SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Malatya Bambaşka !

A- A+ PAYLAŞ

Teknik direktör Ziya Doğan, yepyeni bir ekiple ikinci yarıya gireceklerini söyledi ve “Malatya halkını futbolla yeniden heyecanlandırmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Yeni ve tecrübeliler

Sezona büyük umutlarla giren, ancak ilk yarıda çok kötü bir grafik çizerek puan cetvelinin alt sıralarına demir atan Malatyaspor, yaptığı tranferlerle kadrosunu yenilerken, artık geleceğe de umutla bakıyor. Senkerik, Masek, Michalek, Volkan, Emrah, Sertan ve Evren gibi isimleri kadrosuna dahil eden Sarı-Kırmızılılar’ın hocası Ziya Doğan, artık yarışı daha güçlü ve iddialı bir takımla sürdürüceklerini söyledi.

‘Biraz sabır lütfen’

Yenilerin saha içindeki uyumunu ikinci yarının ilk sınavı olan Sivas maçında göreceklerini belirten Doğan, “Moralli başlamak ve Malatya halkını yeniden futbolla heyecanlandırmak istiyoruz. Bizim dışımızda rakiplerimiz de kuvvetlendi. Onun için zorlu bir maç trafiğine girdiğimiz bu dönemde Malatyaspor taraftarına da büyük iş düşüyor. Malatyaspor bambaşka bir takım olarak sahalara dönecek. Biraz sabır istiyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.168 saniye