SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kızıma Armağan Ediyorum"

0
Güncellendi - 2019-02-08 00:02:07
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final birinci maçında Göztepe'yi 1-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, galibiyet avantajını koruyarak yarı finale gitmek istediklerini söyledi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçtan istedikleri sonucu aldıklarını kaydetti.

İyi bir futbolla mücadeleyi kazandıklarını dile getiren Bulut, şunları söyledi:

"Rövanş maçına 1-0'ın avantajıyla gideceğiz. Orada kolay maç olmayacak. Bu skoru koruyarak tur atlamak istiyoruz. Ben bugün mücadele eden bütün oyuncularımı kutluyorum. Bazı kişiler maçtan önce ilk 11'i gördüğünde 'Böyle 11 oynar mı?' dediler belki. Ama sahaya kim çıkarsa çıksın ondan beklenen performansı vermeye çalışıyor. Ben ayrıca bu galibiyeti bugün 3 yaşına giren kızım Beren'e armağan etmek istiyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Erkan (5 yıl önce)
    Düzenli maça gidenler hiç gitmeyen birini yanlarında götürürse ortalama seyirci sayısı iki katına çıkar. Gelinen noktada bakiyoruzki yönetim doğru yönetiyor takımı. Herkese tebrikler. A spor tepkilere duyarsız kalmamış. Maçın açılışında süper ligin iki güzide takımı diyerek övgüler diziyordu. Bize her yer malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyup (5 yıl önce)
    Hocam siz ve ekibinize teşekür eder kızınıza da nice mutlu seneler dileriz siz bizi mutlu ettiniz allahda sizi mutlu etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • GÜVEN (5 yıl önce)
    Erol Hocamıza Teşekkür ederiz. Oyuncular gerçekten çok isteyerek canla başla oynuyorlar. Haydi Malatya !Galibiyetler ve Liderlik Sana Yakışır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Allah hayirli ömürler versin minik berene.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Beafouma yine kayseri ve Fenerbahçe maçındaki bencilliklerini bu maçda da yaptı.mutlaka hocanın kendisini uyarması lazım.müsait durumdaki arkadaşı dururken fantezi yapmaya kalkıyor onuda hep yüzüne gözüne bulaştırıyor.tribünleride zıvanadan çıkarıyor.Adem inde ondan farkı yok.böyle oluncada kollektif oyunda bitiyor.işimiz şansa kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu onbir hücum organizasyonunda sınıfda kaldı.kanatlardan Bülent cevahirle gilherme ve sincer seth bazen rakip kale önünde orta yapacak adam bulamadıkları için topu ezdiler.şans faktörünüde gözardı etmeyelim.Barış alıcı golün haricinde sahada hiç yoktu.göztepe yi farklı yenip turu garantilemek varken neden rövanşın stresine girelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    GENÇLER MAÇA GELMEYE BAŞLADI DA SIKINTILI HAFİF BİR OLAYDA SAHAYA ŞİŞE FIRLATMALAR,OTURGUĞU KOLTUĞUN ÜSTÜNE AYAKLARIYLA ÇIKIP KIRMALAR,ARA BOŞLUK MERDİVEN BAŞINDA OTURMALAR,BU TÜR OLAYLAR MALATYA SPORA ZARAR VERİR ,,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Helal be Erol hoca bu şehre yakışanı yap,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (5 yıl önce)
    işine saygısı olan bulunduğu camianın değerlerine uyum sağlama noktasında son derece samimi duygular taşıyan tam bir profosyonel EROL hoca ve malatyanin gururu olmuş Ali Ravci hocama sonsuz teşekkür ler umarım izmirde türü geçen biz oluruz ama bu BİFİOMA Takım oyuncusu olursa ancak verim alırız yoksa inanın türbün deki tararaftara saç baş yoldurur haydi malatya başarılı olani taraflı-tarafsız alkışlayalım. ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)
    Erol hoca takimimiz icin buyuk sans tirnagi tasa degmesin kume duser denilen takimda mucizeler yaratti milyon dolarlik takimlarin durumu ortada yonetim ve erol hoca futbolcularimizin yuregine saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin YILMAZ (5 yıl önce)
    Tebrikler Erol BULUT,Tebrikler yürekli futbolcularımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Gençler maç lara daha çok gelmeye başladı. Her genç bir arkadaş ını maça getirse gelecek sezon takım 20_25 bin kişiye oynar. Hadi gençler maça. Göztepeyi eleyecez inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Tebrikler Erol hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Allah o minik kıza sağlıklı uzun yıllar nasip etsin Doğum günü Kutlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet TİLBAC (5 yıl önce)
    Gayet akıllıca bir oyun ve doğru
    0
    0
    Yanıtla