SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Çocuk İstanbul'a Bile Düşmeyecek Yetenek Aslında.."

0
Güncellendi - 2021-09-07 15:18:10
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Fransa - Dİjon Kulübü'nden satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladığı Mounir Chouir, transfer gündeminde büyük yankı yarattı.

Özellikle sosyal medyada çok sayıda paylaşıma ve mesaja konu olan Mounir Chouir'in, gelecek vaad eden önemli bir futbolcu olduğu, Yeni Malatyaspor'da iyi bir sezon geçirmesi halinde, gelecek sezon 3 büyüklerden birinin mutlaka Mounir Chouir'i transfer etmek isteyeceği ileri sürüldü.

"Bileklerine en hakim 2-3 kenardan biri; İstanbul'a bile düşmeecek yetenek"

Futbol analisti, scout Çağan Kesmen, Mounir Chouir'in transferi sonrasında yaptığı paylaşımda, " Yeni Malatyaspor şaka maka bitirmiş Dijon'dan Mounir Chouir transferini. Bu çocuk, içinde bulunduğu ortamı biraz sahiplenebilirse, İstanbul'a bile düşmeyecek yetenek aslında. Bileklerine en hakim 2-3 ön kenardan biri olabilir bu turnuvada. Adapte olursa, üzmeyeceği savunma yok gibi..." yorumunu yaptı.

Beşiktaş taraftarından, 'Karantinaya alınsın, Beşiktaş maçı kadrosunda yer almasın' talebi

Piyasa değeri, transfermarkt'ta 6 milyon euro olarak görünen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mounir Chouir, Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın taraftarını tedirgin etti.

Mounir Chouir ile Yeni Malatyaspor kadrosunun büyük güç kazandığını düşünen Beşiktaş taraftarı bazı sosyal medya hesap sahipleri, Mounir Chouir'in koronavirüs tedbirleri kapsamında 6 gün karantina altına alınmasını talep etti ve  11 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da oynanancak, Yeni Malatyaspor -  Beşiktaş karşılaşması kadrosunda yer almaması gerektiğini savundu.

Sağlık kontrolünden geçti

Bu arada, Mounir Chouir'in, resmi sözleşme imzalanmadan önce İstanbul Acıbadem Fulya Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Hadi inşallah Malatyasporumuza hayırlara vesile olur her sene küme hattı hesabı yapmaktan gına geldi bari bu sezon işler yolunda gitsin Sadıkla Ertaç ı geri aldık çok başarılı olmasalarda Malatyada güven veren bir ortam havası yaratıyorlar yeni transferlerle de bu iş daha iyi perçinlenmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Takım yeterli..ne gerek vardı.. hayırlı olsun.nazar değecek böyle dikkat çeken transferler yapmayın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)H0ca44 isimli kullanıcı yorumuna
    Emredersiniz paşam adam dami zihniyete bak carlos u eder i getiren Malatyaspor dan sonra sükse transfer yapmış takım adamın kafaya bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızmayın zavallı yeni uykuda kalktı ne yazdığını kendisi dahi anlamadı malatya sporla hiç alakası yok kendinde değil Sırada bir malatyalı sporla alakası olmasa dahi hayırlı olsun derdi
    0
    0
    Yanıtla