SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu 'Sahipsiz Malatya' Sözünün Ne Kadar Doğru Olduğunun Göstergesi!"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hava ambulansı hizmetinin Malatya’dan kaldırılmasını eleştirerek, “İsveç’ten hava ambulansı ile hastayı Türkiye’ye getirenler, Malatya’dan ambulans hizmetini kaldırıyor” dedi.

Ağbaba konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

“Sağlık Bakanlığı’nın 14 yıl süreyle Malatya'da bulunan aynı zamanda Elazığ,Tunceli, Adıyaman, Erzincan ve Kahramanmaraş'a  helikopterle hizmet veren hava ambulansını “kur farkı” gerekçesiyle kaldırdığı, yeni konuşlanma merkezinin Elazığ olduğu belirtiliyor.

Hasta garantili hastanelere, yolcu garantili köprülere,havaalanlarına  ödenek bulan, yandaşlarına gelince kur farkını düşünmeyen AKP’nin Anadolu’da hizmet veren ambulans helikopterleri kur farkı nedeniyle hizmetten çekmesi içler acısı bir durumdur. İsveç’ten hava ambulansı ile hastayı Türkiye’ye getirenler, Malatya’dan ambulans hizmetini kaldırıyor

Anadolu’nun çok önemli bir sağlık üssü olan Malatya’da  9 ay önce durdurulan ambulans helikopter hizmetinin  tekrar başlatılması beklenirken, Malatya’dan tamamen kaldırılıp başka bir şehre taşınması da ‘sahipsiz Malatya’ sözünün ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. Lafa gelince Malatya’daki sağlık hizmetlerinden övünerek bahseden AKP Milletvekilleri anlaşılan o ki bu kez de Sağlık Bakanlığına söz geçirememiş”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Dün bi yorum yaptım bu habere yayınlayamadın sevgili malatyadan bi bihaberin editörü demek sen gibi düşünmeyenlerin yorumuna tahammül edemiyorsun ve yayınlayamıyorsun.Hanimiş Malatya'nın özgür sesi
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Hayri (1 yıl önce)
    Sayın editör sağlık bakanlığı hava ambulansı noktasın açıklama yaptı lütfen haberinizi düzeltip öyle atın kimsenin birşey verdiği yok
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Eser (1 yıl önce)
    Bu "Malatya haber" kadar saçma salak aldatıcı haber yapan ve Ağbaba kadar boş işler müdürü ve çarpıtıcı görmedim.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Kesin sen de halay ekibindesin. Ufkunuz ve kafanız bu tür meselelerin önemini anlamayacak kadar dar. Ağbaba olmasa ahp liler malatya yi bile devreder
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Eser isimli kullanıcı yorumuna
    Ne verelim abime ? Yaz editöre istediğin haberi evine getirsin hizmeti 300/500 TL karşılığı trol sayfalarda geçerli. Şimdi sen kişi başı 23 000 $ gelir seviyesine de ulaşmışsın dır. Harca paraları ekonomiye katkın olsun.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ne içiyorsan ondan ver !..
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)Eser isimli kullanıcı yorumuna
    Pütürgenin soğuk suyu. Afiyet olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bedavaya inat uğruna bilinçsizce verilen oylar bir şehri kenara atar
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Sedat bayraktar (1 yıl önce)
    Son 20 yılda kurulan tüm bölge müdürlükleri bölge idare mahkemesi özel harekat böl. Mud hepsi Malatya ya kuruldu şükretmek lazım ağlamaya gerek yok yabancı bir yerede gitmedi Elazığ a geldi rahat olun
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Zorumuza gidecek bişey yok Sedat Bayraktar hastalarınızı da malatya Turgut Özal hastanesine elazığdan sevk ettirmeyin demek ki sana batan bişeyler olmuş ki yorum yazmışsın
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çok yakında turgut Özal araştırma hastaneside elaziga taşınır kale bile elaziga bağlanacak puhaaaa
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Nereye kurulacaktı. Etrafımızdaki şehirlerin hepsinden büyüğüz sadece K.Maraş'ın ilçe ve köy nüfusları fazla olduğu için büyük görünüyor. 200 km yarı çap çizelim Malatya'dan daha büyük ve merkezi şehir yok. Hala bölge müdürlükleri diyorsunuz yazıklar olsun. Ağacın olmadığı şehirde orman bölge müdürlüğü var, parkın olmadığı şehirde milli parklar völge müdürlüğü var Sahipsiz Malatya.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bütün bölge müdürlüklerini Elazığa versinler. Yeter ki Malatya ya ek organize sanayi bölgeleri ve yatırım teşvikleri versinler. 100 tane memurun ekonomiye katkısı ile binlerce çalışanın ekonomiye katkısı bir mi ? Eğer bölge müdürlüklerine bu kadar hevesliyseniz " ŞOFÖR ALAYI " Malatya dan götürülürken neden alkış çaldınız. Tekel ve Sümer kapatılırken neden halay çektiniz ? Durmak yok çark etmeye devam...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • ufuk (1 yıl önce)
    Her dönem Ak Partiye oy veren bir seçmen olaraktan artık yeter diyorum. Yeter artık size oy vermeyeceğim gibi çevremde size oy veren Malatyalıları da engellemek için var gücümle çalışacağım. Şehir hastanesi nimetinden bu şehri mahrum ettiniz. 20 yıldır kuzey çevre yolunu bitiremediniz. Yıllardır havalimanına düzgün bir terminal yaptıramadınız. Efsane Malatyaspor amatörde. Malatya belediyesinin öz takımı Yeni Malatyaspor kurda kuşa teslim edilmiş amatore doğru yol alıyor. Şehirde tek bir bölge müdürlüğü kalmadı. Sayacak okadar şey varki. Sahi siz kimin milletvekilisiniz. Yüzünüzü görmek istemiyoruz artık düşün bu şehrin yakasından.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • malatya eğitim hastanesini çarşının içine yaptılar.zamanında beylerderesininin oraya yapılacaktı fırat semt hastanesi kalacaktı biri doğu biri bati olacaktı
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ne dediğin belli değil birader. Burada bahse konu milletvekili Ağbaba CHP.. Çok gülüyorum bu mantıksız yorumlara :))
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Doğanşehir ve akçadağı yeśilyurtu ADİYAMANA,Hekimhan Darende Kuluncağı SİVASA,Kale Yazihan Arapgir pütürge Battalgazi Doğanyol Arguvanı ELAZIĞA bağlayın, Kökten kurtulalim bu izdiraptan
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    Mülki idareyi. Siyasetçileri eleştirmek için daha neleri haber yapacağınızı şaşırdınız. Dünyanın neresinde birçok şehirde hava ambulansı mevcut. Biraz araştırmacı habercilik yapın ve sonuçları yayınlayın.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Niye Helikopter Elazığdan dahamı ucuž yakıt aliyor.Eğer öyleyse bizde yakit icin elaziga gidelim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ALİ (1 yıl önce)
    Ne kadar büyüttünüz bu helikopter meselesini.Sonuçta Malatya ya da hizmet veriyor.Nerede durduğu çok mu önemli.Böyle küçük meselelerle uğraşmayacak kadar büyüktür Malatyamız.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Senin kafayı kuşa taksak ters uçar. Elazığdan gelip darende deki hastayı alana kadar kananalı hasta kan kaybından gider. İlçelerde doktor kalmadı.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Senin ters uçtuğun belli :)) Aynı mantıkla da tersi olur ;-)
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Daha dediginin ne manaya gelmedigini bilmeyen kalkmis akil veriyor. Keske sende akil olsa. Ayni durum elazigdaki bir ilce ya da baska bir yer icin de gecerli degil mi!?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Eskiden Malatya yoktu. O nu da ahparti yaptı !
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Ya işte böyle!Halay ekibi neredesiniz?
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bu halayı Hulayı bırakın o anlık bir sevinç şimdi siz gidene ağlayın tepki gösterin herşeyi saçma sapan şeylere bağlamayın dolar yükselince muhalefet halay çeksin dert başka siz başka şeyleri konuşuyorsunuz saçmalamaya devam edeceğinize güzel yorumlar yapın halay mevzusu sıktı!!!
    %23
    %77
    Yanıtla
  • İş bilmeyen "ekonomist" emekli olunca sen seyret halayı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saçma sapan olan doların 18 den 11 inip tekrar 18 gelmesi.Sizin gibilerinde halay çekmesi.Biz bu olayı unutsak bile bu Halay ekibini tüm ulusal medya hergün kullanıyor.Canını sıksada Bundan sonrada tüm Türkiye Kullanacak .. tarihe geçtiniz.Yoksa sendemi halay ekibindesin?
    %100
    %0
    Yanıtla