SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu da TOKİ'nin Yaptırdığı Bir Deprem Konutunun 'Perde Duvarı'!.

Bu da TOKİ'nin Yaptırdığı Bir Deprem Konutunun 'Perde Duvarı'!.
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinden en büyük zararı gören il olan Hatay'da, depremzede vatandaşlar için TOKİ tarafından yaptırılmakta olan bazı binalardaki 'kalitesiz imalat" tepkilere yol açarken, bu inşaatları belgeleyen ve işten çıkarılan işçilerin görsel tespitleri, "TOKİ Evleri Çürük İddiası" başlığıyla haber konusu oldu.

Hatay'dan sonra en büyük bina yıkımının yaşandığı Malatya'da, Akçadağ ilçesinde bazı TOKİ konutlarının kalitesiz beton yüzünden yapım aşamasında çöktüğüne ilişkin örnekler yaşanırken, Hatay'daki durum Yeniçağ Gazetesi'ne haber konusu oldu.

Ankara'da yapılan yüksek bedelli TOKİ deprem konutu ihalelerini alan firmaların daha sonra işleri, daha düşük bedellerle 'taşeron' diye adlandırılan alt yüklenicilere devrettikleri, bu nedenle birçok projede sıkıntı yaşandığı iddiaları Malatya'da da zaman zaman gündeme gelmişti.

Hatay'daki duruma ilişkin, yenicaggazetesi.com.tr'de yer alan haberin ve görsellerin tamamını görebilmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/toki-evleri-curuk-iddiasi-hatay-bu-goruntulerle-calkalaniyor-822844h.htm

yenicağgazetesi.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Misafir (2 ay önce)
    Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye oda nerem doğru ki demiş. Bizim milletimizin işi de öyle. Hiç bir işiniz sağlam düzgün değil. Merkezde Sivas caddesinde yapılan toki konutlarının da kardan çatısı çöktü bina her yerinden su aldı dairelerin içinde neye el atsak elimizde kaldı. 3 senelik binanın asansörü her gün arza veriyor. Var mı var yaptik mi yaptık.Bizde bu zihniyet oldukça biz daha çok acılar yaşarız. Allah bizi ıslah etsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 ay önce)
    Türk Milletinden olmaaazzzz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet Doğan (2 ay önce)
    Bu binayı denetleyenlere gereken cezalar verilsin bina tamir edilsin ve tamir parası da o denetçilerden tahsil edilsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 ay önce)
    Tuz kokmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla