SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu Fotoğrafa Hepiniz İbretle Bakın.. İbretlik Bir Vaka Var!"

A- A+ PAYLAŞ

 CHP Malatya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Veli Ağbaba, TBMM Bütçe görüşmelerinde konuşma yaptı.

AKP’nin yerine getirmediği seçim vaatlerinden, dolandırıcı fenomenlere,  ülkedeki ahlaki çürümeden, liyakatsız atamalara kadar birçok konuya değinen Veli Ağbaba’nın bütçe konuşması şu şekilde:

"MÜLTECİYE BAKARLAR AMA KENDİ VATAN TOPRAĞINI KORUMAK İÇİN ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZE BAKAMAZLAR
Öncelikle Sayın Başkan, 6 askerimiz, 6 Mehmetçik'imiz şehit oldu. Bunları katleden terör örgütünü şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum ve rahmet diliyorum.

Şu fotoğrafa hepiniz ibretle bakın değerli arkadaşlar. Bu fotoda yoksulluk var, bu fotoda ibretlik bir vaka var. (Kuzey Irak'ta Cuma günü şehit edilen Tokatlı askerin ailesinin oturduğu harabe evin fotoğrafını gösteriyor)

Değerli arkadaşlar, maalesef bu ülkeyi yönetenlerin kendi topraklarını korumak için mücadele eden askerlerine yaptığı muamele bu. Suriyelilere ev yaparlar, İdlip'de yüz binlerce, milyonlarca mülteciye bakarlar ama kendi vatan toprağını korumak için şehit olan askerlerimize bakamazlar; Türkiye'nin fotoğrafıdır bu. Bunların tek özelliği, bundan da siyaset yaparak şehit tabutları üzerinde konuşmaktır. Bunu kamuoyunun takdirlerine sunmak istiyorum.”

SEÇİM VAATLERİNİN HİÇBİRİ BÜTÇEDE YOK!
“Değerli arkadaşlar, elimde bir fotoğraf var, bu fotoğraf Türkiye Yüzyılı'nın fotoğrafı!

Muhtemelen TRT 3 bunu göstermez, ben de bu yoldan gösteriyim size. Bu, AKP'nin Türkiye Yüzyılı; birazdan bunu anlatacağım. 

Şimdi, gelelim bir başka vaade, bunu da muhtemelen TRT 3 göstermez, onu da buradan Sayın Başkanımın müsaadesiyle göstereyim değerli arkadaşlar.  Bakın, burası önemli, bu, seçimden sonra yapılan ilk bütçe. Ne var? "Memur ve emekliye zam müjdesi" var. Ne var? "3600 ek gösterge tüm memurları kapsayacak." var. Ne var? "Başkandan esnafa 7200 müjdesi." 7200 müjdesi veriyor esnafa, o emekli olamayan esnafa müjde veriyor.

Başka ne var? Çalışana ve emekliye çifte kazanç var, 3600 ek gösterge var; kamuda mülakat var, kamuda mülakat, bu önemli -nereye gitti hanımefendi- onların tuzu kuru ama fakir fukaranın çocuğu mülakat kaldırılacak diye size oy verdi. Mülakat kaldırıldı mı? Kaldırılmadı.

Maalesef, çocuklarımızın geleceğini, umudunu yok ettiniz. Evde çalışan kadınların ve ev hanımlarının emeklilik priminin üçte 1'ini kim ödeyecekti? Başkan Recep Tayyip Erdoğan ödeyecekti, AKP ödeyecekti. Var mı bir gelişme, bütçede var mı? Yok.

Başka ne var? ADS, meşhur aile destekleri sigortası, Cumhuriyet Halk Partisinin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun projesi; bizden arakladılar. Ne dediler? "Her eve en az bir asgari ücret girecek." dediler. Bak, bak, nerede yazıyor? "Aile destekleri sigortası." Oldu mu? Olmadı. Geçtiğimiz gün, 15 Temmuz gazileri Meclisin önüne gelmiş eylem yapıyorlar -bize demiyorlar- size diyorlar ki: "Verdiğimiz oy sizin gözünüze, dizinize dursun." 15 Temmuz gazilerine maaş bağlanamamış değerli arkadaşlar, Türkiye'nin durumu bu.”

EKONOMİ DÜZELTİLİR, FAİZ DOLAR DÜŞÜRÜLÜR AMA AHLAKI ÇÖKERTTİNİZ AHLAKI!
“Değerli arkadaşlar, bakın, bu memlekette her şey düzelir; bu memlekette ekonomi kötü olur, tedbir alırsınız, düzelir; enflasyon, tedbir alırsın, düzelir; faiz, tedbir alırsın, düşer ama değerli arkadaşlar, bakın, bu memlekette ahlak yok olursa, utanma duygusu yok olursa, ar yok olursa bunu düzeltmek zor olur. Bu ar, ahlak... Sağcının-solcunun, milliyetçinin-sosyalistin, ateistin-muhafazakârın ortak değerleri vardı bu Anadolu topraklarında; bunları yok ettiniz, bunları. Faiz düzelir, işsizlik düzelir ama ahlakı yok ettiniz, ahlakı; bu memlekette utanma duygusunu yok ettiniz.

Birkaç örnek vereceğim: Bakın, rüşvet alan rüşvet aldığından utanmaz, iş takibi yaparak milyarlarca lirayı cebe atanlar utanmaz, iş takibi yapıp bakan ile kara para aklayıcısı arasında iç çözme vaadiyle 10 milyon euro isteyen gazeteci utanmaz. Utanması gereken birisi daha var; o 10 milyon euro rüşvet istediği iddia edilen Bakan utanmaz, Bakan.

Mafya lideri ile İçişleri Bakanını barıştırmaya çalışan gazeteci utanmaz, mafya lideriyle barışmaya çalışan İçişleri Bakanı hiç utanmaz.

Değerli arkadaşlar, mafyadan maaş alan milletvekili utanmaz, İBB'den burs değil servet alan vekilleriniz utanmaz -ki onu ben gündeme getirdim, bir de üzerine benden 500 bin TL para istiyorlar- 7 trilyon 200 bin lira almışlar, Amerika'ya gitmiş, okumuşlar, milletvekili olmuşlar, onlar utanmaz. Maalesef, utanma duygusu yok.

22 YILDA YARATTIĞINIZ SOSYAL ÇÜRÜME! 
“Değerli arkadaşlar, geçenlerde bir sokak röportajında bir vatandaş diyor ki: "Bu, sosyal çürümedir." Evet, yirmi iki yılda yarattığınız şey sosyal çürüme. Maalesef, TikTok denilen uygulamada ev kadınları vücutlarını teşhir ederek para kazanıyor. Çok izlenen, sizin fonladığınız yandaş kanallardaki televizyon programlarını izlemekten ben utanıyorum. Ne diyor biliyor musunuz birinde, çocuğu olmuş, çocuğuyla ilgili DNA testi yapıyorlar, çocuğu komşudan çıkıyor, kadın bağırıyor "Yaşasın, çocuk komşudan oldu." diyor. Böyle bir ahlakı yoksunlukla, böyle bir düzenle karşı karşıyayız. Maalesef, ahlaksızlık almış başını gidiyor.

DOLANDIRICI VE NAMUSSUZLARI MEMLEKETİN BAŞINA BELA ETTİNİZ! 
“Maalesef bu birdenbire türemedi; bu, sizin uyguladığınız ekonomik politikaların sonucu. Niye? "Para nereden gelirse gelsin." diyorsunuz ya, para nereden gelirse, bu ekonomik politikalar sonucunda kim var? Dünyada ne kadar namussuz varsa Türkiye'de, dünyada ne kadar kaçakçı varsa Türkiye'de. Azerbaycan, Çin, Avustralya, oradaki baronlar Türkiye'de. Nerede, nerede ey, yerli ve millîler? Ya, bu Türk pasaportunu satıyorsunuz ya 400 bin dolara, adamlar getiriyorlar 400 bin doları, gelip İstanbul'un göbeğinde ne yapıyorlar? İstanbul'un göbeğinde efelik yapıyorlar. İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya'nın deyimiyle söylüyorum: "Türkiye suç örgütü cenneti oldu." Kim yaptı? Biz mi yaptık? Türkiye suç örgütü cenneti olduysa o da sizin sayenizde, sizin, sizin sayenizde.

Memlekette değerli arkadaşlar, ya, nasıl zenginleşiyorlar? Aslında, bakın, insanlar artık çalışarak, üreterek, ihracat yaparak zenginleşmeden umudunu kesmiş. Ne yapacak? Örnekleri var, yarattığınız Tosuncuk var, THODEX var, başka kim var? Dilan var, Engin var, Candan var, Eylül var, Seçil var, Özlem var, var da var. Bunların hepsinin ortak özelliğini ne bu TikTok'çuların, fenomenlerin? Önce umreye gidiyorlar, sonra Dubai'ye... Sonra nereye? Gürcistan'a. Sonra ne yapıyorlar? Estetik yapıyorlar.

Benim gibilerle ilişkisi yok hanımefendi, bunlar sizin siyasi akrabalarınız, siyasi akrabalarınız!
Bunları siz yarattınız, siz! Bunlarla bir tane Cumhuriyet Halk Partilinin fotoğrafı yok ama sizin albümünüz var albümünüz!

Dizi film olur, dizi film, dizi film! Dizi film olur bu yaptıklarınız sizin, utanmadan konuşuyorsunuz bir de karşımda! Utanmaz!

Dindar nesil yetiştireceğim." diye dolandırıcı, namussuz insanları memleketin başına bela ettiniz! 

Şimdi, hakkınızı yemeyeyim, bakın, ben sanmayın ki hep eleştiririm, hakkınızı da veririm. Siz, dünya siyasi tarihine gelen en yetenekli siyasi hareketsiniz(!) Bakın, niye? Dili bilmeyen, akademiden haberi olmayan Selman Öğüt'ü rektör yaptınız rektör, bir başka iktidar yapabilir mi? Eskiden burada oturan Profesör Doktor Naci Bostancı'ya insan bakar da utanır!

Başka kim var?

Değerli arkadaşlar, öyle yetenekler ki hayvanat bahçesi müdürünü TÜBİTAK'a atıyorlar. Sen yapabilir misin, yapabilir misiniz? Müthiş yetenekliler!

Başka? Değerli arkadaşlar, ömründe bankaya para çekip yatırma dışında hiçbir özelliği olmayan eski milletvekillerinin tamamı -burada listesi var- banka yönetim kurulu üyesi. Sizi kutlarım, siz pehlivandan bankacı yarattınız(!)

DUYARSA SİZİN BANKACILARI ELİNİZDEN ALABİLİR?!!
“Bir başkası daha var. Bak bankacılara bak: Mevlüt Uysal, Veysi Kaynak, Mahmut Kaçar, Serruh Kaleli, Fazlı Kılıç. Sizi kutlarım vallahi! Bakın, bir tedbir alın; Deutsche Bank, Citibank duyarsa bunları sizden alabilir(!) Onlara dikkat edin (!) 

Türkiye Uzay Ajansına iki yıllık sebze üretim tekniği bölümü mezunu AKP'li İlyas Haliloğlu atanmış. Mübarek, sanki uzayda hıyar yetiştirecek, domates yetiştirecek(!)

Eski güreş hakemi Şehir Tiyatroları Genel Müdürü.

Bakın, bir başka resim daha; bu kim biliyor musunuz? Bu da sizin eseriniz, bunu tanıyorsunuz, bunu da tanırsınız, bu da akrabanız; bu kim? Adam Kilis Yeşilay Derneği Başkanı. Ne yapmış? Sigarayla mücadele(!) Ne yapmış? Adam bir şey yapmamış, 800 gramcık bir uyuşturucu arabasında yakalanmış(!)

Değerli arkadaşlar, hele bu var ki bu, hele şuna bakın; bu kim?

Bu Uluslararası Üniversite Konseyi Başkanı, adam akademisyen değil, adamın üniversite diploması tartışmalı.    Türkiye'yi getirdiğiniz nokta bu; gurur duyun, gurur duyun!"

AKP GRUP BAŞKAN VEKİLİNDEN TEPKİ..
Ağbaba'nın konuşmasına, AKP Grup Başkanvekillerinden Leyla Şahin Usta tepki gösterdi. Usta'nın tepkisi tutanaklara şöyle geçti:

"LEYLA ŞAHİN USTA (Ankara) – Sayın Başkanım, elbette herkes istediği gibi konuşabilir ama özellikle bu fenomen fotoğraflarının kürsüde kullanılması, reklamlarının yapılmasına, kötü örneklerin milletin huzurunda çoğaltılmasına sebep olmaktadır; buna vesile olmamak lazım. 

Veli Ağbaba bu fenomenlerden bir kaynak mı elde ediyor, fon mu elde ediyor bilmiyorum ama bunların reklamını yapmakla yanlış yapıyor.

Bunların reklamının burada yapılmasına müsaade edilmemesi lazım. Terörist cenazesinden çıkmayan adamın da bize ahlak öğretmek haddi değildir."

Tekrar söz alan Ağbaba, şunları söyledi:

“Şimdi, arada göstereyim çünkü bizimkiler çok tanımıyor, siz çok iyi tanıyorsunuz. Senin arkadaşların onlar!

Diyorsunuz ki "Veli Ağbaba'nın fonu mu var?" Kimin bunlara selamı varsa bunların Allah belasını versin!

Kim selam vermişse, kim el sıkışmışsa, kimin fotoğrafı varsa, kim kol kola girmişse onun Allah belasını versin!

Değerli arkadaşlar, bakın, bu kadar kara para aklanıyor, milyonlarca dolar sokağa saçılıyor. Bunları bu garibanların tek başına yapması mümkün mü?

Ya, siyasi bağı olmadan bunları yapması mümkün mü?

Siyasi bağı olmadan tosuncuğun dolandırması mümkün mü?

Siyasi bağı olmadan Thodex'in dolandırması mümkün mü?

Korunmadan Dilan Polat'ın, Engin Polat'ın dolandırması mümkün mü?"

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Yeşilyurt lu (4 ay önce)
    Doğru söylüyor. Ahlak çöküşü içindeyiz.dogrular yalan oldu yalanlar doğru kabuledilir oldu..veli agababaya laf soyleyecimize meclis konuşmasını tam dinlemek gerekir..5-10 yıla kalmaz. Sokakta her şey serbest olur bu gidişle. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 ay önce)
    Bir fotoğraf üzerinden algı yaratarak terör örgütünün siyasi uzantısı ile iş çevirmelerinizi unutturamazsınız.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (4 ay önce)
    Veli Ağbaba herkesi kendisi gibi zannediyor. Selo teröristine selam gönderen siz değilmisiniz. Apo Teröristine selam gönderen hedep lilerle kucak kucağa oturan siz değilmisiniz. şehitler üzerinden siyaset yapmak sizin gibi acizlerin işi zaten.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Kazım (4 ay önce)
    Partiler zaman zaman siyasi rant için teröristlerin temsilcisi olan hdp ve diğer benzer adlardaki uzantıları olan partilerle maalesef işbirliği yaptılar. Ama geldiğimiz noktada CHP nin işbirliği yapması, Demirtaş’a selam göndermesi yanlış. Herkes biliyor ki dem parti PKK yı savunuyor. CHP onlarla mevcut durumda işbirliği yapıyor. Sonra kalkıp şehit cenazesine gidiyorlar. Ağbaba da şehidimizin evini anlatıyor. Size demezler mi PKK uzantısı parti ile niye iş tutuyorsun? Demirtaş’a halen niye selam gönderiyorsun? Akp nin geçmişte yaptığı benzer hataları söylerken bugün siz niye aynı yanlışları yapıyorsunuz?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Keşke bu yiğit şehit olmadan evine ailesine ulaşilsaydi . Sonradan yapılan birşey değiştirmez.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yazı-Yorum (4 ay önce)
    Kanaatimce, CHP'nin en büyük siyasi rakibi DEM(HDP)dir. Çünkü hazine yardımlarına bloke konulan DEM'in seçimlerden hemen önce hazine yardımlarının serbest bırakılarak seçimlere bu şekilde girmesi ve CHP'nin oylarının bölünmesi sağlanmıştır. Yine kanaatimce hiç bir DEM'li, Cumhuriyetimizi kuran, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün partisine oy vermez ve 28 Nisan seçimlerinde de oy vermemiştir. Ayrıca, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ve İsmet İNÖNÜ'nün koltuğunda oturduğunu iddia eden ve tek amaçları ve çabaları Cumhuriyetimizi bölmeye ve parçalamaya çalışan bir partinin cezaevindeki eş başkanına ve SOROS şirketinin bir elamanına selam göndermesi, siyasi açıdan çok büyük bir hata ve yanlış olduğu kanaatindeyim. Bu nedenle, ülkemizde % 52 MUHALEFET % 48 İKTİDAR sorunu vardır.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Meclisteki ortak bildiriye ,Hdp olan adı Dem olarak değiştirilen parti ile birlikte imza atmayan CHP m.vekilinin derdi şehitlerimizinden birinin babasının evi olmuş.Askerlerimizi şehit eden pkk yı ismen anamayan CHP ülkemiz için güvenlik sorunu haline gelmiştir.Seçim ittifakı yapmak uğruna kendilerini pkk nın siyasi partisi Dem partiye teslim eden CHP ye milletimiz gerekeni seçimde söyleyecektir.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • A Ali (4 ay önce)
    Kahramanlarımızın mekanı cennet olsun ailesinin ordumuzun Türkiyenin başı sağ olsun Siyasiler siz konuşmayın böylesi acı günde dahi siyasi rant peşindesiniz bu terör sizin eseriniz sizler koltuktan başka korkunuz olmaz feto pkk vs sizin yani partilerin can damarı meclisin % 70 bunlarla besleniyor o şehit ailelerinin vergisinde o vekilere para ödeniyor krallar gibi yaşıyor şehit askerimizin evi nasıl bunua ses etmiyorlar yarım eksik yanlı olmaz önce o vekilere verilen paralara söz söyleyin çözüm bulun o evin resmini meclisde göstermek yetmez bizim vergimizle yaşayıp bizi tehdit eden sözde vekilinde resmini kürsüye getirsen ne olur seni sürerler CHP de 1980 sonrası biraz sakinledi yıll 2000 den sonra yine pertilerin istediği seviyeye geldi
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 ay önce)
    Hdp siz adım atmıyorsunuz....konuşmaya hakkınız varmı,milleti kandırmayın.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 ay önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Teröristin adını caddeye veren kayyum ile xhdp arasında fark var mı? Hiz.... çı parti ile kollaisyon kuran mr. garden misin ? Eğer terör ile ortak fotoğrafa girenleri sayarsak hükümet kuracak vekiliniz kalmaz.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • MUHAMMED (4 ay önce)
    1+1 31 m2 ise konteyner gibi olur. yapmışken bari düzgün yapın.sizin makam aracınız bile ondan geniştir. olmaz olmazsa olmaz demeyin olur
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Memleket Sevdalısı (4 ay önce)
    Sayın vekil, keşke bu muhalif tavirlarinizi 20 yıldir gosteryor olsaydınız emin olun şimdi bu durumda olmazdık, asıl muhaliflik örneğini şimdi göstermeye başladınız maalesef.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Oktay (4 ay önce)
    Kusura bakma ağababa, gerçekten Malatya ya yakışmayan bir vekillik yapıyorsun, sen meclis kürsüsüne PKK'nın doktorunu çıkar,yalan yanlış insanları kullan demagoji yap,adı konuştu,laf olsun torbada olsun, gerçekten yakışmıyor bu üslup, söylediklerin gerçek olsada insanlar bıkmış,o koltukta hakedecek birileri olsun, CHP'li olsun,
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (4 ay önce)
    Doğru söze ne denir ki. Ama maalesef Adın ne Reşit, sen söyle sen eşit. Asıl işitmesi gerekenler duymuyor bile.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hakikat (4 ay önce)
    Ağbaba nın bugün meclisteki konuşması kelimesi kelimesine doğru,yerli yerinde bir konuşmaydı.konuşmamın metni haberde var.sonuna kadar okuyun. Sadece şu yeter.Dindar toplum yetiştireceklerdi güya da ama ahlaksız,üçkağıtçı,sahtekar,namusuz bir toplum yetiştirdiler.ya mahvettiler bizi.yazıklar olsun bunlara.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Muhammed (4 ay önce)
    Veli ağbaba senin desteklediğin hdp’nin sıktığı kurşun demiyorsun da kirli siyaset yapıp evinden mi vuruyorsun. Yanlış kapıda konuşma
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Veli agbabanin Şivan perverle fotosu yok.megri megri de oynamadi.dolmabahcede de veli agbaba oturmadi.git asil sen baska kapida konuş
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Adam teröristi meclise suçsuz masum diye tanıtıp arkasında durdu ve siz hala yok megri megri yok şivan diyip tepinip durun yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya sizde yam olarak durum bu yazık
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 ay önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    " Adam teröristi mecliste suçsuz .." demişsiniz. O terörist Meclisin güvenlik kontrolünden nasıl geçti ? Mevzu tepinmek ise pudracı gençlik kollarına bakın. Megri yetersiz ise bebek katilinin kardeşi terör örgünütünü liderinin mektup trt arşivine bakın. Saysam sayfalar sürer. Terör örgütünün hatıra paralarını basıp meclisi bobalatana kadar arkasında durdunuz. Dünkü çambar bardak oldu, eski .... oldu.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Yani terörist ile kolkola röportaj vermesine değil meclise nasıl geldiğine mi takıldın bide şu Osman Öcalan olayı baymadı mı elinize bi kağıt vermişler hepinizden aynı ses çıkıyor başka bildiğiniz bişey yok ya megri megri ya Osman Öcalan sizde iyi biliyorsunuz ki kim terörle kolkola bırakın artık bu saçma söylemleri dün bildiri yayınladılar sırf İstanbul ve ankarayı kazanmak için pkk diyemediler siz ne saçmalıyorsunuz bu kadar mı aklınızı kullanamıyorsunuz
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (4 ay önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Milli Savunma Bakanlığı bütün paylaşımlarında terör örgütü, terörist unsur vs. diye yazar. Terör örgütlerinin adını yazarak dolaylı olarak reklamına katkı vermemenizi tavsiye ederim. Okuyacaksan yazayım. Ordumuza kumpas kurulup silivri zindanlarına terörle mücadele eden askerimiz doldurulurken " davanın savcısıyım" diyen kimdi ? Silivrideki mahkemelerin önünde gaz, jop ve darpa maruz kalıp yinede ordusuna sahip çıkan CHP ve Veli AĞBABA ydı. Bir de beğenmediğiniz Vatan partisi ve diğer ulusalcı sivil toplum örgütleri. Milliyetçi geçinenler bile kulağının üstüne yattı. Çözülm sürecinde Mülki amir izni olmadan asker ve polisin kimlik sorma ve uygulama ile arama yapma hakkını bile AKP aldı. Osman B. diyarbakır belediye başkanı iken el ele ne pozlar verdi. Reisiniz yüce mecliste " Geçmişte k..tan vardı , buna alışacaksınız " derken çıt çıkarmadınız. barzani ile onbaşı bile muhatap olaz iken parti kurultayına " şeref konuğu " olarak getirdiniz alkışladınız. Megri den haz almıyorsunuz ama TRT nin başına terör örgütünün renkleri için twit atan şahsı getirdiniz. Bülent A. beyefendi terör örgütünün sembolllerini suç olmaktan çıkardık derken çok mutlu oldunuz. barzanin katilleri suriyeye destek için Mardin üzerinden yolculuk yaparken 30 Ağustos için asılan resmi kurumlardaki bayrağımızdan rahatsız oluyorlar diye bayrak kaldırdınız. ermenistan Türkiye maçında ( Bursa da ) Azerbaycan bayraklarının stada girmesini engellediniz. Milliyetçiliği ayaklar altına aldınız. Salih M. adlı terör örgütünün Suriye kolunun liderini kırmızı halı ile Ankarada karşıladınız. Devlet konuk evinde misafir ettiniz. Ne zaman fetö terör örgütü darbe yaptı o zaman milliyetçi, cumhuriyete bağlı , ulusalcı vatanını milletini seven asker ve polis devlete sahip çıktı o vakit aklınız başınıza geldi. Sizin tek sorununuz belli coğrafyada yaşayan vatandaşımız akp ye karşı olursa ateşten top. Bak devlete baş kaldıran terörist sait n. adının bir caddeye verilmesinde nasılda beraber adım atıyorsunuz. Üstelik kayyum başkan ile. Benim akılımla bir sorunum yok. Eğer verdiğim cevapta orantısız bir zeka kullandı ise bu sizin sorununuz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Fikret maden farklı birşey duymak istiyorsun, ben onların söylediği aynı şeyleri söyleyemeyeyim, Suudi kralı öldü diye ve Filistinde ölenler için Milli yas ilan edenler, kendi canından kanından olan Vatanı için canını veren şehit olan Türk evladı olanlar için 1 gün bile Milli yas ilan etmedi, bunun içinde bir tepki gösterdiniz mi ya da bir yorumda bulundunuz mu, madem Türk' ün Türk'ten başka dostu yok nedir bu Arap seviciliğimiz bunun için de bir iki görüşünüzü yazın da, ev sahibimi yoksa yavuz hırsız mı bilelim.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Konu terörden ırkçılığa gitti şimdi devlet yönetmek bakkal yönetmeye benzemez İngiliz kraliçesi öldüğünde de milli yas ilan ettiler onu yazmamışsın İngiliz sevicisi olduğunuz için belirtmemişsiniz Filistinde 21000 sivil katledildi çoğu kadın ve çocuk milli yas ilan edilmedi bi ülkenin kralı yada cumhurbaşkanı görevdeyken ölürse devlet olarak ne yapıldığını İnternetten bak oku sonra gel burda algı yapmaya devam et şu algı yapmada ki enerjinizi keşke okumaya ve anlamaya ayırsanız ne güzel olur
    %58
    %42
    Yanıtla
  • İnternette araştırdım buldum geldim, çok şükür okumayı da okuduğumuzu anlamayı da biliyoruz, bak bakalım 2012 yılında 16 şehit verildiğinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik '' Bir kaç Mehmet şehit oldu diye Meclisi toplayamayız demişti, terör örgütü bomba patlattı diye bir kaç Mehmet'i şehit etti, bir yeri bastı diye örgütün her gün Türkiye' nin gündemini oluşturmasına müsadee etmeyiz.'' demişti, eğer ki terörü gerçekten bitirmek istiyorlar ise her gün her dakka gerekirse meşgul olacaklar, ben okudum araştırdım, sen yaz araştır 13 Ağustos 2012 tarihinde ne demiş o gün de şuan hala başta olan iktidar mensupları araştırır okursun, bu konuda ne yazacaksın yine algı yapmaya devam etmi dersin, başka birşey mi bilmem kimler algı yapıyor kimler yapmıyor öğreniriz, ne güzel bak belki eksik belki fazla yanlış ya da doğru eleştirilerimizi fikirlerimizi yazıp paylaşıyoruz, keşke siyasilerimiz de böyle bizler gibi olsa, kimseyi birbirine kışkırtmasalar el birliği ile çalışasalar da çözüme kavuşsalar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Muhammed sana cevap yazmaya bile değmez.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Hdp kadar başına taş düşsün, kafaya bak mantığa bak
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Sizde zaten biraz yüz olsa bunu demezsiniz davul zurnayla ben mi karşıladım pkklı düğününe ben mi bılerzık yolladim işinize gelmezse soyle böyle osloda kimlerle görüşüldü benmi adamları devlet töreniyle karsıladım
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Öcalanın mektubunu kim trt de okuttuysa ona sor, o sıkılan kurşunların hesabını. Adına yakışır şekilde doğru konuş, doğru yoldan da şaşma. Adının hakkını ver bari, çarpılmadan.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Şurda yorum yapanlara bakıyorum da, neye göre yorum yapıyor, gözünüzde ki gözlükleri nezaman çıkaracaksınız bilmiyorum, Suudi kralı öldü diye 1 gün Milli yas ilan eden, Filistin' de ölenler için 3 gün Milli yas ilan eden, ama Vatanı için canını ortaya koyan 12 tane Vatan evladı ve yıllardır canını veren vatan evlatları için Milli yas ilan etmeyenler için de çıkıp 2 kelime söyleyen yok.
    %63
    %37
    Yanıtla