SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Valinin Elinden Suyunu İçti

0
Güncellendi - 2018-11-28 04:56:34
Bu Kez Valinin Elinden Suyunu İçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş, kentin maskotu olan sokak köpeğine elleri ile su içirdi.

Özellikle Malatya’da Valilik bölgesinde gezinen ve herkesçe sevilen Golden cinsi sokak köpeğini çıkışta gören Vali Aydın Baruş, doldurduğu kap ile köpeğe elleri ile su verdi. Sokakta yaşayan hayvanlar için, herkesin duyarlı olması gerektiğini belirten Baruş, kedi ve köpekler için su ve yiyeceklerin kapı önlerine bırakılmasının önemine değindi.

Geçtiğimiz dönemdeki valilerin de yakından ilgilendiği sokak köpeği, yine geçtiğimiz yaz ayında bir trafik polisinin de ellerinden su içtiği görüntüleri ile sosyal medya da sıkça konuşulan olmuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • stkmlx (5 yıl önce)
    Çok akıllı bir hayvan. Malatya nın tarafiği ondan sorulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    HEMEN YANTARAFA BIR KULÜBE YAPTIRIN HAYVANIN BAŞINI SOKACAĞI BIR BARINAĞI OLSUN SEVAPTIR MALUM KARA KIŞ KAPIDA SEVAPTIR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bazen dört yolda aniden koşmaları çok tatlı .Çok akıllı bir köpek .Farkında ama bilerek yapıyor .Umarım bir kazaya denk gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi (5 yıl önce)
    Bravo vali bey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kavur Mam (5 yıl önce)
    Yalnız bu köpeğin cinsi Golden değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Soylu (5 yıl önce)
    Hayvana su vereceğine biraz yiyecek verseydin be valim
    0
    0
    Yanıtla
  • hemşerim maskot zaten vailiğin özel koruması altında yemegi ve suyu herzaman hazır gier kendisi yer sen merak etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Helal olsun Sayın Valimize, örnek bir davranış.
    0
    0
    Yanıtla