SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bölge Binası Artık İki Kurumun

Bölge Binası Artık İki Kurumun
A- A+ PAYLAŞ
 
Meteoroloji'nin Malatya'daki Bölge Müdürlüğü'nün kapatılıp il müdürlüğü yapılması ve Elazığ'a bağlanmasıyla, kurumun Malatya'daki binası iki müdürlüğe tahsis edildi. 
 
Kapatılan bölge müdürlüğünde çalışan 75 kişiden 34'ünün Malatya'daki diğer kurumlara yönlendirileceği belirtilirken, kurum binasının ise  Meteoroloji Malatya Şube Müdürlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Malatya Milli Parklar Müdürlüğü'ne tahsis edildiği bildirildi.
 
Meteoroloji yetkilileri ,  kayısı çiçek döneminde don olup olmayacağı hakkında bilginin Elazığ'daki bölge müdürlüğünden yazılı alınabileceğini söylediler. Malatya'daki yetkililer, meteorolojik tahmin konusunda basına açıklama yapamayacaklarını da sözlerine eklediler. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.191 saniye