SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bostanbaşı'nda 'Ağır Hasarlı' Yüksek Katlı Bina Yıkımı Sürüyor

Bostanbaşı'nda 'Ağır Hasarlı' Yüksek Katlı Bina Yıkımı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da ağır hasarlı 14 katlı bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı.

Depremlerde ağır hasar alan Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'ndeki 14 katlı binada inceleme yapan uzman ekip, yapının belirli bölümlerine 140 kilogram patlayıcının bulunduğu 1570 kapsül yerleştirdi.

Gerekli önlemlerin alınmasının ardından verilen komutla kapsüller patlatılarak binanın yıkımı gerçekleştirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • İptal (6 ay önce)
    Alacaksın müteahhitlik belgesini herkese vermeyeceksin muteahhit erbabı olacak işin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (6 ay önce)
    bostanbaşıdan bulunan ortdoğu inşaat ait mütahit a. c. saklıbahçe 1 ve 21ve diğer yaptığı siteler ağır hasarlı ve bu mütahit halen ev yapıyor .adelet yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (6 ay önce)
    Belediye insanlar ev bulamazken çadırlarda kalırken park peşine düşüyor agir hasarli evleri daire sayısı fazla olanların itirazı dilekçesi üzerine orta hasara dönmesi daire başı sekizinci tl para toplayıp binanın analizini yaptırıp sağlam raporu alıp güçlendirmeye kalkanlar çevre şehircilik bakanının raporunuzu alın belediyeden ruhsati alın binayi güçlendirin diyenler yerinde donusume beş kata ruhsat verenler q3 ve 14 katli binalara nasil güçlendirme ruhsati veriyorsunuz bu nasıl bir çelişki Allah korusun yarın olası bir depremde bu binalar yikilirsa 90 dairede en az 300 400 kişi canından olur bunun hesabını nasıl vereceksiniz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kadir (6 ay önce)
    14 kat nedir yahu! Hiç mi korkunuz yok sizin. Buna nasıl izin verildi anlayamıyorum. Bu arada dün gece 23: 40 dolayında olan deprem Bostanbaşında olmuş, artık herşey garip gelmeye başladı.. Allahım sen sonumuzu hayreyle..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Reklamcı (6 ay önce)
    Geçen bu caddeden gecerken bu binanın önünde koca bir vinç görmüştüm. Çatıdaki Genç Yapı yazısını takıyormuydu söküyormuydu anlam verememiştim. şimdi anlaşıldı ne yaptıkları. Hadi bu dünyada adını ismini sökerek kötü reklamdan kurtulacağını düşünüyorsun ya öbür tarafta ne yapacan ? Orda vinç yok haberin olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Niye indirmişler ki yazıyı? Sürekli her yerde “ölmediniz işte daha ne istiyorsunuz” deyip kendilerinde hiç bir suç bulmuyorlardı. Utandıklarından değil başka bir yere takmak için indirmişlerdir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şaşkın vatandaş (6 ay önce)
    Bostanbasında 4 bloklu bir siteye bakıyorsun ikisi sağlam ikisi ağır hasarlı yahu bunlar aynı yerde düşünüyorsun zeminde olsa diğer ikisine de ağır hasar verilirdi. kanaatim sadece zemin değil inşa sürecinde de hatalar var. tamam zemin sıkıntılı olabilir ama biz sağlam inşa edeydik de o zaman bakaydık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (6 ay önce)
    bu yükseklikte bina yapımına kim izin verdi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ensar (6 ay önce)
    Bostanbaşı 'ya imar izni verenler ve Malatya 'da zemini yerleşim yeri olarak iyi olmayan yerlerin başında gelmesine rağmen 12-141-16 kat irtifakı veren ,belediye başkanları ve yetkilileri şu an orta hasarlı binalar için bir çıkmazın içine girmişler. Bu beyfendiler sanki kendi belediye bünyesinde yapmış oldukları binalar çok iyiymiş ve depremde sağlam çıkmıslar gibi bir hava estiriyorlar. İlk önce siz kendi işinize bakın. Bu mahallenin bu hale gelmesinin sebebi Yeşilyurt belediyesidir . Depremden sonra istifa kenara çekilmeleri gerekirken hâla o kendilerini beğenmiş tavırları takınmaktan geri kalmıyorlar ben bir mahalle sakini olarak hakkımı helal etmiyorum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ali (6 ay önce)
    Zaten gecikti bari Patlayıcı ile yapılan yıkımları yağışlı havada yapın lütfen. Hatta editör rica ediyorum bu talebim hakkında haber yapın. Buğün patlatılan binanın tozu saatlerce tüm yeşilyurdu sardı nefes alamaz olduk. Lütfen yağışlı havada patlatma yapın!!!!
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nur (6 ay önce)
    İlla bir yerleri göstererek şu pozlar verilecek yani olmazsa olmaz olmaz olmazsa hiç olmaz zaten .
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Genç yapı (6 ay önce)
    Bu bina depremden önce 2,5 - 3 trilyona daire satılan şehzade konakları final. Bu dünyanın devranına aldanma gönül aldanma
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Bu hasetlik bize çok afet getirir.Bitmedi bostanbaşı düşmanlığınız...
    %67
    %33
    Yanıtla