SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Kabus Burak'ın Oyun Dışı Kalmasıydı"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligin lideri Eyüpspor ile zorlu bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

Müsabakanın ilk yarısında Ogün ve Cengizhan'ın golleri ile 2-1lik skorla ilk yarıyı tamamladıklarını belirten Yılmaz, rakibin ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerin ise kendilerini bir nevi rahatlattığını söyledi.

Oyunun geneline baktıklarında çok ciddi bir pozisyon bulamadıklarını da ifade eden Yılmaz, "Oyunun temposunu düşürmek istedik. Bizim için kabus 60. dakikada çift sarı karttan Burak'ın oyun dışı kalması oldu. Ancak beklediğim riski görmedim, Uğur'u öne alıp uzun top oynadılar, biz de iyi direndik. Orta sahada kalabalık olduk, 2 oyuncuyla hücuma çıkma düşüncesindeydik. Allah'a çok şükür 85'te direkten dönen topun haricinde çok ciddi pozisyonla karşılaşmadık" dedi.

Göreve geldikten sonra özellikle alt yapıdaki gençleri de A takıma ilave etmek için çalışmalar başlattıklarını ve bunda da başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Yılmaz, kendilerine destek veren taraftarlara da teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan deniz (1 yıl önce)
    Hocanın isyanını da dile getirin. Belediye başkanlarından bir tek Selahattin Gürkan sözünde durmuş 10 milyon para vermiş. Çınar 1.750 milyon söz vermiş ikide bir şu gün bugün diyerek vermemiş. Hoca bu şartlarda devam etmeyeceğim diyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Zor durumyken Eyüpspor dan alınan bu 3 puan çok çok önemliydi ayaklarına emeklerine sağlık canla başla mücadeleyi izledik ama takım daha çok derli toplu olabilirdi bir de Yilmaz hoca bu Yakup'ta bizim göremediğimiz ne gördü de ilk 11 de oynatıyor hala çözemedim Yakup'la on kişi oynuyoruz...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    hocam alt yapidan oyuncu cikarman lazim yoksa alternatif oyuncumuz yoktur. lig uzun sakatliklar cezali oyuncular.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Hocam sezonun en iyi heycan veren oyunu ortaya koydular sahsinizi yardimcilarinizi oyunculari tebrik ederim emeginize gonlunuze saglik yolunuz acik olsun
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Helal olsun. Ligde kalmak hala çok zor ama bu gayreti ayakta alkışlamak lazım. Oynayan takımı 2 nci ligde de olsa seyrederim. Bu morale ihtiyacı vardı takımın. Çok çok iyi oldu.
    %95
    %5
    Yanıtla