SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bozulmuş ve Yıpranmış Yollar Asfaltlanıyor

Bozulmuş ve Yıpranmış Yollar Asfaltlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, ilçedeki bozulmuş ve yıpranmış yolları yenilemek amacıyla başlattığı asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit yaptığı açıklamada, "Yollarımızı daha modern, güvenli ve konforlu hale getirmek için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Abdulgaffar Mahallemizde altyapısı tamamlanan yolları baştan sona yenileyerek ulaşım konforunu artırıyoruz. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve her mahalleye eşit hizmet ulaştırmak için gayretle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.204 saniye