SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Erdoğan: "Bize Yük Olan Değil, Yük Alanlarla Yol Yürümeliyiz"

Erdoğan:
A- A+ PAYLAŞ

AKP'de belediye başkan adaylarını belirlemeye yönelik süreç devam ederken, Sabah Gazetesi'nde Ankara mahreçli olarak Zübeyde Yalçın imzasıyla yayınlanan haberde, Cumhurbaşkanı ve parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kurmaylarıyla yaptığı toplantıda, “Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz.” dediği ifade edildi.

Yalçın'ın haberi şöyle:

"AK Parti'te aday belirleme süreci önümüzdeki haftadan itibaren hız kazanacak. Genel merkezde kurulacak komisyonlar aday adayları ile görüşüp listeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verecek. Erdoğan, partinin yetkili kurullarında listelere son şeklini verip YSK'ya sunacak. AK Parti bu ay sonuna kadar adaylarını açıklamayı hedefliyor.

AK Parti'de, deprem bölgesi başta olmak üzere belediye başkanlarının önemli bir bölümünün değişmesi bekleniyor. Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda başkan adaylarının özelliklerini sıraladı ve şöyle devam etti:

Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz. Partinin oyunu artırmayacaksa, faydadan çok zarar getirecekse, dedikodulara konu olacaksa, bunlarla bizim işimiz olmaz.

Mevcut belediye başkanlarından değişecek olanlarla da temasa geçeceğiz. Onların gönüllerini alacağız. Siz de bu konuda duyarlı olun.

Kırıp dökmeden süreci götürelim. Küskünlüklere yol açmadan; o arkadaşlarımızla görüşerek bunun bir bayrak yarışı olduğunu anlatalım. Seçimlerde de birlikte çalışalım."

Haberin linki şöyle:

https://www.sabah.com.tr/gundem/2023/12/10/ak-partinin-aday-sureci-hizlandi

sabah.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Haci (5 ay önce)
    Hepsi yük aldılar cumhurbaşkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (5 ay önce)
    Mevcut adayların hiçbirine asla oy vermem.Malatyalı aday istiyoruz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yusuf (5 ay önce)
    Değişime gerek yok ben memnunum başkanlardan
    %39
    %61
    Yanıtla
  • mehmet çınar (5 ay önce)
    mehmet çınarla öznür çalık kesin aday o zaman
    %62
    %38
    Yanıtla
  • muhammed (5 ay önce)
    Yeşilyurtumuz için Yeşilyurtlu aday istiyoruz biz. Bıktık adıyamanlısından başka şehirlisinden yerli istiyoruz. Bize şehri yönetebilecek becerisi kabiliyeti olan adam lazım Cumhurbaşkanımız ne mimar ne mühendis nede avukat adam idareci bizede böylesi lazım. 2-3 çalışanına hükmedemeyen şehre hükmeye talip komik buluyorum artık.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Turan Kaya (5 ay önce)
    Cumhurbaşkanım o zaman büyükşehire Sami Er’i Battalgaziye Ramazan Özcanı Yeşilyurda Muhammed Yalçınkayayı görevlendirin.Mevcut başkanları lütfen alın çünkü boğazlarına kadar battılar. Hizmet yok kibir var çalışma yok düğünlerde nikah kıyma var. Yeter artık
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Recep solmaz (5 ay önce)
    Malatyamizi voleybolda temsil eden kız kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletir yaşanılan çirkin saldırılarinda adana şehrinin ayıbı olarak görüyorum bayan voleybol takımimiza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum ...sahipsiz değilsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (5 ay önce)
    O zaman Yesilyurtta düşünmeden Yunus Emre Fidanel çünkü proje sunuyor çözüm üretiyor. Umarım muhtarlarla şov yapan, kaldırım söküp yapan, 10 mt asfalt dökmeye 20 tane gazeteci çağıran bir kişiyi Malatya ve ilçelerinde göstermezler.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • M. Ali (5 ay önce)
    Selahaddin Gürkan, Osman Güder ve Mehmet Çınar Baskanlara sivil hayatlarında iç muhasebe, af ve tövbeler diliyorum.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 ay önce)
    Nekadar doğru söylüyorsun cumhurbaşkanım Malatyada değişim sart bu kafalar AKP zarar vermekte Ben cumhurbaşkanı oyumu AKP milletvekili oyumu MHP ye verdim ama malatya daki belediye başkanları hele Battalgazi belediyesi insanları çok küstürdü bu zihniyetli insanlara oy vermem en AKP ye büyük zararı Battalgazi belediyesi yüzünden oy vermem
    %73
    %27
    Yanıtla