SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bizi Karşılarında Bulacaklar'

A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları Malatya Şube Başkanı Burhan Coşkun, "Aziz Türk milletine karşı kirli hesaplar içinde olanlar bilmeli ki, milli mücüdele ruhunun cisimleşmiş hali olan ülkücü hareket, Atatürk'e, eserlerine ve cumhuriyete sahip çıkma azim ve kararlığa sahiptir"dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ün vefatının 71. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde, ülkücülerle birlikte basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Malatya Şube Başkanı Burhan Coşkun,"Türk'e kefen biçmek isteyenler, Atatürk ve Cumhuriyetle hesaplaşmaya çalışanlar,Türk milletinin ve cumhuriyletin fikren, zikren, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızları olan ülkücü gençliği iman dolu göğüsleriyle karşılarında bulacaklardır" ifadelerini kullandı.

"Aziz Türk milletine karşı kirli hesaplar içinde olanlar bilmeli ki, milli mücüdele ruhunun cisimleşmiş hali olan ülkücü hareket, Atatürk'e, eserlerine ve cumhuriyete sahip çıkma azim ve kararlığa sahiptir"diyen Burhan Coşkun, ülkücü hareketin her zaman vatan ve millet için gerekirse canını feda etmekten kaçınmayacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam