin birliği ve beraberliği sayesinde bu ekonomik darbe yapmak isteyenlere de 15 Temmuz hain darbe girişiminde göğsümüzü nasıl siper ettiysek, yine ekonomik darbe yapmak isteyenlere de göğsümüzü siper edeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

AKP’nin kadroları olarak halkın emrinde olduklarını belirten Çalık,  “Teşekkür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Hem teşekkür ediyoruz, hem de vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ABUZER (6 yıl önce)
    seçim geldi aklınıza millet geldi .eeeee ne yaparsın abiler ekmek parası, yoksa reis kapının önüne koyar .Yav ALLah İÇİN bir kerede bu millet için seçimden öncede gelin görün çalışın yavvv... bu angaradaa iş yükü çokmu fazla çokmu yoruyorlar sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Onun içinmi Tokide (Yavuz Selim Mah. Y-1 2 Yeşil evler civarı) 10 yıldır bir ekmek kulubesi yapamadınız her seçim zamanı volta atmasını iyi biliyorsunuz. Gittiler ekmek kulıbesi market hattına bakkal yerleri yaptınız hiçmi aklı çalışan yok diğer bölgeler dururken hepsini aynı aksa yaptınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (6 yıl önce)
    Ne emri ancak kendi islerinizi yaparsinz bizleri kullanmayin bizim vekile ihtiyacimiz yok
    0
    0
    Yanıtla