SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Gözyaşları 'UTANÇ'tan Olmalıydı!.

0
Güncellendi - 2020-06-27 22:57:09
Bu Gözyaşları 'UTANÇ'tan Olmalıydı!.
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'la oynadıkları maçın 65. dakikasında birlikte hava topuna çıktıkları rakip oyuncu Gökhan Töre'nin kendisine faul yaptığına yönelik 'atraksiyonlarını' maçın hakemi Ali Şansalan'a yutturan ve bu oyuncunun ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek rakibi 10 kişi bıraktıran Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun hareketi futbol kamuoyunca büyük tepkilere yolaçarken, Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçın sonrasında söz konusu oyuncunun galibiyet sevinciyle gözyaşı döktüğüne ilişkin fotoğrafı da 'Bu gözyaşları utançtan olmalıydı' düşüncesinde olanlarda tepki yarattı.

10 kişi kalmasına rağmen bir ara 2-1 öne geçen, ancak son dakika gollerine engel olamayan Yeni Malatyaspor maçından sonra Fenerbahçe'nin, geçmişteki bir çok hareketi 'futbol ahlakı' açısından tartışmalı olan oyuncusu Emre Belözoğlu'nun gözyaşı fotoğrafı, İhlas Haber Ajansı tarafından aşağıdaki haberle servis edildi:

"Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe’de kaptan Emre Belözoğlu, galibiyeti getiren golün ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Müsabakada kaptan Emre Belözoğlu da duygu dolu anlar yaşadı. 39 yaşındaki futbolcu, maçın 90+5. dakikasında Ozan Tufan’ın kaydettiği golün ardından göz yaşlarını tutamadı."

Ancak, Gökhan kendisine hiç dokunmamasına rağmen abartılı bir şekilde yere düşüp, yüzünü tutan ve rakip oyuncuyu attıran Emre Belözoğlu'nun maç sonrası gözyaşı görüntülerinin maçta yaptığı ahlak dışı harekete rağmen bu şekilde haberleştirilmesi de eleştiri konusu oldu.

malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Maç sonrası Emre Belözoğlu görüntüsü (İstanbul- iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Erkan (3 yıl önce)
    Emre BELEZOĞLU MALATYA lı olarak ben hakkımı helal etmiyorum.Haram olsun Haram olsun Haram olsun.Oturarak su içiyorsun.Şimdi bu kazandığın parayı helel diyemi yedireceksin.Çocuklarına .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun bu nasıl milli oyuncu resmen emek hırsızı ben böyle milli oyuncu istemiyorum beni bu temsil edemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (3 yıl önce)
    malatyahaber bugün vefat edenler içeriğine emre belözoğlunuda ekleyin .sankı kurşun yedi ...hakemı etkıledı.zaten hakemlerde bundan çekınıyorlar.ligden düşersek bu yılın olayı olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Malatyasporun düşmesi planlanmış gibi Gökhan bu takımda yeni sakatlıktan kurtulmuş yeni yeni kendine gelmeye başlamış iyi bir oyuncu iken kırmızı kartla hem fener deplasmanında puan alacağımız maçı daha da önemlisi haftaya sahamızda oynuyacağımız hayat memat gençlerbirliği maçında oynaması engellenmiş oldu.Bakın bize bu çirkeflik yapılırken Bu hafta iki maçın sonucu çok ilginç sonuçları getirdi.Biri ankaragücü deplasmanda trabzonla berabere kalıyor,sonraki maçta kayseri sivasa gidip 3 puan alıyor.Ne kadar ilginç bir rastlantı değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Ahir zaman da dürüst insan bulmak zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Boyle tip adamlar bu yaptığıyla gurur duyuyor ne desekte boş anlamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Emre güya hakeme Gokhan bana dirsek atmadi demis o zaman neden hakem kararini degistirmedi ve kafana darbe almadigin halde kafani tutup iki dakika yerde kaldin sanirim mactan sonra soyledi boyle numaralara gerek yok Ben sporcunun zeki celik ayni zamanda ahlaklisini severim( M.Kemal Atatürk) nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    1 metre boyu var.Türlü türlü huyu var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Atatürk derki ben sporcunu zeki,çevik, aynı zaman' da ahlaklısını severim.Ey Emre sende nerde sporcu ahlakı emek hırsızı zavallı. ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ismail emre ye tamda yakışan davranışlar. Bu karaktersizligi daha öncede çok kez yapmıştı. Siz hiç Messi'nin veya Ronaldo'nun faul almak için kasten düştüğünü gördünüz mü? Uzağa gitmeye de gerek yok.Oguz Cetin 'in, Rıza Çalımbay'in ,Bülent Korkmaz'in vs. böyle bir hareketini gördünüz mü. Onun için halâ unutulmadilar. Demek ki futboldan önce ahlâk ve karakter geliyor. Bu yaratık da bu gibi vasıflar zaten yok. Bir süre sonra unutulur. Yada işte öyle anılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    Allah seni bildiği gibi yapsın emre... 3 milyon malatyalının ahını aldın.. Eğer sende şeref varsa, çıkar dersin ki.. ben sahtekarlık yaptım, bilerek yüzümü tuttum, bu pozisyonda hakemi aldattım..demezsen eğer biz sana hakkımızı helal etmiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    EMRE BELEZOĞLU futbol tarihine sahtekarlığın yazıldı 50 tane kupa alsan ne yazar bir şehrin emeklerini çaldın belki Malatya düşer geri çıkar ama senin bu yaptığını TÜRKİYE UNUTMAYACAK ve eminim dün kulağın çok fena çınlamıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    39 yaşına gelmiş gençlere örnek davranışlar göstereceğine yaptığı adiliklere her maçta bir yenisini ekliyor.Ali koç beyefendinin hiç sesi çıkmıyor bu sefer!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ZENCİRKİRAN (3 yıl önce)
    Herkes kendine yakışanı yapar. Emre bu zaten neden şaşıralım. Kendi çıkarı için Kul hakkı yiyen biri. Birde ben hakeme söyledim diyor. Utanacak yüzü yok yalan söyleyip kendini temizlemeye çalışıyor. Adam olsaydın Gökhan gelip sana söyleciğinde kalkıp hakeme söylerdin. Emre efendi zerre kadar inancın varsa kul hakkının ödenemeyeceğini bilirsin. Maçtan 4 saat sonra ben dokunmadım demekle Malatya’dan çaldığını ödeyemezsin. Emre bir ömür bu yaptığın pisliklerin altında ezilmeni diliyorum. Seni bu pisliğin ile Allah’a havale ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)
    Emek hırsızı, Türk futbolunun utanç abidesi. Döktüğün o sahte gözyaşlarında boğulursun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (3 yıl önce)
    düşecek takımlar belli malatya konya ankara dizayn edildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (3 yıl önce)
    Emre ve hakem iki yakanız bir araya gelmesin.Takım harikaydı tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    hagi nin ahlaksızlıklarını alkışlayanlar emreye laf ediyor adam en azından bana değmedi demiş öyle ya bütün hakem hataları g.s lehine olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Burada fb-malatya maçıyla ilgili yorum yapıyoruz.Fb-gs değil. Bu maçta kendini türkiyeye rezil rüsvan nasıl biri olduğunu öğrendiğimiz maskara emre den bahsediyoruz.Ne hagisi ne gs sen kimsin.Hadi yaylan bakalım şikeciler sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Eğer emre denilen eleman adam olsa bir daha toplum içine cikmamasi lâzım. Ama nerde o karakter. O şimdi yağmur yağıyor demiştir. Hakemi sorarsan o tam bir zavallı. Ilerde çocuklarına bu maçı anlatır. Ve bu ülke o çocuklardan hizmet bekler. Kurttan kuzu olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Niye ağlıyor yada bu neden haber yapılıyorNoldu şampiyon mu oldu yada küme mi düştüler Ağlayacaksa malatya ağlasın Adam resmen rol yapıyor Eğer bir kart verilecek hakemi aldattığı için ona kart verilmeliydi Birde bizim futbolcularda birlik yok hepsi birden hakemin üzerine gitmeli gerekirse tamamı kart görmeliydi bakalım ince ince kıyım yapan hakem efendi bütün takıma kart gösterbilecekmiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    O yaşta defalarca milli olmuş,kaptanlık yapan bir futbolcu,hakemi aldatarak yüzünü tutuyor.Güya top burnuna çarpmış,hiç alakası yok.Top kafayla uzaklaştırıyor tamamen rol yapıyor.Hakemede Gökhan’nın kendisine müdehale etmediğini söylemiş bunu bizim futbolcularında duyduğunu TRT spora mesajla yazdı.O zaman hakem neden itibar etmedi.İnandırıcı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Futbol ahlakı olmayan birinde başka ne beklenir. Allah o hakeminde o oyuncununda belasını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • NecmettinNe Güler (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Boşuna yorum yapıyoruz.Malatya spor federasyon tarafından gözden çıkarılmış bir takım!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    uyan uyan MALATYA nereye kadar cözümü halka birakmayin cezasi neyse yapin maç tekrar edilsin ya da fb hükmen yenik sayilsi o hakemede maç verneyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (3 yıl önce)
    Murat neden oyundan alındıiiiiii.yetersiz teknik ekip cevap?????
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)Celil isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum orta sahayı en iyi tutan oyuncu neden oyundan alınıyor. bir açıklama bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Gökhan töre nin kartının iptal edilmesi için başvuru yapılsın ve hem siyasi hem kulüp olarak her yerde dillendirilsin. Her yerde açık açık faul bile olmadığı söyleniyor bu durumda konunun değerlendirilip en azından Gökhan'ın haftaya oynaması sağlanmalıdır. Zaten bifoumada malatyadan kaçtığı söyleniyor bari Gökhan ilk 11 de olsun haftaya direk rakimiz olan Gençlerbirliği ile oynuyoruz bir 6 puanlık maç daha alırsak şansımız çok artacak. Bugün iyi oynadık 10 kişi ile bu kadar. Son dakikalar daha dikkatli olmalıydık ama hadebenin çıkması savunmayı dağıttı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bifuma kaçmadı.çin e 2.8 milyon Euro ya satıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)New malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Sen,malatya'yı siyasi olarak nerede görüyorsun güzel kardeşim?? Bir tane vekil var doğru düzgün hakkaniyeti bir şekilde bu şehir'in hakkını savunan o'da Veli ağbaba !! O'da muhalefet yani sökmez,dinlemezler.Bugün yüzde 70'lire yakın neredeyse oy alan iktidar partisinin vekilleri ne yani gidip, Cumhurbaşkanın yakın dostu olan, Tff başkanlığına seçilmesini direk kendisine yine sayın Cumhurbaşkanı tarafından önerilen Nihat Özdemir'i Sayın Cumhurbaşkanı'na mı şikayet edecekler yahu güleceğim yoktu.! :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Ne kadar komik bir oyun futbol. Zaten gucsuzsun, masada da kaybediyorsun... Stratejin yanlış . Geleceğe bakış açın günü kurtarmaktan geçiyor... Ve hazin son. Belki de işler yolunda gitse , TFF ve hakem zihniyeti bizi yemese , bu 3 puan sayesinde ligde kalacaktık. Hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Spor ahlakı olmayanların Başını bu çekiyor Sıfır Spor Karekteri Sıfır Spor Ahlakı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Simdi mikrofonu alsa sereften ahlaktan bahseder ama tum turkiye gordu. Iyi ahlahsizligina aglayip gurur duyuyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Vicdan ve ahlak olmazsa gozyasinin anlami olmaz...evvel adam olmak lazim....bir alex, bir hagi yi ornek alamadan utanc uzleriyle futbolu birakiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilesiz-tecdeli (3 yıl önce)
    Utanacak yüzmü varki..sevinc gozyaslarindan olsa gerek..nasil hakem yedi diye..: bu kadarına pes...allah senin cezanı bin kere versın
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Bütün maçlarda hakemlerle rakip ve kendi takımındaki futbolcularla kavga eden, kazanmak için bugün yaptığı gibi bütün çirkefliği yapan kişi. Ne yazıkki bunu iyi futbolcu olarak pazarlayan yorumcu müsvetteri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (3 yıl önce)
    Yorum yapmaya gerek yok. Yüce Rabbim e havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ismail (3 yıl önce)
    Yaptığı hatadan dolayı ağlıyor???? Yakışmadı emre
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)Ismail isimli kullanıcı yorumuna
    Bence çok yakıştı. Tam Ona göre bir hareketti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Futbolun yüz karası
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Yaptığı rolün ve utancın dışa vurumu.
    0
    0
    Yanıtla