SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı

İki Ayrı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ve Darende'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

DOĞANŞEHİR'DE..
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bilal Güngör idaresindeki 44 DG 588 plakalı otomobil, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine gitmek için dinlenme tesisinden çıkarken kavşakta dönüş yapmak istediği esnada Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde olan Yunus Şenel idaresindeki 27 HT 675 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yaşanan kazada otomobilde bulunan sürücü Yunus Şenel ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Didem Güngör ve Doruk Güngör yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DARENDE'DE..
Darende ilçesinde de otomobil ile çapa motorunun karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Darende ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, M. Y. idaresindeki otomobil ile T. G. yönetimindeki kullandığı çapa motoru ile çarpıştı. Kazada, çapa motoru sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız