SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu 'Perişanlığı' Gören Yok mu?!

0
Güncellendi - 2017-09-29 20:15:52
Bu 'Perişanlığı' Gören Yok mu?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın en önemli bulvarının kenarındaki işhanının önünde bulunan göndere asılı olan rengi değişmiş, yırtılmış Türk Bayrağı'nın bu durumu vatandaşların tepkisine yolaçıyor.

Turgut Özal Bulvarı (Çevre Yolu Şehir Geçişi) kenarında Adliye ile aynı yöndeki binalar arasında bulunan MATİM İş Merkezi'nde bulunan ve FETÖ/PDY örgütüyle irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılan eski HÜGEM Dershanesi'nin kapısı önündeki göndere çekili bayrağın hali ve başta Valilik ile Milli Eğitim olmak üzere, ilgili olması gereken kurumların ilgisizliği eleştiri konusu oldu.

Dershanenin kapatılmasından sonra gönderde çekili olan bayrağın, burada bir anlam ifade etmemesine rağmen indirilmeyip aradan geçen 1 yılı aşkın sürede yıpranması vatandaşların tepkisine yolaçtı. Konunun ilgili kapatma kararını uygulayan kurumun sorumluluğunda olduğunu düşündüklerini belirten vatandaşlar, bayrağa müdahale etmelerinin sıkıntı yaratabileceği gerekçesiyle kendilerinin ayrağa saygısızlık boyutuna gelen mevcut duruma son veremediklerini söylediler ve ilgili makamları göreve çağırdılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bayragimiza.saygisiz.olanlar.hakkinda.su.duyurusu.yapilmasini.istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • yeşil eleman (6 yıl önce)
    aman ne haber, bravo size. belki suçu battalgaziye atmalısın, onun bölgesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (6 yıl önce)
    Malatyamızın değerli yöneticileri..; Başta Valimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Battalgazi Belediye Başkanımız ve diğer kurum müdürlerimiz lütfen bu güzelim binayı güzel bir şekilde değerlendiriniz, 1.Öneri...: Nüfus Müdürlüğü Cezmi Kartaydan Çıksın bu binaya gelsin, 2.Öneri...: Malatya ya 6. Noteri verin bu binanın bir kısmına 3.Öneri...: Burayı Kurumsal firmalara kiraya verelim devletimize gelir olsun, her katı bildiğim kadarıyla 800 küsür metre ve 8 katlı bina ( 6.400 m2 ) civarı alanı olan bu binanın değerlendirilip ekonomiye kazandırılması ülkemiz için milli menfaattir. 4.Öneri...: 15 Temmuz müzesi yapalım burayı ve Tüm Türkiyedeki fotoğraf ve videolarla birlikte burayı malatyaya her gelen insanın ziyaret etmesini sağlayalım. 5.Öneri....: Burayı insanlarımızın faydalanması adına 7/24 erişebilinen bir ders çalışma + kitap okuma kütüphanesine dönüştürelim ve malatyanında buna ihtiyacı olduğunu her öğrenci size söyler
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)Ahmet Çelik isimli kullanıcı yorumuna
    TEŞEKKÜR EDERİM İSABETLİ BİR DÜŞÜNCE
    0
    0
    Yanıtla
  • Tşk ler çok doğru tespitler,acabaa ilgililer ne zaman farkına varıcakk bekliyoruz dört gözle
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ TERECE (6 yıl önce)
    Utanç tablosu Bayrağına sayğısı olmayanın vatan sevgisinden şüphe duyarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    Üzücü.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Belediye.zabitasi.ne.is.yapar.gozler.gormuyorlarsa.gozluk.taksinlar.turkiyenin.serefini.hasiyetini.tasiyan.ay.yildizligi..bayragi.gorurler
    0
    0
    Yanıtla
  • bu nasıl belediye böyle ? mtv zammını bile malatya belediyesi yaptırdı. ırak teskeresini bile malatya belediyesi çıkardı. kahrolsun malatya belediyesi ! :)))) ne belediyeymiş :)
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    MALATYADA ZABITA CEZA YAZAR BAZENDE SPOR ÇALIŞIR VATANDAŞ TOP YEKUN DÖVMEK İÇİN
    0
    0
    Yanıtla