SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bu Ara Bizim İçin Çok İyi Oldu"

0
Güncellendi - 2019-03-25 16:37:17
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, lige milli maç ve seçim nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiriyor.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftalık süreçte 10 galibiyet, 7 beraberlik, 9'da mağlubiyetle 37 puan toplayan ve beşinci sırada yer alan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise adını yarı finale yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen ara nedeniyle Antalya'da kampa girdi. 22 Mart Cuma günü Antalya'da toplanan sarı kırmızılılar, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İzinli olan Danijel Aleksic takımla birlikte çalışırken, bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan kanat oyuncusu Bifouma'da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sarı kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Turgay Karslı, milli takım arasını daha efektif geçirme adına Antalya'da kampa girdiklerini ifade etti.

Karslı, kamp çalışmalarının iyi bir şekilde sürdüğünü kaydederek, "Tabi bu kamp dönemini diğer kamp dönemleri gibi değerlendirmemek lazım. Bu devre arası ya da sezon başı kampı değil sadece hedeflenen hedeflere ulaşmak için planlanmış bir ara değerlendirme" dedi.

Takımdaki sakat oyuncuların durumuyla ilgili de bilgi veren Karslı, şunları söyledi:

"Danijel Aleksic'in ailevi bir durumu vardı. Herhangi bir sakatlık ya da sağlık problemi yok. Takıma katıldı. Diğer arkadaşlarımızın katılımları ivedilikle hızlandırılıyor. Belli bir zaman alacak ama bu zamanı iyi değerlendiriyorlar. Bifouma topla oyuna girmeye başladı. Mina iki gün daha takımdan ayrı çalışacak. Kamara için tedavi süreci bitecek ve bize katılacak. Kamp bitmeden bize katılacak. Onun dışında ciddi sakatlığımız yok. Bu ara bizim için çok iyi oldu. Sakat oyuncuların takıma dönmesi, form tutamayan oyuncuların form tutarak, önümüzdeki haftalar için iyi bir depolama olacak. Bu ara bizim olduğu kadar her kulüp için iyi oldu."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yıldırım (5 yıl önce)
    bifuma ve mina iyileşsin yeter malatyamıza.. abubakar kamarada hayır yok faydası olacağada benzemiyo. altı aylığına 850. bin yoru verildiği söyleniyor acaba o kadar para verildimi yoksa balonmu oda meçul. hayırlısı diyelim ne diyelim hesap verecek kişiler düşünsün
    0
    0
    Yanıtla