SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Borç Yapılandırma Hatırlatması

A- A+ PAYLAŞ

Halk arasında Torba Yasa olarak bilinen 6111 sayılı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'na (MTSO) borcu olan üyelerin, Ağustos ayının sonuna kadar başvurmaları halinde gecikme faizlerinin alınmayacağı hatırlatıldı.

Alacakların yapılandırılması ile ilgili açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erkan Gölgeli, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın sağladığı bu kolaylıktan üyelerinin istifade etmesi gerektiğini belirterek,”Kamuoyu’nun bilgisi olduğu üzere, geçtiğimiz Mart ayında yürürlüğe giren 6111 Sayılı Yasa kapsamındaki düzenlemelere odamız da dahil olmuştu. Bu çerçevede odamıza aidat borcu olan üyelerimize borçlarını yeniden yapılandırmaları için 6 aylık bir süre verilmişti. Bu süre 31 Ağustos 2011 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar müracat eden üyelerimizden sadece ana paraları alınacak ve diğer tüm geçikme faizleri silinecektir. Bu hizmetten mutlaka üyelerimizin istifade etmelerini bekler, işlerinde bol kazançlar dilerim.” dedi.

FOTOĞRAF : Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Erkan Gölgeli

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız